Popüler Konu Sevdiğim sözler

Benimle onun arasında kaldıysan, onu seç! Çünkü beni gerçekten sevseydin, beni seçenek yapmazdın. ' Ayşe Kulin '

Annesinden dayak yediği halde, yine de "Anne" diye ağlayan bir çocuktur 'Aşk'. Cemal Süreya

"Benim en kötü hikayemi, en güvendiğim insanlar yazdı." (Cemal Safi)

"Allah var! Bunalım yok!" | Sinan Yağmur

“Bu son senelerin inkılâp hayatında hummalı fedakarlıklarla mamul mücadele hayatında,
milleti ölümden kurtararak halâsa ve istiklâle götüren azm-ü faaliyet hayatında her ferdi milletin mesaisi, gayreti, himmeti fedakârlığı sebkeylemiştir.

Bu meyanda en ziyade tebcil ile yad ve daima şükran ile tekrar edilmek lâzım gelen bir himmet vardır ki, o da Anadolu kadınının ibraz etmiş olduğu çok ulvî, çok yüksek, çok kıymetli fedakârlıktır.

Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir milletinde, Anadolu köylü kadınının fevkinde kadın mesaisi zikretmek imkânı yoktur ve dünyada hiçbir milletin kadını

‘Ben Anadolu kadınından daha fazla çalıştım, milletimi halasa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar himmet gösterdim’ diyemez...”

Mustafa Kemal ATATÜRK

Ağızdan çıkan söz bil ki, yaydan fırlayan ok gibidir. O ok gittiği yerden geri dönmez. Seli baştan bağlamak gerek...

MEVLANA

Son düzenleme:
Vedalar gözleri ile sevenler içindir, çünkü gönülden sevenler hiç ayrılmazlar.

Hz. Mevlana

Ben bızı unutmam , gıtmek yakısmaz bana
Yolcuyuz hayatta sen gel otur yanıma ...

Dua ettiğinizde çok isteyiniz; çünkü vereceği hiçbir şey Allah'a ağır gelmez.

Hz. Muhammed (s.a.v)

Çok yorgunum be gönül...çok kırgın.Belkide cok bıkkın...Ne seni teselli edecek söz kaldı kalemimde,ne yangınını söndürecek yas kaldı gözlerimde...Çok Yorgunum be gönül,çokkkk yorgun.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim
Kalbimde kalbine yok bile kinim
Bence artık sen de herkes gibisin.

Yolunu beklerken daha dün gece,
kacıyorum bugun senden gizlice,
kalbime baktım da iste iyice,
anladım sen de herkes gibisin.

ne bileyim işte!!!

sevgimle doğru insanı,

vefam ile dostlarımı,

düşlerim ile hayatımı bir türlü yan yana getiremedim...

her sözün altında bir yalan,

her taşın altında bir yılan, mutlaka çıkıyor....

VE SANKİ HEPSİDE BENİ BULUYOR....

Back
X