Sevdiğime açıldım ve sonuç..

çünkü onu face yada mektupla değil yüzüne söylemen gerek ve seni facede engellese bile sen onun evine gidip öyle açılmalısın ::69:

Konunu okumustum yorum yazdim mi hatirlamiyorum ama cok sacma olmus faceden mektup, hele ki rumuzla, cok cocukca. Ayrica ilgini belli ederek 1-0 geriden baslarsin iliskiye. Bir de erkekler bizim kadar duygusal degiller, anlamazlar oyle mektuptan fln.Neyse olan olmus daha da bisi yapma bence.

Herkes saçma diyor bana saçma gelmemişti hiç olmazsa kim olduğumu sorabilirdi

birincisi hangi erkek olursa. olsun rumuzlada olsa engellemez dikkatini çeker:)) Ama o çocuğun kesin sevgilisi var ve bence facesine girip gördü ve kız seni engelledi.. ya sen nerden tanıyosun bu kişiyi? tam anlatsana nasıl başladı sevgin

birincisi hangi erkek olursa. olsun rumuzlada olsa engellemez dikkatini çeker:)) Ama o çocuğun kesin sevgilisi var ve bence facesine girip gördü ve kız seni engelledi.. ya sen nerden tanıyosun bu kişiyi? tam anlatsana nasıl başladı sevgin

Bende ona şaşırdım hangi erkek olursa olsun cevap atar gibi geliyordu sevgilisi yok ama eminim niye böyle yaptı hiç anlam veremedim. Ayni okuldayız biz ayni sokakta oturuyoruz babamin arkadaşınin oğlu. Ilk babam demişti tanidigimizin oğluyla ayni okuldaymissiniz diye bende merak ettim araştırmaya başladım onu buluncada çok etkilendim aşık oldum ama o zamanlar sevgilisi vardi o yüzden o zamanlar hiç cesaret edememiştim. Ama onu hiç unutamıyorum ben başka biriyle gorusuyordum onu da sevemedim unutamadığından. Şimdi bir fırsat yakalamıştım ama olmadi

kendi hesabımdan atamadım çünkü çekindim o zamanda cevap atmasaydi yıkılırdim ama şimdi hiç olmazsa kim olduğumu bilmediği için o kadar üzülmedim Ama hiç böyle tahmin etmiyordum olumsuzda olsa bir cevap bekliyordum.

kim olduğunu bilmediğinden kaynaklanıyordur,düşünmüdür belki erkek arakadaşlarımdan biridir kafalıyorlardır beni diye cool takılıp cvp vermemiştir,ben olsam asla kaçak göçek oynamam,bide üç sene sevmişsem..suratıma tükürecek deil ya sevmek suçmu hoşlanmak,, "illa karşılık vermek zorunda değilsin sana olan hislerim bu en azından bil"derdim..ha bunun geyiğini yapıcak dalgaya alıcak vs bi insansa sende kimi sevdiğini bilir üstüne bi çizik atarsın..boşunu niye yüreğinde yer kaplasın..bu türlü kendi yer bitirir üstelik önüne çıkan fırsatlarıda kaçırırsın..nacize fikrim..

arkadaşlar fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim arkadaşıma eklettirmistim bir keresinde kabul edip sildi kimseyi kabul etmiyor çok ilginç.

face vs gelenı cıddıye almıyorsa, ve senın sen oldugunu da bilmiyorsa bence saglam bırı... açık açık kımlıgınle karşılaştıgında açıl bence..

Hiç karşılıklı konuşmamışsınız anladığım kadarıyla sadece sen onu görmüsün ve aşık olmuşsun hayatında biri olmadığını nereden biliyorsun ytani hayatında olamsı demek sadece çıkması demek değildir aklında bile biri olabilir sevdiği. Ayrıca o kadar güzel şeyler yazdım nasıl etkilenmez demişsiniz kişilikli biri demekki ki öle herkesin her yazdığına itibar etmiyor. Seni tanımıyor bilmiyor nasıl bu yazdıklaeını ciddiye alsın ki ayrıca bınlar böyle sanal sitlerden olur mu zamanla olur birbirinizi tanırsınız seni severse anlarsın zaten. Bu sosyal paylaşım sitelerinden sevgini anlatmaktan vazgeç çok ciddiye alınmazsın birebir arkadaşlık kurmaya çalış ortak arkadaşlarınız varsa onların aracılığıyla tanış felan..

cnm bnce mektupu ciddiye almadı yada aldı diyelim unutamadığı bırıde olabılır o yzden ilği göstermemiş olabılır bu şekilde bırşey yapmak bnce fzla dgru deil çıkıp yüzüne bn buyum demelısın..................:32::32:

cnm msj yazmasan bile ekle madem uzaktanda olsa tanıyor hem böyle sana ilgisi olup olmadığınıda anlarsın kabul ederse. bence gerçek kimliğinle bir adım atmalısın..:34:

arkadaşlar fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim arkadaşıma eklettirmistim bir keresinde kabul edip sildi kimseyi kabul etmiyor çok ilginç.

bence bunda ilginç bişey yok, bende tanımadığım biriyse kabul ederim, profiline duvarına falan bakarım nerden tanıyorum acaba diye, çıkaramadıysam tanımadığıma eminsem, bi samimiyetim yoksa silerim
sen liseye mi gidiyosun canım

Son düzenleme:
bence bunda ilginç bişey yok, bende tanımadığım biriyse kabul ederim, profiline duvarına falan bakarım nerden tanıyorum acaba diye, çıkaramadıysam tanımadığıma eminsem, bi samimiyetim yoksa silerim
sen liseye mi gidiyosun canım

evet 11.sınfım, o 12. Sanırım hepiniz benden büyüksünüz ablam sayılırsınız.Ama birkeresinde başka bir sahte faceden ahmet? yazıp yolladığımda sen kimsin demişti.İşte ona cevap verdi ama bu mektuba vermedi beni düşündüren bu

Back
X