Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Suya düşen bir karanfilse yüreğin Bırak kendini ırmağın türküsüne gülüm Vursun seni o taştan bu taşa O çağlayandan bu çağlayana KAVGADAN UZAK KALMIŞSAN SEVDADAN DA UZAKSIN DEMEKTİR, Kavgam tadında sana olan sevdam...
Bir sevda yüklüdür omuzlarıma
Sevda ağır,
Benden yorgun
Benden çaresiz..
Çözüm kızıl karanlık
Ağzım prangalı
Beynim pişiyor sanki
Sonu gelmezse eğer
Bu sevda
Deli eder insanı..
Her zaman seni üzecek birileri olacaktır...
Yapman gereken insanlara güvenmeye devam etmek;
Ama önemli olan,
"Kime iki defa güveneceğine karar vermektir !"
Yalnızlığın bana yakıştığını söylüyorlar. İyi duruyormuş üzerimde. Renkleri sade ve uyumluymuş dikimi kusursuzmuş. Bu mahir terzinin adını öğrenmek istiyorlar. Söyler miyim hiç. Konfeksiyon yalnızlıklar ne güne duruyor söyler miyim hiç sevgili dost bana bencilce hareket ettiğimi söyleme sakın insanlara güvenimi kaybettim. Terzimin adını sadece deniz fenerlerine ve kız kulesine verdim. Galata Kuleside istedi ama reddettim onu. Çünkü o her gece koynuna yabancıları alıyor. Yalnızlık senin neyine dedim. Neyine senin yalnızlık!..
Gece midir insanı hüzünlendiren,
Yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen?
-Gece midir seni bana düşündüren,
Yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen?-