Popüler Konu Sevdiğim sözler

Bir Kadın Aşka Inanmıyorum Derken, Aslında Tek Bir Şey Söylemek Istiyordur: Hadi Beni Aşka Inandır.

Harika bir film izledikten sonra, kendi sıradan hayatına döndüğün o üzücü an. İşte hayat böyle birşey dostum. ' mystic River '

Resm gösterirken ' burda biraz kötü çıkmış ama aslında daha güzel\yakışıklı ' diyorsanız hadi geçmiş olsun ateş bacayı sarmiş:69:

Son düzenleme:
Otunu, suyunu bilmediğin gönüllerde koyun gütme! Yoksa, ‘kaçırcağın keçilere’ çobanlık yapamazsın …!

Ey özünün sırlarına akıl ermeyen; Suçumuza, duamıza önem vermeyen; Günahtan sarhoştum, ama dilekten ayık; Umudumu rahmetine bağlamışım ben.

Dünümde olmayanlar, yarınım için akıl vermesin. hakkımda bilginiz yoksa, fikriniz de olmasın..!

Keşkeklerim yoktur benim. Ne yaşadıysam ders alırım. İyide benimdir kötüde. Avutmaya çalışmam kendimi; Acizlerden değilimdir.

Tek kişilik yalnızlıktan bir şikayetim yok Allah’ım! İki kişilik yalnızlıktan sana sığınırım.

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak !​

Adam: Ne kadar güzelsiniz. Kadın: Ne yazık ki ben sizin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Adam: Öyleyse siz de benim yaptığımı yapın; yalan söyleyin…:27:

Olgunluğun anahtarı sır tutmada saklıdır. Sırrını! Olgun İnsana söylersen seni Aziz eder.Olgun olmayana söylersen rezil eder..!

Gitmek için bahane aradığımı sanırdın ya, yanıldın! Gitmeye bahanem çoktu da, hep kalmak için bahane aradım, ama yoktu!

Back
X