• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim ve ailem arasında kaldım!!!

Bi erkek için aileden vazgeçilir mi ya ! Allahım bizde evlat yetiştiriyoruz düşününce içim sızlıyor aile ya aile ! 6 aydın tanıdığın bir adamı nasıl anana babana değişirsin ya!

Ay sonuna kadar ikna olmazlarsa kaçalım ne demek ya..kesinlikle kaçmayın kendinize ailenize biraz zaman tanıyın yangından mal kaçırır gibi olmamalı.
Bende ayni durumlari yasadim Aile herzaman en iyisini ister reddetmelerinin sebebi neyse iyi dusunun.

Bence kesinlikle kaçmalısın sonuçta ailen kim. Bağırmış çağırmış ailene saygısızlık etmiş falan hikaye bunlar. Evlenir evlenmez de bir çocuk yaparsınız ooh el üstünde tutar kocan seni bunun sinyallerini vermiş

yaklaşık 5 6 aylık bir ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz aileler geldi geçen hafta ama ailem hiç beğenmedi onları ve beni vermek istemiyorlar ayrıl diyorlar. ama biz birbirimizi çok seviyoruz en son ailem pazar gunu vermeyiz seni dediler ve son sözlerini söylediler bende bunu erkek arkadasıma anlattım oda annesiyle konustu sen nasıl tavır sergıledın neden boyle karsı cıkıolar daha sonra ablamı aradı ve ablamda cok ustune gıdınce eger sevdıgım ıstıyorsa kımseye soz dusmez alırım onu demıs daha sonra bayagı bır tartısma falan oldu evde aksam erkek arkadasımı aılem arıyor annem konusuyor anneme kızınız ıstıyor bız bırbırımızı sevıyoruz sız engel olamazsınız kımsınız dıo evet burda yanlıs kelıme kullanmıs kabul edıyorum ama bızı ayırmaya calıstıkları ıcın cıldırmıs durumda kalkıp evıme gelıcekmıstı ama aılesı tutmus ve ben gelme dedım ve o aksam evde sıddette gordum kapılar ustume kıtlendı ve sevdıgım adam bana kac gel bana alıyım senı dıo ama ben arada kaldım gıtsem aılem arkada kalcak gıtmesem sevdıgımı kaybetcem gercekten cok sevıyoruz ve dun babası aramıs aılemı konusmus kesınlıkle hayır dıo aılem erkek arkadasımın aılesıde sevıosa kız senı gelsın kızımız olsun ayrılmayın konus demıs sızce ne yapmalıyım bana bır akıl verın ama cok sevıyorum onu gunlerdır bırsey yemıyorum aglıyorum sureklı bana yardımcı olurmusunuz? teşekkür ederim şimdiden herkese...
Kaçma lütfen ! Hastalık var ,boşanma var ,türlü türlü sıkıntı ..İnşallah hiçbiri olmasın ama olursa da gidecek bir kapın olsun ..

