Popüler Konu Sevdiğim sözler

aLaCa KaRaNLıKTa oLSun öLüMüM KıSıN LaMBaLaRı, KıSıN aLıN GöTüRüN BüTüN uMuTLaRıMı, KaDeRiM DüNYaDa KaLSıN, oKuSuN öLüM FeRMaNıMı SaVCı, ToPLaNSıN üÇ BeŞ DoSt oN YaBaNCı, KuRuLSuN aRTıK DaRaĞaCı, BeNi HaYaLLeRiMiN BiTTiĞi YeRDe aSıN...

Harama bulaşan gözüm güzelliğinin hırsızı ; Ey hırsızlığa da değen hırsızlık ediyorsun etme!!!

Gündüz hangi kalabalığa kaçarsan kaç; gece vicdaninla başbaşasin. Görmezden geldiğin ama kaçamadığın vicdanınla...

Biz elmayı sever gibi seviyoruz bir adamı, karnımız doyunca bırakıyoruz. Çünkü bir bilgisayar oynar gibi seviyoruz kadını ve bir yerden sonra sıkılıyoruz. Bir maddeyi sever gibi seviyoruz. Ama mana öyle değildir. Manayı sevmek öyle değildir sevdikçe sevesin gelir. ‪#‎eyvAllah‬

Yüreğin yansada,
kalbin acılarla dolup taşsada,
sen yinede sabret cancağzım.
"Allah biliyor ya" de ve sus.
Sanma ki Rahmân hüzünlü gönlünden haberdar değil.
Sanma ki, sahipsizsin !
Yaşadıkların boşuna değil senin.
Bak bu satırlarımı hiç unutma;

Allah seni sınıyor.
En güzel kulluk makâmına erebilmen için seni yüreğinle sınıyor.
Sus sende o'nun hatırına.
Sus ve sabret mevlanaca..
Yüreğine yan de.
Sus ve yan !

Sabrın sonu selamettir kurbânım..

KALBIN SIRRINA ermek istiyorsan,
sus cancağzım !
Dile getirme gönlündekileri.
Sözlere dökme kalbindeki düğümlü harfleri.

Sakla onları bir SIR gibi !
Kara toprağa tohum nasıl saklanıyorsa yeşermesi için, sende hüzünlerini göm gönlüne. Göm ki, vakti gelince yeşersin umutlar. Rahmetle kuşatılsın yüreğin.
Kalbin sırrına erebilesin.

Sen sustukca, senin hakkını melekler savunacak.
Sen sustukca, Rabbül-Aleminin adaleti tecelli edecek.
Susmak nimetlerin en güzellerinden birtanesidir kurbânım.
O halde sus !
Dile getirme yüreğindeki acılarını.
Sözlere dökme kalbindeki düğümlü harfleri..

Allah'ım !
Yüreklerimiz yorgun düştü artık.
Isyan etmiyoruz,
senden medet umuyoruz,
yardım diliyoruz.
Çaresizliğimize bir yol çiz güzel Mevlam.
Acılara dayanmamız için, bizlere güç ver Allah'ım. Sen bizleri bırakmazsın biliyorum.
Lütfûn ile bir inşirâh bağışla kalplerimize şu mübarek Cuma'nın yüzüsuyu hürmetine.
Tut kalplerimizden Rabbim.

Sana öylesine muhtacız ki Rabbül-âlemin.
Kâbe'de Allah Allah diye zikreden kalpler hürmetine, geceleri dökülen sayısız gözyaşları hürmetine, senin rızan için hizmet yollarında koşturan sâdık kullarının hürmetine, bizlere sabr-ı cemil ihsân eyle Allah'ım.

Amin !
Sonsuzca Amin..

Bugün;
Öyle çok şey istiyorum ki,
Güneş doğsun yine
Kara bulutlar dağılsın
Ümitlerimiz kırılmasın...
Hayallerimiz suya düşmesin
Yaralar sarılsın
Ne suç olsun ne suçlu
Kavga da olmasın
Kimse birbirinin üzerine basmasın
Ancak omuzların da yükseltsin
El versin, destek olsun
Bir lokma ekmek,
Paylaştıkça çoğalsın
Çocuklar ağlamasın
Ana baba yas tutmasın
Çicekler coşsun yediveren olsun
Sokak kedimiz Şero sırnaşsın yine
Deniz çarşaf gibi
Mis gibi yosun koksun
İşi olsun herkesin
Çalışsın ışıldasın
Gün aydın olsun bugün
Herkes selamlasın birbirini
Dokunsun yüreğine
Öyle bir gün olsun ki bugün
İNSANLIK ÖLMESİN...

Kendinden hiç hoşlanmayan pek çok insan gördüm; bunlar önce başkalarının kendileri hakkında iyi düşünmelerini sağlamaya çalışırlar. Bunu başarınca da bu sefer kendileri de kendileri hakkında iyi düşünmeye başlarlar. Ama bu sahte bir çözümdür; bu başkalarının otoritesinin altına girmeyi kabullenmektir. Size düşen görev kendinizi kabullenmenizdir; benim sizi kabullenmemin yollarını aramak değil.

nietzsche

Daha derinlere inip motivasyonunuzun kaynağını bulun! Hiç kimsenin bir şeyi başkası için yapmadığını göreceksiniz. insanın bütün eylemleri kendisine yöneliktir, bütün hizmetleri kendisine hizmettir, bütün sevgisi kendisini sevmesindendir.

nietzsche

Gördüğümüz şeyler görecelidir, bildiğimiz şeyler de. Yaşadığımız şeyleri biz icat ederiz. Dolayısıyla icat ettiğimiz şeyi yok edebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…