Popüler Konu Sevdiğim sözler

Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür.

Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür.

Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür.

Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür.

Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür.

Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür.

Karakterinize dikkat edin; Kaderinize dönüşür.

Mahatma Gandhi

Gerçek Aşk'ı nasıl ayırt ederiz bilirmisiniz?
İnsanın zihnini, kalbini yormaz ve kesinlikle zarar vermez.
Hatta gerçek sevgili, düştüğünde, sen talep etmeden elinden tutup kaldırır. Seni sarıp kavrar.
Bunun konuşulmasına bile ihtiyaç kalmaz.
Kalbinde nedensiz acı oluşturmaz ve başka bir sebepten oluşsa bile onu seninle beraber eritir.
Yani senin tekrar ışığa dönmene yardımcı olur!

Seda Diker

ask bir kelebek ömrüdür.kimine göre bir gün kimine göre bir ömürdür

- Neden sadece bir hayal ürünüsün Olric?

- Siz gerçeksiniz de ne oluyor efendimiz...

(Tutunamayanlar)

Külkedisi bendim. Şapşal prens anlayamadi. Oturup balkabağının yanında ağlayacagmı mı sanıyorsunuz. Yanılıyorsunuz! Diğer balo ne zamandı?

Bedenlerimizi şekle sokmak için ne çok uğraş veriyoruz. Halbuki beyinlerimizi, düşünce ve algılarımızı geliştirmek için çabamız ne kadar az...

İki kadın birleşince dedikodu yapar diyen erkek, başka bir erkekle kafa kafaya verince atom altı parçacıkları mı tartışır ?

Bedenlerimizi şekle sokmak için ne çok uğraş veriyoruz. Halbuki beyinlerimizi, düşünce ve algılarımızı geliştirmek için çabamız ne kadar az...

İki kadın birleşince dedikodu yapar diyen erkek, başka bir erkekle kafa kafaya verince atom altı parçacıkları mı tartışır ?

erkeğin dedikoducusu
kadından bin kat daha beter.

Felek ne cömert ne aşağılık insanlara! Han hamam, dolap değirmen, hep onlara. Kendini satmayan adama ekmek yok: sen gel de yuh çekme böylesi dünyaya!

-ömer hayyam-​

Son düzenleme:
Sen içmiyorsan, içenleri kınama bari; bırak aldatmacayi, iki yüzlülükleri; şarap içmem diye övünüyorsun, ama, yediğin haltlar yanında şarap nedir ki?

Sen sofusun, hep dinden dem vurursun, banada sapık, dinsiz der durursun. Peki ben ne görünüyorsam o'yum. Ya sen ne görünüyorsan o musun?
-ömer hayyam-

Uğradığınız haksızlığın hesabını soramadığınız da üzülmeyin!Bazı hesapları sorma kuvvet ve kudreti, yalnızca Allah'a aittir.

Uzak dağ başları
Yalnızlıkları getirir aklına
Bir de efkarlı türküleri
Ve senin yalnızlığın
Ancak dağlara sığabilir
Bir de türkülere ...

Ahmet TELLİ

Bir Sıkıntın Olduğu Zaman Rabbine Dönüp “Benim Büyük Bir Sıkıntım Var” Deme. Sıkıntına Dönüp “Benim Büyük Bir Rabbim Var” De..!

Back
X