• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

Savaşta tecrübeli olanlar sinirlenmez, kazanmakta tecrübeli olanlar korkmaz. Böylece, cahil kazanmak için savaşırken, bilge, savaştan önce kazanr..

Hayat,sana cevap veriyorum;Sustum!(FCK_burfur)​

Başkalarının ne düşündüğünün,ben onlara başkaları dediğim sürece,önemi yok...

senin için kılını bile kımıldatmayan biri için, sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun ; ya aşıksın yada orjınal malsın : ))

"içimizde her zaman konuşan bir yargıcın olması ne kötü" gibi bir şeydi anlam olarak ve sanırım enir batur'a aitti. çok severim bu sözü :31:

o kişinin anlatmak istediği; takıntılar galiba.....

Mesajlarıma cevap alamadığım zaman,kendimi dokuz çocukla ortada kalmış gibi hissediyorum : )

Yüzünüze ve dudaklarınıza sabah egzersizi olsun diye ekledim tatlılar:)

teşekkürler:))
gerçekten gülümsettin beni......
bu söz; bazı duygularada çok güzel tercüman olmuş ayrıca......
öptüm

AKIL=ZEKA+TECRÜBE

bu söz benim hayatımda çok şey değiştirdi.....

$tpppppp.webp

Toprak Sevdklerimizi aldığı için mi böyle güzel kokar.:17:

Başımız dimdik yürüyüyoruz çünkü; boğazımıza kadar boka battık.

Dario FO

Kendimizi algılamamız ne kadar olumsuz ise o kadar kolay aşık oluruz.
Kendisinde bir şeylerin eksik olduğunu hisseden kişi, eksik nitelikleri seveceği kişide arar.

Kemal SAYAR

Deniz kıyısında bir martıyla konuşurken görüyomuş dostlarım beni sürekli / bir kaptanım çünkü kağıt gemilerden emekli...

: Ve Bugünde Hayata Dair İçimde Yeni Yeni Çekmek İstediğim Çok Orjinal Hass!kt!rler Var

Annen 'nerdesin' diye sorduğunda 2 dkya geliyorum deyip 1 saat sonra gelirsen, oda sabahları saat 6'da "hadi kalk, saat 8 oldu'' der.

Back
X