Popüler Konu Sevdiğim sözler

Bir kimse seni sende olmayan vasıflarla överse,
Gün gelir, sende olmayan kusurlarla da yerebilir.

Ali Zeynel Abidin

Başkasının ayıbından bahsetmek istediğin zaman, kendi nefsinin ayıplarını hatırla.

Hadis

Seni bir serçenin gözyaşları kadar sevdiğimi biliyormuydun? Bu sevgim sana az gelecek ama bilmediğin bir şey var! Serçeler ağladığı zaman ölürler ...

'SON' sözü hep alın yazısı söyler..

TESADÜF bir başlangıçtır..

FİNALİ sen oynarsın..

perdeyi KADER kapatır...

insan BİRİSİYLE yaşlanmalı...
BİRİSİ yüzünden değil....

sizi bilmem ama ben; PİŞMANLIK duyan , utanabilen insanları seviyorum...
pişkinlik ne kadar ucuzsa, utançta o kadar değerlidir çünkü....

"Kimseyi sevemiyorsanız illâ unutamadığınız biri yoktur. Ya hevesiniz kalmamıştır artık ya da inancınız." (Doomsday Book)

"Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsada, adam olmak her erkeğe nasip olmuyor." /Küçük İskender/

Her gününü ayrı ayrı okumak lazım. Ne geçmişe ne geleceğe odaklanacaksın. Aslolan şu andır. Sayfa sayfa gideceksin... - Elif Şafak

Sen aklinla ne düşünürsen düşün , kalbin kendi hafızası vardır... Murathan Mungan

-bir makyaj yapmaya doyamam, birde sana....
-miras değil, sevgilim hediye etti güzelim.....

bunlarda benden olsun:1:

Sen yeter ki içinden de olsa bir seni seviyorum de, benim kulaklarım çınlasın kafi !

Cemal Süreya

Yalnızlığın yalnızlığımla kafiyeliydi. Alt alta yazsak şiir, yan yana yazsak öykü olurdu, hiç yazmadık aşk oldu.

Cemal Süreya

Gülen gözlerinin bebeğinde kendimi görebilmekti dilediğim; keşke yalnız bunun için sevseydim seni.

Cemal Süreya

Ben ne zaman öyle durup dururken, öyle damdan düşer gibi açıp seni okumaya başlasam, anlıyorum ki mahvolmuşum.

Orhan Veli Kanık

Hani her bende sen vardın da, meğer hiçbir sende ben yokmuşum ya, işte öyle bir şey !

Atilla İlhan

İnsanlardan nefret etmiyorum, fakat onlar etrafımda olmadığında kendimi daha iyi hissediyorum. - Barfly

$539198_4323137487753_381226743_n.webp....................

Back
X