Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyorsunki; "Ben sana gönlümü verdim." İyi de gönül dediğin nedir ki ey sevgilim? Ben sana hiç gönlümü verirmiyim! Çünkü gönül dediğin toprağa girince toz olur, toprak olur. Ben sana ruhumu veririm. Çünkü ruhum sende sonsuzluk olur!
Cahil ile dost olma; ilim bilmez, irfan bilmez, söz bilmez, üzülürsün.
Saygısız ile dost olma; usul bilmez, adap bilmez, sınır bilmez, üzülürsün.
Kibirli ile dost olma; hal bilmez, ahval bilmez, gönül bilmez, üzülürsün.
Eğer dokuz canlı olsaydın, en çok sekiz kez kaçabilirdin ölümden. Bil ki; yedi düvele sultan olsan dahi, yerin altı mekan olacak sana.
En fazla beş metre kumaş götürebileceksin. Kapatacaksın dört açsan da gözünü, bu dünya üç günlük dünya. Azrail'in yanında iki kat olup yalvarsan da nafile, elbet bir gün öleceksin. İşte o zaman her şey sıfırdan başlayacak.
Aşk anlatırmı acaba hissettiklerimi, ya da sen bak gözlerime anlarsın belki,içimdekileri...ne kadar uzak olasakta ne sen unuttun, ne ben unutabildim seni ......
Her mutsuzluğun ötesinde yine yaşam bekler..Ama insana özgü bir yeteneksizliktir yaşayamamak !..Yoksa hangi balık boğmuş kendini ; Hangi serçe atlamış damdan.
Bir şey kaldı,bir denizin kıyısında senden, Bakışlarla yüklü söylemelerle sessiz Seninle dolu,seninle sensiz bir şey Arandıkça bulunmamış yıllar yılı, Bulundukça aramaklı.
.....
Sonra bahar gelecek! Açacak gökyüzüm. Yüreğimin kışı, Güneşime diz çökecek... Gülüşlerim olacak benimde, Neşeli çıkacak her daim sesim, İçim sığmayacak içime..