- Konu Sahibi eSmerimSin
-
gıdıp atmak ıstıyorum kendımı sımdı burdan ama ölmem sakat kalırım 2cı kat burası..
bıktım aryık ben dayanamıyorum ya bezdım canımdan cocuga cektırımıze bakın ya sülalecek
garıbım halen ıyım dıyo gıt sıkayet et su beyınsızı
gıdıp atmak ıstıyorum kendımı sımdı burdan ama ölmem sakat kalırım 2cı kat burası..
bıktım aryık ben dayanamıyorum ya bezdım canımdan cocuga cektırımıze bakın ya sülalecek
garıbım halen ıyım dıyo gıt sıkayet et su beyınsızı
Zaten şimdi böyle bi'olay sonunda burnu bi'güzel sürtülmezse devamı gelir
Ailen neden el atmıyor bu çocuğun durumuna?
Baban varken ona konuşmak bile düşmez.Düşmemeli.
Ama baban buna nasıl müsade ediyor.
Nasıl babanı ezip geçerek senin üstünde söz sahibi oluyor.
Evin reisi sanıyor kendini ufaklık.
Ama iyi bir ders verilmesi gerekiyor.
bu benım kardesım degıl olamaz bu benım kardesım..
aılemınde sucu var görmezden geldıler destek verılder hatta ama hıc bır anne baba böyle evlatı olsun ıstemez üüüüüüf yazı hatalarımı affedın gercekten berbat durumyazım fenayım
Katılıyorum...
Bunu yapan herşeyi yapar.
Yazık cehaletinin kurbanı işte.
Esmerim marionun senle evlenmek istediğni biliyordu demi kardeşin.
Buna rağmen saldırdı ona.
İyi de sen illa evleneceksin.E senin evlenmeni istemiyor o zaman bacaksız.
Senin yaşın 24 müydü.
ya affedersınızde babamın umrdan mı acaba babamı konusmıcam sımdı burda onların sucu ıste onlar getırdı bu hale
onlar verdı gazı gurur duysunlar sımdı eserlerıyle
21
yasındayım ben..mario sms atmıs cilem esyalarını topla bana gel dıye..orda kalma yazmıs
21
yasındayım ben..mario sms atmıs cilem esyalarını topla bana gel dıye..orda kalma yazmıs
21
Onlarınki evlat diğeri çöp kutusundan çıkmış sanki.. Böyle insanlar var ve 20küsür yaşlarında evlat sahibiler.. böyle insanlara rabbim evlat vermesin keşke diyorum.. Hem evatlarını kötü yetiştiriyorlar onların günahına giriyorlar hemde onları kötü yetişrirerek kanlarına girecekleri insanların ve o kişilerin sevdiklerinin..
Onaylanmayan bir ilişkiyse sizi çekip konuşsunlar olmadımı.. milletin evladına ne diye bulaşırlar.. Dilerim böyle insanları izaha sokucak onların akıllarını başlarına getiricek olayları kendileri yaşarlar.. milletin evladının osunun busunun başını yemeden önce..
Ailedir yinede.. belki agır cumleler ister gücenin ister alının benim gerçeklerim bunlar..
21
Yerden göğe kadar haklisin ama beddua etmeyin
Beddua edene doner derler bosverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?