• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

Yalnızlık
Onların inandığı gibi inanmıyorum, onların yaşadığı gibi yaşamıyorum, onların sevdiği gibi sevmiyorum. Onların öldüğü gibi öleceğim.

Kadın susarak gider. Eğer bir kadın şikayet ediyorsa, erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının. ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir. Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.​

Cevap veriyorum
zamanla herşey geçer diyen akıllılara; "geçen tek şey zamandır anlayan, anlatsın anlamayanlara

Hayatta gözyaşlarımı hakedecek bir insan görmedim. Ya benim gözyaşlarm gereksiz,yada uğruna gözyaşı döktüğüm insanlar değersiz

Sen bakma bu kadar hüzünlü şeyler yazdığıma, ben çok gülerim. Ve gülerken hiç kimse yalan olduğunu anlayamaz.

Neden yorgunsun sorusuna cevap aramaktan, 've bunu sormasınlar diye gülümsemekten yoruldum.

Ne zaman bu şehirden kaçıp gitme isteği gelse, bir köşeye oturup geçmesini bekliyorum. Gidersem dönmem çünkü biliyorum

Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir. Duanın vaktinin geldiği gösterir. Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün, Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir.

Neden duasız bırakıyorsun dilini? Kapıyı çalmadan, açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?

Aslında bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım...

Can Yücel

Bu dünyada sütten ağzı yandığında, kalbinin bekareti alınanların olduğunu unutmuş bir an küçük kız;
Ve sadece kendine kızmış heveslendi diye...

Çok çalıştım gitmeye de kalmaya da. İkisi de aynı acı, ikisi de rezil. Daha önce de gitmiştim ama böyle kalarak değil !

Can Yücel'den gidiyorum bu ara...

''Her yara, yeni bir şey öğretir insana. Ayakta kalmasını öğrenmiş çocuklar için, kaybetmek büyük bir mesele değildir.''

Son düzenleme:
Niye üzülüp ağlarsın can?
Bırak sevmeyen gitsin.
Dua et Rabbim seni terk etmesin.
İşte O terk ederse, gerçekten bitersin.
Mevlana

Back
X