yaklaşık 5 6 aylık bir ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz aileler geldi geçen hafta ama ailem hiç beğenmedi onları ve beni vermek istemiyorlar ayrıl diyorlar. ama biz birbirimizi çok seviyoruz en son ailem pazar gunu vermeyiz seni dediler ve son sözlerini söylediler bende bunu erkek arkadasıma anlattım oda annesiyle konustu sen nasıl tavır sergıledın neden boyle karsı cıkıolar daha sonra ablamı aradı ve ablamda cok ustune gıdınce eger sevdıgım ıstıyorsa kımseye soz dusmez alırım onu demıs daha sonra bayagı bır tartısma falan oldu evde aksam erkek arkadasımı aılem arıyor annem konusuyor anneme kızınız ıstıyor bız bırbırımızı sevıyoruz sız engel olamazsınız kımsınız dıo evet burda yanlıs kelıme kullanmıs kabul edıyorum ama bızı ayırmaya calıstıkları ıcın cıldırmıs durumda kalkıp evıme gelıcekmıstı ama aılesı tutmus ve ben gelme dedım ve o aksam evde sıddette gordum kapılar ustume kıtlendı ve sevdıgım adam bana kac gel bana alıyım senı dıo ama ben arada kaldım gıtsem aılem arkada kalcak gıtmesem sevdıgımı kaybetcem gercekten cok sevıyoruz ve dun babası aramıs aılemı konusmus kesınlıkle hayır dıo aılem erkek arkadasımın aılesıde sevıosa kız senı gelsın kızımız olsun ayrılmayın konus demıs sızce ne yapmalıyım bana bır akıl verın ama cok sevıyorum onu gunlerdır bırsey yemıyorum aglıyorum sureklı bana yardımcı olurmusunuz? teşekkür ederim şimdiden herkese...
Her anne baba kızının oğlunun düzgün bir evlilik yapacaginı bilse sonuna kadar destek olur. Ve sen kimseyi annen baban kadar taniyamazsin. Demek bir bildikleri var ki istemediler. Hem sevgilinin üslubu çok yanlış. Ailesinin de. Ne demek kaç gel annen baban seni yetiştirmek için o kadar emek verdi sen onlara bunu mu reva göreceksin. Hem de 5 6 aylık biri için. Yarın bir sorun çıktığında ilk başına kalkacak eşin ve ailesi. Sana bi abla tavsiyesi evleneceğin kişiye asla aileni ezdirme. De ki ben anne babama karşı gelemem bir süre daha devam edin sağlam ilişkiniz varsa zaten ailen de bunu anlar yine seni üzmemek için onaylarsa. Ama çok acele ediyorsun şimdi aşktan gözün kör ama bu hep böyle olmuyor. Aileni ezen seni ezer. Hem kaçınca hem düğününde ailen olmayacak boynun bükük olacak onlarla düşman olacaksın eşine karşı hiç bir tutunacak dalın olmayacak hep yarım olacaksın. Ailen affetti diyelim. Ne onların senin ailene saygısı olacak ne senin ailenin onlara ve sen hep bunun altında ezileceksin. Çok seviyorsanız ailenizi güzellikle ikna etmeye çalışın lütfen gemileri yakmayın. Bir gün annenle sevgilinin annesini erkekler olmadan bir araya getir kaynamaya çalışsınlar illaki bir yolu vardır lütfen kaçma

Bunlar değişik konular 20 yasimdayim daha yeni evlendim hemde kaçarak bence aileni ezip gitme bi şekilde olayi daha net hale getirmeye çalış aile gibi bisi bulamazsin kendi ailen onun ailesinden daha mi değerli senin için öyleyse yik geç aileni ya bu yolu seçip hayatin mahvolucak çünkü seviyorum aşığım bunlar evet doğru şeyler ama biyerdede inan hicbiseye yaramiyor aileni uzme Düz gün bi şekilde ikna et

Ailenin istememe sebebi ne ?

hıc nısan olayı ısteme olayı konusulmamıs bana yakıstıramamıslar cocugu bırde sevgılım vermedıklerını duyunca sınırden yanlıs kelımeler konustu sız kımsınız falan dedı ablasma oda kabul edıyor hatasını ama aılem oyle sert cıktı dıye ayrılcaksın dedıler bende sevıyorum dedım sonra dovduler falan benı ama ramazandan sonra aılemle tekrardan konuscam ama gene yok derlerse ne yapıcam bılmıyorum cıkmazdayım suan :KK43:

hıc nısan olayı ısteme olayı konusulmamıs bana yakıstıramamıslar cocugu bırde sevgılım vermedıklerını duyunca sınırden yanlıs kelımeler konustu sız kımsınız falan dedı ablasma oda kabul edıyor hatasını ama aılem oyle sert cıktı dıye ayrılcaksın dedıler bende sevıyorum dedım sonra dovduler falan benı ama hala kopamıyoruz bırbırımızden gercekten hala beraberız gızlı gızlı gorusuyoruz ramazandan sonra aılemle tekrardan konuscam ama gene yok derlerse ne yapıcam bılmıyorum cıkmazdayım suan :KK43:

bırde daha o aksam ılk defa bırbırını gordu daha once tanıma falan olmadı o aksam tanısma ıcın geldıler bıze...

