Popüler Konu Sevdiğim sözler

Bana göre aşık öyle olmalı ki, şöyle bir kalkınca, her tarafı ateşler sarsın; her tarafta kıyametler kopsun.

Koyun nedir ? Şu basit soru bilimadamlarının aklını yüzyıldan uzun bir süre meşgul etmeye yetti, daha uzun yıllar edecek ... Philip Ball

**************aramızda dağlar yollar yıllar var iken beni sana sımsıkı sarılı görenler olmuş****************

Yaz kızım; Gereğinden fazla düşünüldü ve "değmeyeceğine" karar verildi..

TECRÜBE ACIMASIZ Bİ ÖGRETMENDİR!
ÖNCE SINAV YAPAR.....SONRA DERSİ ÖGRETİR...................!!!!!!!!!:ssz:

Keşke sana sorabilseydim; yoktan var ettiklerimiz, neden hep kendilerini yeniden yoka dönüştürür? Sen benim aşk sebebimken, neden ben senin ayrılık bahanenim? Bu kadar çok ayrılık sığdırabildiğimiz bir ömre aşk neden büyük geliyor? Hangi yakının uzağıydın ve sana verdiğim değeri hangi değmeze sattın?

Kahraman Tazeoğlu

Birini seveceksen, onu herşeyinle sevme.
Çünkü bittiğinde; Onu unutamamana değil, unutamayacak kadar çok sevdiğine yanarsın...

Can YÜCEL

Ey kendisinde kaybolmuş kişi!
Bilmezsin,
bedenin sana mezar olmuş,
nefsini tanımadıkça,
nefsin seni gömer olmuş.

| Elif Şafak

Sen, seni mutlu eden sahte insanları, sana doğruları söyleyerek ruhunu sıkanlara değiştin.
Kaybettin...

"Üç şeyden yoruldum: ağlamak, affetmek, hayal kurmak." /Ceyhun Yılmaz/

"O yokken 'hayır sevmiyorum, unuttum' deyip, onu görünce elin ayağın birbirine dolanıyorsa; aşıksın işte.." /Can Dündar/

Sana gel diyemem, ama aldığım her nefes şahidim olsun ki gelmeni bekliyorum .

Bir zamanlar senin çirkinliklerin de güzeldi.
Şimdi güzelliklerin bile çirkin.

Özdemir Asaf

Sıkıca sarıldı bana...
Adına inat bir an ayrılmıyor ayrılığın. Gel ve nasıl 'biz' olduk gör...
Biz nasıl öldük gör.

Ben seni geçmişimde yaşadığım aşkların ustalığıyla değil, geride bıraktığım o aşkları silercesine sevdim.

539724_612109972139512_189213591_n.jpg

Back
X