Sevdiğime açıldım ve sonuç..

canım bişey merak etim çocuk seninle ilgileniyormu?çünkü bazı erkekler bakar ve kadınlar bunu cidiye alır...ama gerçekten seven erkek bir şekilde açılır...örnek eniştem ablmdan hoşlandı bir aracı gönderdi ve şimdi nişanlılar sana her bakan erkekte seni seviyor anlamına gelmez...boş ver sakına fazla rencide etme kendini niyeti olan gelir bu doğanın kanunu her zaman erkek ilk adımı atar...boşuna gidipe sahte profilerle kendine eziyet edip durma...

ilgileniyor evet camdan ona bakıyorum mesala bunu farkedince oda aralıklarla kafasını kaldırıp bakıyor herşeyin farkında üç seneden beri onu sevdiğimi de anladı bence kim olsa anlar. arkadaşlar hiç mi aklına gelmemiştir o kız olabilir mi falan diye yada artık karşılaştığımızda ona baktığımda anlar mi benim olduğumu çok korkuyorum.

madem ilgileniyor neden açılmıyor bunlar boş bakışmalar sevmek başka bakmak başka her bakanın beni sevdiğini düşünürsen yanılırsın enin ilginin farkında sadece sesiz kalıyor ama bu onun seni sevdiği anlamına gelmez bilmiyorum kaç yaşındasın ama boş ver cidi olan gelir söyler hemde senin ona olan ilginide biliyor....

Eğer kimden geldğini bilmiyorsa engeller çok doğal sanal ortam zaten orası.
Ki senden etkilense o kadar görüyor baktığını hoşlandığını oda sana açılırdı pasif kalmazdı.

Canım mesajından anladığım kadarıyla yazdığın yazıyı kendi facebook hesabın üzerinden göndermemişsin. Yeni bir hesap açıp öyle göndermişsin. Yanlış mıyım?
Eğer durum böyleyse bence verdiği tepki hiçte anormal değil. Kendisiyle dalga geçildiğni düşünmüş olabilir. Gayet normal bir durum. Ben olsam banada tanımdığım bir hesaptan bu tarz bir yazı gelse umursamam. Direk engellerim. Bence sevinmelisin bile. Baksana tanımadığı birinden gelen yazıya öyle balıklama atlamamış. Atlayadabilirdi. Aklı başında birinin yapması gereken normal birşeyi yapmış.
Benim fikrim kendi hesabın üzerinden kimliğini saklamadan konuşmayı dene. Tabi en iyisi yüz yüze olacaktır.

Evet sahte faceden yolladım.Çok teşekkür ederm içimi rahatlattiniz gerçekten sanırım çok haklısınız'Ama korkuyorum ya gerçek facemide engellerse cevap atmazsa o zaman çok üzülürüm.

Evet sahte faceden yolladım.Çok teşekkür ederm içimi rahatlattiniz gerçekten sanırım çok haklısınız'Ama korkuyorum ya gerçek facemide engellerse cevap atmazsa o zaman çok üzülürüm.

Bu şekildede üzülüyorsun için içini yiyor. Bence cesaretini topla ve kendi hesabından bir mesaj göndererek açıl. Hem ben bakarken oda bakıyor vs falan demişsin. Diğer konundanda birkaç mesajını hatırlıyorum. Bence ondada sana karşı kıpırtılar var. Yani eğer bir kıpırtı olmasa neden baksın :) Dünyanın sonu değil ya daha genceciksin. Bu şekilde için içini yiyeceğine açıl kurtul. Beklemediğin bir cevap alırsanda bir süre üzülür sonra unutursun. Bak böyle 3 sene beklemişsin. Nası dayandın kıyamam. Hadi bakalım topla cesaretini ve bu akşam bir mesaj gönder. Bizide habersiz bırakma :)

Bu durum bana sevdigim bir arkadasimin her gun ayni servisle giittigi meslektasi arkadasina netten sevdigini iletip adamin da hangi kizsin sen???? durumuna benzettim.Arkadasim tabi ismini vermemis.Tahmin et falan adamin aklina hic bizimki gelmemis aman Allahim ayni serviste bakistigi kizi tahmin bile etmemis.Tabi bizim arkadas aci cekti mahcup...Adam hic ihtimal vermemiski mesajlarina bile citir birinden zannedip beni nasil hayalinde canlandirdin??? demis adam hala cakmamis durumu arkadasimin tam zitti bir tiippten bahsetmis.Arkasim ablasi araciligiyla af falan diledi ama yiprandi tabi.DUYGUSAL TRAVMAYDI DEMISTI.Ha simdi mi hic alakasiz baska sehirden biriyle evlendi canim arkadasim iki bebisi var.SEni tahmin etmeyen birine nasil acilirsin hele erkekler bu kadar acimasizken simdi elinde belgesi bile var.Inan erkek isterse yurt disina bile gelir istemezse ayni isyerinde bile insana bakmaz ufffff unut gitsin be guzelim. Arama merak etsede bisey cikmazdi zaten...:44::44::44:

Kesinlikle birinin onunla dalga geçtiğini düşünmüştür.
Kim olsa böyle yapar.
Tanımadığı birinden böyle duygulu bir mesaj alınca 'bu ne yeaa' diye bir tepki verir.
Normal bir şey yapmış yani.

Inanamıyorum ya çok kötü bir durum.sanırım pes etmeliyim artık.

hala faceden açıklamak istiyor

iyiki varmış bu facede yoksa nasıl duygularımızı açıklardık

cevaplarinizin birinde onunda sieze karsi ilgisi oldugunu,camdan siz bakarken oda kafasini kaldirip baktigini söylemissiniz..bence bu bakismalara güvenerek onunda size karsi birseyler hissettgini düsünmeyin,tabi hissedebilir ama bu bakismalar dogal benmde bazen bazi insanalra gözüm takilip kaliyor ama hoslandigimdan filan degil sadece bakiyorsa bakiyorum daha fazla bakmasin diye mesela,birde net üzerinden ismi cismi belli olmayan birinden bisyler alsaniz eminim sizde silersiniz..o yüzden gönül koymayn bence

haklısınız sanırım sonuçta kimin yolladığını bilmiyor biri dalga geçmişte olabilir diye düşünmüşte olabilir'Ama inanın açılmak için cesaretim yok ama acı çekiyorum hem reddedilirsem de herkes duyacak rezil olacağım korkusuda var .

direk aşkı ilan etmek zorunda değilsin, biraz belirsiz yaklaş

Tanımadığı herkesin aşkına karşılık vermesini mi bekliyordunuz gerçekten.
Bu durumda biraz acayip olmaz mıydı?
Madem böyle birşey yapmışsınız açık açık kendi isminizle yapsaydınız,
belki olumlu bir sonuç alacaktınız.
Ki yüzyüze görüşmek en mantıklısı.

Tabiki hemen aşkıma karşılık vermesini beklemiyordum ama hiç olmazsa kimsin diyebilirdi.

Öyle de yaklaşılmıyor ki

valla gayette güzel yaklaşılır, işte ya da okulda normal erkek arkadaşlarınla kolaylıkla konuşuyordun değil mi, aklına bile gelmiyodu nasıl yaklaşcam demek, bunu da aynı düşün, gündelik sohbetler et, bu gündelik sohbetler geliştikçe belkide o sana açılır sende bu dertten kurtulursun
hem ne niyetle yaklaştığın belli olmadığı için rezil olma, reddedilme riskinde "0" olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…