Popüler Konu Sevdiğim sözler

Biliyorum bütün sözler yavan, bütün sözcüklerin içi boşaltılmış, bütün anlamlar kullanılmış, bütün anlar uçucu; kelimeye dökülen her duygu, kendiliğinden soğuk bir klişe oluveriyor; hiç bir sözcük duygularıma da yüreğime de yetmiyor.

Güçlü olmaya benden daha çok ihtiyacın var çünkü haksız olduğunu kalbinin bir yerinde biliyorsun.

Ve işte o zaman kırdığın bu kalp, şimdi kırıyor başka kalpleri ! Aşkta kazanmak dedikleri kaybetmektir bir çok şeyi..

Sen beni sevmedin ya. ben de gidip herkesi sevdim ve herkese böldüm kendimi. herkese az az düştüm. ve kimseye yetmedim.

"İnsan yaşadıkça anlıyor ki;
kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun…"

Katharine Hepburn

Hayatın en hüzünlü anı, sevdiğin dostlarının buna değmediğini gördüğün andır.Ve en büyük kaybın onlara harcadığın zamandır.

...

KK Dostlarına ...(Kazen)​

Kanayan yaralarına, kan dursun diye başka bedenler basarsan, mikrop kaparsın.(Kazen)​

Nerede bir türkü söyleyen görürsen korkma yanina otur
Çünkü kötü insanlarin türküleri yoktur ..

"Neşet Ertaş"

Sevmek bu kadar güzelse, kim bilir sevmeyi yaratan ne kadar güzeldir...
Şems-i Tebrizi

Çölü güzel kılan, biryerlerinde bir kuyu gizlemesidir.
Antoine De Saint Exupery

Cicim ayları dediğin, ilişkinin fragmanıdır.
Ve en güzel sahneler fragmanda gösterilir, filmin gerisi ise vasattır...
Bob Dylan

Gerçek Şu ki ;
Bizler Yüreğimizden Ve Aklımızdan Söküp Atamadıklarımızın Hiçte Umrunda Olmadıklarıyız..

Ercan GÜRAKAR

İnsan sevdiğine kırılmazmış! Kırılmadım ki zaten. Paramparçayım …

“Eş seçmek, kitap seçmeye benzer; iyi tasarlanmış bir kapak ve cilt ilginizi çekebilir ama içeriği sağlam olmadıkça, sonunu getirmek zordur…”

Konfüçyüs

Adabıyla gelen hürmetle gider.Düşünce karanlığına ışık tutanlara ne mutlu..

"Hacı Bektaş-i Veli"

Sen...
Önce, el oluyorsun
Sonra, son vedanın adı el’veda oluyor dilimde..
Ve şimdi,
Tüm saatler,seni vazgeçiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…