Popüler Konu Sevdiğim sözler

"Nasip"
Tılsımlı kelime, muazzam hakikat.
Ne güzel ne kadar güzel, nâsip…
Nasibin farkında olmak, o da ayrı bir nasip…

Serdar Tuncer

Ne kadar bilirsen bil,anlatabildiklerin, karşındakinin anlayabileceği kadardır....(MEVLANA)

Yoksulluğu azaltmadan zenginliği arttıran ve suç işleme bakımından,sayılardan daha hızlı artış gösteren bir toplumsal sistemin özünde çürümüş bireylerin olması gerekir.

Karl Marx .........

"Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz eleştirin, basit bir kimseyi dost edinmek isterseniz övün."
Nelson

Ve ben; Dilek tutmadım hiç, hep dua ettim. 'Ömrün ömrüme nasip olsun' diye.. *Hz.Mevlana*

Hep 'Hayır' desede bana hayat; Hep 'Hayırlısı' diyeceğim hayata inat..! *Hz.Mevlana*

​Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren.. Bırak kardeşim tahsili, git önce edep, haya öğren..! *M.Akif Ersoy*

Bir yolun varsa gidilecek sona bırakma,
Bir sözün varsa dilden yüreğe hiç susma
Görmen gerekiyorsa birini git yanına
Okşaman gereken bir yürek varsa esirgeme elini
Hayat çok zalim...
An gelir elini gözünü yolunu yüreğini alır senden
O zaman istesen de dokunamaz göremez
Gidemez söyleyemez olursun..

>>Can Yücel

Aslını gizleyemez insan, giydiği kaftanlarla. Bilmez ama kendini kandırır, söylediği yalanlarla..! *M.Akif Ersoy*

Edebim el vermez edepsizlik edene.. Susmak en güzen cevap edebi elden gidene..! *Yunus Emre*

Oysa ben bütün vaktimi, bütün vaktimden daha çoğunu, yeryüzünün bütün vakitlerini sana ayırmak istiyorum.

Franz Kafka

Akıllılar hep kuşku içindeyken aptallar küstahça kendinden emindir.

Bertrand Russell

Düşüncelerim için ölmeyi göze almam çünkü yanılıyor olabilirim.

Bertrand Russell

Bana gelince, ben; dümdüz giderken birden sana kıvrılan bir yol gibiyim.

İlhan Berk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…