hıc nısan olayı ısteme olayı konusulmamıs bana yakıstıramamıslar cocugu bırde sevgılım vermedıklerını duyunca sınırden yanlıs kelımeler konustu sız kımsınız falan dedı ablasma oda kabul edıyor hatasını ama aılem oyle sert cıktı dıye ayrılcaksın dedıler bende sevıyorum dedım sonra dovduler falan benı ama hala kopamıyoruz bırbırımızden gercekten hala beraberız gızlı gızlı gorusuyoruz ramazandan sonra aılemle tekrardan konuscam ama gene yok derlerse ne yapıcam bılmıyorum cıkmazdayım suan :KK43:
Hem Nişan isteme olayı konuşulmadılarsa verme vermeme olayı da olmaz :))
Sevgilimin aileni ikna etmesi gerekir edemiyorsa da saygılı davranması gerekir siz kimsiniz demesi yanlış sonuçta evlenmek istediğim kişinin ailesi
Onu da gectım senin ailen seni niye dövüyor sen çovuk musun

Hem Nişan isteme olayı konuşulmadılarsa verme vermeme olayı da olmaz :))
Sevgilimin aileni ikna etmesi gerekir edemiyorsa da saygılı davranması gerekir siz kimsiniz demesi yanlış sonuçta evlenmek istediğim kişinin ailesi
Onu da gectım senin ailen seni niye dövüyor sen çovuk musun

ailem ilk tanısmada vermeyız dıye dırettıler ıste begenmemısler cocugu dedıgım gıbı bende sevıyorum dedım dıye dovduler evet yanlıs ama ablam ona cok sert konustu ben olsam bende en son onu der kapatırdım telı ama sevıyoruz bırbırımızı ne yapıcagımı ınanın bılmıyorum kaldım oyle aılemı bır sekılde ıkna etmek ıstıyorum ama onu nasıl yapıcam bılmıyorum onun aılesıde aradı aılemı ama bızde ablamın sozu gecer ve herkes onu aramasını soylemıs ben en son araya bırını soktum yakın cevremden sevgılımın babası demıskı benım muhattabım kızın babası ama ablasına yonlendırıyorlar ben karsımda muhattab bulamıyorum ablasının sozuyle bu cocukları ayırıyorlar falan demıs ben ıste ramazandan sonra tekrar konuscam aılemle ıkna etmeye calıscam ama konusarak yapabılırmıyım bılmıyorum

ailem ilk tanısmada vermeyız dıye dırettıler ıste begenmemısler cocugu dedıgım gıbı bende sevıyorum dedım dıye dovduler evet yanlıs ama ablam ona cok sert konustu ben olsam bende en son onu der kapatırdım telı ama sevıyoruz bırbırımızı ne yapıcagımı ınanın bılmıyorum kaldım oyle aılemı bır sekılde ıkna etmek ıstıyorum ama onu nasıl yapıcam bılmıyorum onun aılesıde aradı aılemı ama bızde ablamın sozu gecer ve herkes onu aramasını soylemıs ben en son araya bırını soktum yakın cevremden sevgılımın babası demıskı benım muhattabım kızın babası ama ablasına yonlendırıyorlar ben karsımda muhattab bulamıyorum ablasının sozuyle bu cocukları ayırıyorlar falan demıs ben ıste ramazandan sonra tekrar konuscam aılemle ıkna etmeye calıscam ama konusarak yapabılırmıyım bılmıyorum
Sizin aile önyargılı gibi geldi bana

Back
X