Popüler Konu Sevdiğim sözler

Ne aradıysam zıddını buldum, doğruyu aradım yanlışı buldum,
Dostumu aradım düşmanımı buldum,
Aramayı bıraktığımda ise doğruların ve yanlışların ötesinde renklerin zıtlığında resmin bütününü gördüm.
Ne doğru vardı, ne yanlış, ne kötü vardı, ne iyi, her şey olması gerektiği gibi.
Her şey olduğu gibi!

| Virgina Woolf |

Yalnızlığın bana yakıştığını söylüyorlar.
İyi duruyormuş üzerimde. Renkleri sade ve uyumluymuş dikimi kusursuzmuş.
Bu mahir terzinin adını öğrenmek istiyorlar.
Söyler miyim hiç.
Konfeksiyon yalnızlıklar ne güne duruyor
Söyler miyim hiç sevg
ili dost !
Bana bencilce hareket ettiğimi söyleme sakın insanlara güvenimi kaybettim.
Terzimin adını sadece deniz fenerlerine ve kız kulesine verdim.
Galata Kulesi’de istedi ama reddettim onu.
Çünkü o her gece koynuna yabancıları alıyor.
Yalnızlık senin neyine dedim.
Neyine senin yalnızlık!

Tek ihtiyacım neydi biliyor musun? Bir papatya yaprağı daha.

Edip Cansever

Yalan dört nala gider, gerçek adım adım yürür fakat gene de vaktinde yetişir.

Norveç veya Japon atasözü :))

Kendimi her zaman mutlu hissederim. Neden biliyor musunuz çünkü kimseden birşey ummam. Beklentiler daima yaralar.

William Shakespeare

Bir insan birisini seviyorsa...
olduğu gibi sever olmasını istediği gibi değil..

L. Tolstoy

İdeal koca kapıya ayağıyla vurur. Çünkü ellerinde güller ve çikolatalar vardır :)

Leyladan Mevlaya geçiştir aşk! Bir sonrakini beklemek değil, gördüğünde benimdir diyebilmektir. Zamanların çok ötesinde, zamansızlığı yaşamaktır Aşk! Soruların en karmaşığında düğümleri çözmek, Cemalini görmekten çok; en kuytularda anabilmektir Aşk! KİSİ SEVDİĞİYLE BERABERDİR düş turunca, en doyurulmus hazlarla beklemektir vuslatını! Sevgililere düzülen mısralardan çok; EN SEVGİLİYE yazılan yoksulca bir cümledir Aşk! kapı çaldığında 'kim o?' ya karşılık ''BENİM'' yerine ''SENİM'' diyebilmek;
bakışlarında diyar diyar gezdiğin değil;bir bakısıyla diyarina gittigindir Aşk... (Hz. Mevlana)

20 gram Fondöten, 1 tutam allık, 2 diş maskara, 1 adet ruj ve 3 çorba kaşığı saç boyası... Hepsini bir kapta karıştırdıktan sonra yiyin... Belki içiniz de güzelleşir..!

“Adını bile duymak istemediklerini her gün görürsün.
Yüzünü görmekten hiç sıkılmayacağınla ise aranda mesafeler vardır.”

-Bob Dylan-

Nasılsa elimin altında deme !
Sabah binbir emekle yaptığı makyajı ;
Aksam hiç düşünmeden bir mendille silen varlık ,

Seni mi Unutmayacak ?

-küçük İskender

"Bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik onların annelerini sevmektir..."

| Theodore Martin Hesburgh |

Güne dünün hüznüyle başlarsan,yarını da hüznün kasvetine boğarsın.Adımlarını azimle atarken sayarsan,yalnız bastığın yeri delmekle kalırsın.Para gibidir başarıya attığın adım,sayarsan bereketinden olursun.Başını kaldırıp yalnızca hedefe bakmalısın,ayağına takılan çelmeleri,kararlılığınla haklamalısın...
Dost başa,düşman ayağa bakar derler hep,sen ayağından çok başını kollamalısın.Denize düşmeden ö
nce,yılanı kendi zehriyle boğmalısın...
Kaşı gözü yoktur sadakatin,ilk görüşte tanıyamazsın.Her sakallıyı deden sanırsan,genç yaşında deden kadar yaşlanırsın.Ahde vefaları kendindeki gibi sanma çocuk!Ah der, çektiğin cefalarla yakınırsın...Unutma,yaşarken ölmeye,ölümden daha yakınsın...
Yaşın belki bana çok yakın,belki de çok uzaksın.Bil ki,bunları genç yaşta yaşlanmış bir yürekten okuyorsun.Sen sen ol gözden akan her yaşa aldanma.Yaş vardır yürekten parçalar koparır,yaş vardır timsahları kıskandırır..

Söz ile öz arasındaki kafiye bir tesadüf değildir.Her sözün ardında,bir öz gizlidir aslında. Mayası bozulmuş özden çıkan sözden, yoğurt değil cacık bile olmaz!

Her şey zamanla geçer diyen birinin gözünün üstüne bir tane indirip zamanla geçer diyesim var....

Kavga edesim var bugün!

Yaradan Rabbin adı ile okumaya başlıyorum seni...
Her sayfanda Aşk'ı tefsir eder gibi Suretinin düştüğü her mekana merhamet dilenip geliyorum.
Besmelesine ayeti iliştiriyorum.Bu Aşk'ı ömrüme ibadet eyler gibi
SENİ SEViYORUM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…