Popüler Konu Sevdiğim sözler

Eros, yaşlandın mı ? !
Ok'un gideceği yeri göremiyorsun..
Ya bir imkansıza , ya da bir hayırsıza denk getiriyorsun.

Gerçek aşk, şans oyunları gibi. Hayali bile mutlu edebiliyor insanı fakat tutturabilene 'aşk' olsun.

Cemal Safi

Bazı insanlarla yüzleşmek zordur, haksız çıkarsın... çünkü onların galip geleceği, ikinci bir yüzleri daha vardır.

Söz Taşıyan Sendende Taşır. Seni Sende Olmayanla Öven Kimsenin, Seni Sende Olmayanla Kötülemesinden Emin Olamazsın

Kisiyi Hak Ettiğinden Fazla Övmek Riyadır. Layık Olduğundan Daha Övmek İse, Ya Cahilliktir Ya da Hasetliktir.

"İnsanlarla yüzyüze konuşarak her sorunu halledebilirsin; ama bazı insanlar gelir önüne, hangi yüzüne konuşacağını bilemezsin"..

Hoşumuza giden yalanları avuç dolusu yutarız da, acı gerçekleri yudum yudum içeriz​

haydi git sana daha çok değer verenlerin yanına, bir gün anlayacaksın yalancıların nasıl değer verdiğini sana..

Kimi benden çok seversen, onu senden alırım.Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya.. Öldüm der durur, yine de ölmezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…