Popüler Konu Sevdiğim sözler

Tavşan besleyen,
kendisine hiç seslenmeyecek bir canlı ile birlikte
yaşamayı da öğrenmelidir __
arada bir ona seslenmeyi deneyerek __
bunu yaparken ne budalaca bir şey yaptığını
düşündüğünün farkında olmayı da göze alarak...

Oruç Aruoba

Sev seni seveni; dağda çoban olsa bile.
Sevme seni sevmeyeni; mısıra sultan olsa bile.....

Süleyman kuş dilin bilir dediler
Süleyman var Süleyman’dan içeri...

yunus emre

İki nokta üst üste,bir boşluk ve bir parantezden olmuş gülüşlerin varolduğu bu zamanda bana AŞK' tan kim bahsedebilirki ?

AmyW:34:

Son düzenleme:
Seviyorum seni, birde gözlerini...
Birde söyleyemiyorum; seni nasıl sevdiğimi.......

meyra:)
2003yılı

"Seni seviyorum" diye güzel bir söz buldum sevgili / Diğerleri ile benzeşebilir ama inan bendekinin anlamı bambaşka!...

Fal öyle bakılmaz. Ver şu papatyayi! Seviyo-Seviyo, Seviyo-Seviyo, Seviyo-Seviyo, Seviyo-Seviyo, Seviyo-Seviyo,... Seviyo !

Düşlemeye başladığında sen ! Düşlediğin o şey sana doğru yola çıkmış demektir ...

Sefilliğin güneşsizliğine, El kadar bir çocuğun,Tanrının ayazında tir tir titrerken,ısınmak için bir kediye sokulduğuna Victor Hugo şahittir...

Onlara ne mi oldu ! Bu hep aynı öyküdür.. Onlar da diğerleri gibi bu soğuk sisin içinde battılar...

Bazen küçücük bir mısra yıkar / Bi 70'liğin yıkamadığı adamı...

Ansızın birine bakarsın.. o bir santim gözlerini kaçırır / Sen ise kilometrelerce yıkılırsın.. .

Hiçbirşeyi umursamadan çıkacaksın karşısına bir kelime bile etmeden sarılacaksın boynuna ve öpeceksin. 'Sırrı bu' . Bunu yapmadan sakın ölme !

Seni seviyorum' sözü hava ile temas ettiğinde bozulabilir / Mutlaka her seferinde 'dudaktan dudağa' söylenmelidir ..

Back
X