• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim ve ailem arasında kaldım!!!

sakın kaçma, aklından bile geçirme sonra çok pişman olursun
bi kere erkek arkadaşın seni çok seviyorsa ilk önce ailene saygı duymalı şimdiden siz kimsiniz diye ailene dikleniyorsa yarın öbür gün evlendiğinde ailenle yaptığın herşeye karışır burnundan gelir hayat
seni çok seviyorsa aileni ikna etmeye çalışır
benim eşimi de ailem istemedi haklı sebepleri de vardı
çok gözyaşı döktüm ne korkular yaşadım ailemi karşıma almaktan çok korktum ama çok seviyordum
ama eşim o zaman sevgiliyken babamla ayrı annemle ayrı konuştu
annemle ablası ve ben hep beraber konuştuk
babamla da başbaşa ki kendisini hiç istemediğini bile bile babamın ne kadar bu konuda katı olduğunu bile bile
bi şekilde belki gönülsüz de olsa razı geldiler
bu haldeyken bile bazen keşke babamı dinleseydim diyorum bi de rızaları olmasaydı pişmanlığın dibine vururdum heralde :KK43:

devlet memuru kendisi işi iyi çok şükür çıkarılma gibide bi durum söz konusu değil kuzeni orda müdür çünkü.
kacmak ne ya?? akliniz karismis ikinizinde. siz neden cocugu arayip vermiorlar diorsun.
cocuk arar ne oldu razi geldiler mi der
sizde yok daha dusunuorlar. kiz evi naz evi dersin
sonra ailenle konusursun anlatirsin. zamanla taniyin siz seveceksiniz dersin.
cocuguda oyalarsin, babam depresyona girdi, bana zanan ver bunu atlatmasi uzun surecek gibi de... vb..
ve resit iseniz istediginiz gun gidip evlenirsiniz. kimsede buna karisamaz. yasa boyle. ama bizim aile kultur egitim orf adetlerimiz bakinca bu pek hos karsilanmior.
ayrica sakinlesin. eger ailen bir gariplik hissetiyse bunu ogrenmek onlarin gozunden bakip degerlendirmen lazim. seviyorum öluyorum ile bu isler olmuyor
yarin ayrilirsaniz, bosanirsak veya sıkintili bir evlilik nisanlilik gecirirseniz aileniz hakli cikmis olur. bu seferde ailemin yuzune bakamiyorum diye konu acarsiniz.

ama erkek arkadasımı aksam zorla aratcaklar bana senı sevmıyorum arama benı dedırtmek ıcın bende bunu soyledım ona dedım boyle dedırtcekler ama ben senı sveıyorum ortam durulana kadar en azından rahat bırakana kadar benı dedım oda ay sonuna kadar sure verıyorum baktın ıkna olmuyorlar kac gel alıyım senı dedı o yuzden kararsızım ve gozu karadır gercekten.
senin yuzunfen.gozu.kararmis.genc erkek iste... o da ne yapacagini bilmiyor demek.ki.. siz azicik daha olgunlasin. ve evlenme isteme isini erteleyin.

ailen neden istemiyor sebep ne?

işsiz güçsüz bi tipse tabiki hayır diyecekler.

ben ne olursa olsun aileni dinle derim.
birliktelik.suresi cok.kisa. yaslar kucuk.olgunluk az. aileler huy suy olarak da az farklilarsa bu.is olmaz demislerdir.

yaklaşık 5 6 aylık bir ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz aileler geldi geçen hafta ama ailem hiç beğenmedi onları ve beni vermek istemiyorlar ayrıl diyorlar. ama biz birbirimizi çok seviyoruz en son ailem pazar gunu vermeyiz seni dediler ve son sözlerini söylediler bende bunu erkek arkadasıma anlattım oda annesiyle konustu sen nasıl tavır sergıledın neden boyle karsı cıkıolar daha sonra ablamı aradı ve ablamda cok ustune gıdınce eger sevdıgım ıstıyorsa kımseye soz dusmez alırım onu demıs daha sonra bayagı bır tartısma falan oldu evde aksam erkek arkadasımı aılem arıyor annem konusuyor anneme kızınız ıstıyor bız bırbırımızı sevıyoruz sız engel olamazsınız kımsınız dıo evet burda yanlıs kelıme kullanmıs kabul edıyorum ama bızı ayırmaya calıstıkları ıcın cıldırmıs durumda kalkıp evıme gelıcekmıstı ama aılesı tutmus ve ben gelme dedım ve o aksam evde sıddette gordum kapılar ustume kıtlendı ve sevdıgım adam bana kac gel bana alıyım senı dıo ama ben arada kaldım gıtsem aılem arkada kalcak gıtmesem sevdıgımı kaybetcem gercekten cok sevıyoruz ve dun babası aramıs aılemı konusmus kesınlıkle hayır dıo aılem erkek arkadasımın aılesıde sevıosa kız senı gelsın kızımız olsun ayrılmayın konus demıs sızce ne yapmalıyım bana bır akıl verın ama cok sevıyorum onu gunlerdır bırsey yemıyorum aglıyorum sureklı bana yardımcı olurmusunuz? teşekkür ederim şimdiden herkese...
ben o aptal hatayı kendim yaptım 8 senelikte evliyim barıstık ama en ufak bisey icin bile icimde öfke birikti seviyosum cok guzel hepımız severek evleniyoruz valla suan yasım 30 simdikı aklım olsa kimse icin bırak kacmayı kavga bile etmem ayyy biz cok uyumluyuz biz asla kavga etmicez faso fisosunada inanma

