Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünkü onu face yada mektupla değil yüzüne söylemen gerek ve seni facede engellese bile sen onun evine gidip öyle açılmalısın :![]()
Anonim olarak yazıp yollaman aşırı saçma olmuş
Gayet te haklı
Sen ne bekliyordun ki?
Herkes saçma diyor bana saçma gelmemişti hiç olmazsa kim olduğumu sorabilirdi
Evine mi gitmeliyim dalga mi geçiyorsunuz ?
Evine mi gitmeliyim dalga mi geçiyorsunuz ?
birincisi hangi erkek olursa. olsun rumuzlada olsa engellemez dikkatini çeker:)) Ama o çocuğun kesin sevgilisi var ve bence facesine girip gördü ve kız seni engelledi.. ya sen nerden tanıyosun bu kişiyi? tam anlatsana nasıl başladı sevgin
kendi hesabımdan atamadım çünkü çekindim o zamanda cevap atmasaydi yıkılırdim ama şimdi hiç olmazsa kim olduğumu bilmediği için o kadar üzülmedim Ama hiç böyle tahmin etmiyordum olumsuzda olsa bir cevap bekliyordum.
arkadaşlar fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim arkadaşıma eklettirmistim bir keresinde kabul edip sildi kimseyi kabul etmiyor çok ilginç.
bence bunda ilginç bişey yok, bende tanımadığım biriyse kabul ederim, profiline duvarına falan bakarım nerden tanıyorum acaba diye, çıkaramadıysam tanımadığıma eminsem, bi samimiyetim yoksa silerim
sen liseye mi gidiyosun canım