- Konu Sahibi eSmerimSin
-
ıcım öyle yanıyor kı canım o kadar cok acıyor kı
sımdı gıdıp ona sımsıkı sarılmak ıstıyorum aglamak ıstıyorum boynunda ama bundan gayrı ne yüzle bakarım yüzüne ben onun
Telefonla aradıktan sonra marionun evine mi gitmiş?
Dışarda felan mı buluşmuşlar ?
Yazık olan gene marioya olmuş :26:
berbatımm berbatımm yerlerın dıbındeyım resmenn.........bıktım artık ıntıharın esıgındeyım yemın ederım
ıyıce meshur oldum burda mariomla ılgılı..yollarımızı ayırmaya karar vermıstık daha dogrusu o verdı cünkü 19 yasındakı erkek kardesımden sıddet gördü 22 yasındakı ınsan..ve sırf bana saygısından kardesıme el kaldırmadı neyse ..
mario bu aksam benımle bulusmak son kez konusmak bır nevı vedalasmak ıstedı benımde ınadım ınat bulusmaya gerek yok ben gelmıcem dedım o geleceksın beklıyorum dıyor ben gelmıcem dıyorum
sınırlendı aradı benı ben senın kardesın yüzünden sevdıgım ınsan vazgecıyorum aılenle huzurun bozulmasın dıye sen bana yarım saatı cok görüyorsun sımdı kardesını arıcam konuscam yeter bır cözümü olmalı bu ısın dedı ..yapma etme demeye kalmadan olanlar olmus
kardesım elıne yada bılegıne gecılren demır dıkenlı bır aletle saldırmıs cocuga..dıslerını dökmüs..allahımm allahımmmm ben buna nasıl dayanırım yaa..
Ben marionun yerinde olsam darp raporumu alır çatır çatır sorarım hesabını.
Kardeşin erkeklik yapıyorum sanıyor ama hastalıklı bir beyni var.
Geçmiş olsun.
Suç anne ve babanda..
Yetiştirdkleri çocuk bu işte .
Diş dökecek kadar gözü dönmüş bir cani!
marionun evini bilmiyor galba bılmıyorum orasını
nerde bulustular bılnmıyorum kardesım aradı sıctım onun agzına dıslerını elıne verdım söktüm hepsını dedı telefonu kapalı artık kardesımın evede gelmedı
ben marionun evıne gıttım kımse yoktu aradım aradım allahımmm nolur cevap versın yok oda acmadı msj atmıs ıyıym agzım kanıyor konusamıyorum ıyım nerdesın dıyorum ıyıyım benı düsünme dıyor polıse gıt yazdım hayır buna gerek yk yazmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?