5-6 aylık ilişkide tanışmak hatalı

İlk geldiklerinde söz nişan muhabbeti bekleyen annen hatalı

Kv donuk ise dağa iyi kızıma karışmaz işte ne güzel demeyen annen hatalı

Hemen celallenip herkese saran sevgilin hatalı

Şimdiden dört yanlış oldu bir doğru gitti bile

Aceleniz neden

Bekleyin azıcık sakinleşin ailen bence başka bir nedenle olmaz diyor Kv susmuş oturmuş diye kız vermemek olmaz

Giyimlerini tavırlarını memleketlerini din ırk mezhep vs vs bir başka şeylerini beğenmemişlerdir

Pat diye mi geldiler önce yumuşak geçiş yapmak lazım bu işlerde, beklentiler yüksek ise şaşırıyor insanlar

evet sordum bana dedıklerı tek cevap aılesı donuk hıc sıcakkanlı degıl annesı sen onlarla yapamazsın aılemıze sokmayız oyle ınsanları bence bu gecerlı bır sebep degıl varsada sebeplerı bana soylemıyorlar

İşte o öyle insanlar tabiri var ya olay o

Öyle insanlar demelerinin sebebi ne

Donuk ne demek yani

Sonuçta görümcemin kp i hasta idi enişte istedi vs vs herkes bunu bilgisi dede de oturdu kenarda sessiz sessiz

Hiç mi bu aile Hakkı'nda bilgi vermeden geldi bunlar kapıya kızınıza bakmaya mı geldik dediler

Sakın ama sakın kaçmayın.
Kaçarsanız inanın eşiniz ve ailesi nazarında da hiç değeriniz olmaz.
Evden kaçan kızın arkası yok nasıl olsa deyip ezmeye çalışır erkek tarafı.

burda yazılanları boşa okuma sen kaçmayı kafaya koymuşun zaten 5-6 aylık bir sevgililik dönemi ve sana 2 hafta süre veren bir erkek daha 25 yaşındasın koca bulursun ama aile bulamazsın ,yapısı sinirli olan biriyle yapamazsın sürekli aman kızmasın aman şöyle der durursun yazık kendine gençliğin verdiği heyecanla coşmayın ki ilerde ah lar vahlar sizi bulmasın

kaç güzelim kaç. ilk zorlukta anne babana hakaret eden, onların rızası olmadan seni kaçırmaya kalkan bu adama kaç. ailesi vermiyorsa gelsin evimize otursun diyen o ailenin evine git otur. hak ettiğini bulursun sonra.

senin ailenin neden vermek istemediği belli. aile düzgün bir aile değil, seviyorum ölüyorum dediğin adam adam değil. daha sizin ilk zıtlaşmanızda çarpacak ağzının üstüne oturtacak seni haberin yok değil mi... yaşa ve gör.

bu yaşta bu cehalet! pes!

kaçmayı aklına koymuşsun sen.
planlar yapılmış bile.
uyarıları dinleyeceğini sanmıyorum ama kaçma diyorum kesinlikle.
hayatının hatasını yapar geriye de döndüremezssin zamanı

Akrabam vardi adami istemiyorlardi. Adam, yolda kizin babasini gorup zorla elindeki alisveris posetlerini mi tasimadi, her aksam telefon acip yalvarip kizinizi cok mutlu edicem diye mi aglamadi, odun kirip kirip her aksam kovuldugu eve gelip usumeyin diye kestim diyip odunlari birakip mi gitmedi.
Ama bir kere de kizin alisine hakaret edip kiza bir ay muddet demedi.
Seni seven seni de dusunur aileninde.
Kizin babasi istedi,kizim evlen dedi en sonunda. Suan kizin babasi cok yasli, o adam bakar babaya trasini bile gelir yapar da gider adam evden cikamiyor yasli diye.
Evet ailenin donuk o yuzden olmaz vs diye sacma bir sebep sunmasi benimde vazgecmem icin bir neden degildir ama karsindaki adami gor ve kacma fikrini aklindan cikar.
Daha baska cozumlerde var bu hayatta

Arkadaşım eşim beni istemeye tam 17 kez geldi. Bak 17 diyorum aileside durdu arkasinda. Babamın inatla asla demesine rağmen pes etmediler batta ben pes ettim artık yeter vermiyor işte yorulmayın sizde diye ama eşim ve ailesi pes etmedi. Kız evi naz evi bize düşem rıza almak dediler eşim çıktı babamın karşısına ben bu kızı alırım amca hemde elini öper başıma koyar rızanla alırım bugün olmaz 5 sene sonra olur ama alırım dedi. Aldı da babam annem hala takdir eder eşimin ve ailesinin o tutumunu hemen öyle kaçmak göçmek ne demek aile büyüklerini sokun araya her iki tarafta hatrı sayılır sözü dinlenir büyükleri aşın yanınıza öyle konuşun tekrar

5-6 aylık ilişkide tanışmak hatalı

İlk geldiklerinde söz nişan muhabbeti bekleyen annen hatalı

Kv donuk ise dağa iyi kızıma karışmaz işte ne güzel demeyen annen hatalı

Hemen celallenip herkese saran sevgilin hatalı

Şimdiden dört yanlış oldu bir doğru gitti bile

Aceleniz neden

Bekleyin azıcık sakinleşin ailen bence başka bir nedenle olmaz diyor Kv susmuş oturmuş diye kız vermemek olmaz

Giyimlerini tavırlarını memleketlerini din ırk mezhep vs vs bir başka şeylerini beğenmemişlerdir

Pat diye mi geldiler önce yumuşak geçiş yapmak lazım bu işlerde, beklentiler yüksek ise şaşırıyor insanlar

bılıyorlardı gelıceklerını taaa 1 hafta oncesınden kararlastırıldı evet ailem o istedikleri konusunda hatalı sevgılımde yanlıs yaptı ama kımı yumusatcamı bılemedım hepsı sınırlı suanda

Back
X