Popüler Konu Sevdiğim sözler

Tek bir gece vardır insanın hayatında; ömür boyu sürer nöbeti. Bu da öyleydi. İyi ol, sağ ol, uzak ol… Ama bir daha görme beni… (Murathan Mungan)

"Her gelen sevmez ve hiçbir seven gitmez" unutma. Bil ki; giden dönüyorsa sevdiğinden değil, kaybettiğindendir aslında. (Nazım Hikmet Ran)

yanındaki seni doyurduğu, kıyafetlerini ütülediği, evini temizledği sürece kalsın yanında, hayat anlayışsız ve hakedilmediği gibi yaşandığında bo...b...k edilebilir, ve unutma ne aynı dil ne aynı duygu aynı deftere imza atanlar anlaşmak zorundadır.
Türkyeden bir koca

Sırat’tan incedir sevda köprüsü
Beraber geçelim tut ellerimden...

Abdurrahim Karakoç

İki gecem var... Ya sensizim uyuyamam... Ya sen varsın uyku haram... ( Mevlana)

Hıçkırarak ağlayan bir kadının gözyaşları, Ağlatan adamın başına geleceklerinin altına atılacak imzadır...
Bukowski

İlk aşk ve son aşk arasındaki fark; İnsanın, ilk aşkını sonuncusu zannetmesi ve sonuncu aşkını ilk' gözüyle görmesidir.
[Victor Hugo] <=bu o kadar doğruki bence

Asla bir salakla tartışmayın. Çünkü dışarıdan bakanlar, hanginizin salak olduğunu anlayamayabilir.
[Dylan]

sana özgürlüğünü pişmanlığının kölesi olman için veriyorum...hadi aç kanatlarını ve yüksel o özgürlük sandığın gökyüzüne kuşlar misali... ama vurulduğunda bana dönme çünkü ne kürkçü dükkanıyım nede VETERİNER!!!<<<<<<<<<<<<(BU BANA AİT)

...Pek havalı sıfatların olabilir ama en havalısı insan olmaktır. Kadın ya da erkek olmaktan, toplumsal sıfatlarından çok daha anlamlıdır. Ve tüm bunların yanına bir de erdem kattın mı insan oldun demektir.

Ve insan olduğunda sen artık insanların yüzlerine değil ruhlarına bakmaya başlarsın.('Kişisel Gelişim ve OLumlamalar'' face sayfasından alıntıdır)​

Seven,
sevdiğinin sözünü
başkalarının sözüne tercih eder.
Seven,
sevdiğinin sohbetini
başkalarının sohbetine tercih eder.
Seven,
sevdiğini memnun etmeyi
başkalarını memnun etmeye tercih eder.
İmam Gazali(R.A)​

Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa..Bir deli rüzgar çıksa ; alıp götürse yılların içimde bıraktıklarını...

hımmm kenyaaa:)))
iyi fikir bencede:)

sevgiler....

2013ün ilk sözüde benden olsun:))

"Ne olurdu, seninle tatlılaşsaydım; yaşayış zaten acı.
Ne olurdu, sen razı olsaydın benden de, herkes kızsaydı bana.
Ne olurdu, seninle aram düzgün olsaydı da, bütün alemlerle aram açılsaydı, dünya yıkılıp yansaydı.
Sen beni sevdikten sonra malın mülkün değeri mi olur? Zaten toprak üstünde ne varsa hepsi de toprak olacaktır.
Alem O'nunla kaimdir ve O'nsuz olan hiçbir şey yoktur. O'nun rızası, rahmeti, bereketi ve tecellisi olmayan hiçbir şeyin değeri yoktur."

Hz. Mevlana Celaleddin Rumi
[h=2][/h]

Kendi seçtiklerimde hep yanıldım. Rabbim iyi ki sen seçmişsin; dinimi, peygamberimi, annemi, babamı, kardeşlerimi, ecdadımı ve milletimi. Sana sonsuz şükür...

Biz papatya yoluyoruz seviyor mu sevmiyor mu diye.
Hayatta bizi yoluyor aslında, dayanacak mı dayanamayacak mı diye.....

Son düzenleyen: Moderatör:
"Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın..
Keşke yalnızlığımla paylaştığımı seninle paylaşsaydım..
Keşke senin adın yalnızlık olsaydı
ve ben hep yalnız kalsaydım..."

Çocuğunu öyle karşıla ki ; Eve geldiği zaman en güzel yere geldiğini hissetsin ...

Eşini öyle karşıla ki; Yanına geldiği zaman en doğru insana kavuştuğunu hissetsin ..

Anneni öyle karşıla ki;Doğumundaki ağrıları, lezzete takas etsin ..

Babanı öyle karşıla ki ; Bir ömür boyu başka evlada imrenmesin..

Fakiri öyle karşıla ki; Ona serdiği sofradan daha büyük dua sofralarını sana sersin ..

Zengini öyle karşıla ki; Gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin..

Son düzenleme:
Seni eksiğinle, kusurunla, günahınla, sevabınla hakikaten sevenin; seni "Hata işledin, yanlış yaptın!" diyerek terketmeyenin sadece ALLAH olduğunu bilseydin; başkalarına kulluk etmekten vazgeçerdin..

[ AbdûlKadir-i Geylani (K.S) ]

&#8206;'Madem O Gelmiyor, Sen Ona Git' Diyenlere ;
Beklemek Kutsaldır
Zira Ona Gidişim Hiç Bir Şeyi Değiştirmez
Beni Beklemediği Sürece ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…