Popüler Konu Sevdiğim sözler

Öldüğüm gün lütfen hatırlat bana / Bir milyon yıldız borcum var sana ...

Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden üç kez ölmüşlerdir.

Bertrand Russell

“ most people would rather die than think;
in fact, they do so. ”

Bertrand Russell

E birazcıkta araştırma yapın bakalım yok öyle hep hazır aforizmalar :):34:

Ölüden mektup gelmiş, diri okur anlamaz!....Sorsam herkes müslüman, ne şükür var ne namaz!...

Her an kendi eşsizliğini içinde sakladığı için o an'dan sonra hiçbir şeyin aynı kalmayacağını bilerek konuşmak, yaşamak gerekir...

Rodin Alper Bingöl

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%, align: left"]Beklenen
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%, align: left"]
Necip Fazıl Kısakürek
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. ben gideni değil; giden beni kaybetmiştir......

Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını?
"Şems-i Tebrizi"

“ most people would rather die than think;
in fact, they do so. ”

Bertrand Russell

E birazcıkta araştırma yapın bakalım yok öyle hep hazır aforizmalar :):34:

+Ne kadar ingilizce biliyorsunuz? -Derdimi anlatacak kadar. +Derdiniz ne ? +İngilizce bilmiyorum :)

Bu güzel Cem Yılmaz özdeyişini:)Bertrand Russel aforizması ekleyebilmek için önsözdü :)

Akılmı, Para mı ? dedi. Ben para dedim. Ben olsaydım aklı seçerdim dedi. Haklısın dedim , herkez ihtiyaç duydugu şeyi seçer .

14 Şubat sevgilin varsa dünyanın en güzel günü , yoksa kapitalizmin bir oyunu :1:

$BCGh-k6CQAA7mnf.webp:69: :69:

Hayatta tek adil şey herkesin ölecek olmasıdır.

$GunsNRoses.webp

Cennet ! Bir serçenin kanadı kırılmasın diye, ondan vazgeçenlerindir,yada vazgeçmiş gibi görünenlerin...

Back
X