• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

Dedim ya çok değişmişsin.
Beni benden alan sen gitmiş,
Beni uçuruma iten, aksi bir herif gelmiş yerine.
Yine de lafım yok.
Allah beni kahretsin ki;
Bile bile değil,
Öle öle seviyorum..

Bukız çok güzel, ben bunu tavlayamam denildiği için o güzel kızlar hep yalnızdır ve özgğveni yüksek bir şempaze tarafından tavlanır

Bir kedi atasözü: Emre Belözoğlu'nun kedi olduğundan şüpheleniyorum. Taa İspanya'ya bırakmışlardı ama Fenerbahçe'ye geri dönmüş.

Bir kedi atasözü derki: Sabah pencereden baktıgımda gördüğüm manzara aynı; uykulu gözlerle tuvalet refakatçılığı yapan köpek sahipleri... ( Sizinde işiniz zor vallaha ):17:

Yarını olmayan yolda gidemem,sözünü tutmayan yari sevemem,yaralı gönlüme ihanet edemem,YaLan aşkını istemem...

Son düzenleme:
Başım önde bu aralar. Suçlu olduğumdan değil; görülmeye değer hiçbir şey kalmadığından...

Bu maskenin altında bir yüz var.
Ancak benim değil.
Ne altındaki kaslardan daha benimdir o yüz, ne de altındaki kemiklerden.
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.
Bu maskenin altında bir fikir var, Bay Creedy!
Ve fikirlere kurşun işlemez!

V For Vendetta

Dünyanın diğer ucundaki bir çocuğun oyuncağı yere düşse ! Kırılırım ben . Öyle işte .

Aşkı meslek edinmiş yüreğin meğer ne kadar da hazırmış her yeni başlangıca hazin bir son bulmaya…

Öldürdüğünü zannettiğin her şey ! Ruhundaki mezarlıkta abideleşir !!!

Sağında solunda bazen de tam burnunun dibinde 'melek' olan ama yine de üçünüde bi türlü farkedemeyen bi tür tanıyorum. söylemem ama . :)

Back
X