Popüler Konu Sevdiğim sözler

İnanmam sevgilim, o kokun hiçbir parfüme konu olmamış olamaz. O verdiğin huzurun, hem tanıdık gibi hem de uzak. Tanıdık aile sevgilisi de var sende, uzak tanınmamış/tadılmamış sevgiler de. İnanmam sevgilim, kesinlikle yüreğin göğsüne ağır gelmeli. Taşıyamamalısın o büyük kalbi. Bir denge kuramamalısın da solun ağır basmalı sanki. İnanmam, gözlerin asla gökten dilek dilediğimde kayıp düşmüş bir yıldız olmamış olamaz. Onlar parlar ancak, onlar ancak bu kadar yansır. İnanmam sevgilim, ellerin daha önce nasıl ellerimi tutmadı? O tene ben alışalı yaşım kadar sene geçmiş olmalı.. Seni sevmemek imkansız gibi. Öfken bile öyle adam gibi ki.. Sen neredeydin bensiz bunca zaman? Söyle gidip hesap sorayım seni daha önce bana göndermeyen herkese! Ben tek sana inanırım sevgilim, sen hem her şeye benzeyen hem de hiçbir şeye benzemeyecek kadar güzel olan bir "adamsın".

-alwayswish

Neden evliliği güzel olanlara 'kumlar gibi' benzetmesi yapılır, bilir misiniz? Çünkü kumru; asla eş değiştirmez, çünkü kumru; içinde bulunduğu şartlara her zaman uyum gösterir, şikayet etmez. Çünkü kumru; hiç bir zaman başka bir kuşun yüreğine girmez.

"Aşk ki vardır, gerisi vesairedir. Senden özge söz söylemek ve aşktan başka konu söyleşmek beyhude zaman öldürmektir. Bu yüzden söz burada bitmiş sayılır.”

İskender Pala

"Ey sevgili...
Senle gerçek sevgiyi bulmayı denedim ben;
ama farkettim ki sende olan sadece yansımalar
ve bunlar artık yetmiyor bana.. Ben gerçek sevgiliyi istiyorum her demde.
Senin vuslatın dahi bana haz vermezken onun vuslatının umudu sarhoş etmeye yetiyor..
Senin yanındaki anlık sarhoşluk bile ayıkların en ayığı vuslat sarhoşluğu yanında.."

İ.PALA\

Bazı insanlar sevmedikleriyle yaşar, unutamadıklarıyla ölür. Hangisi olacağız Allah bilir. Kalp anlamaz, yalnızca sever. İşte bu yüzden bazı mevsimler bir günde biter.
Kahraman Tazeoğlu

Hiç kimse derisinin rengi, kültürel yapısı ya da inançları yüzünden başkasından nefret ederek doğmaz. İnsanların nefreti öğrenmeleri gerekir. Nefret etmeyi öğrenebiliyorlarsa, sevgiyi de öğrenebilirler, çünkü sevgi insan kalbine diğer hislerden çok daha doğal gelir.
Nelson Mandela

Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…