Sevdiğime açıldım ve sonuç..

canım, ahmet? yazıp yollamakla, aşk mektubu bir mi
bu yaşlarda aşk şakaları çok olur, şaka zandetmiş olabilir, gıcık olup silmiştir.
yoksa ne bilsin yani demi
sen hiç açıklama yapmadan açık olmadan tahmin etsin seni anlasın istiyosun
ama bi abla tavsiyesi olarak diyebilirim ki, erkekler sen açık konuşmadan hiçbişeyi anlamaz, tahmin edemez, yani biz kadınlar gibi ince düşünemez acaba mı diye sormaz, daha düz mantıklardır

şu da var ki belki ygs ye konsantre olmuş, hayatına ya da aklına bi kız girmesini istemiyodur, face ine anneside bakıyo olabilir bu yüzden o da silmiş olabilir

bence sen sınavdan sonra başka bi yol dene
ama sınavdan sonra

bugün okulda arkadaşımla gidiyorduk koridorda o vardi arkadaşıma dikkatle baktı ona eklettirmistim ya ondan sonra da mektubu yollamıştim acaba arkadasim mi sandı mektubu yollayanı

bugün okulda arkadaşımla gidiyorduk koridorda o vardi arkadaşıma dikkatle baktı ona eklettirmistim ya ondan sonra da mektubu yollamıştim acaba arkadasim mi sandı mektubu yollayanı

Niye böyle çetrefelli işlerle uğraşıyorsun ki. Sonuçta açılmayı göze almışsın paşa paşa kendi hesabından gönderseydin ne olacak dünyanın sonu değil ya... yine aynı şekilde davransaydı yüzüne bile bakmazdın olur biterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…