sevdıgıme sahıp cıkamadım! ya kardesıme!!??!!

bu benım kardesım degıl olamaz bu benım kardesım..

aılemınde sucu var görmezden geldıler destek verılder hatta ama hıc bır anne baba böyle evlatı olsun ıstemez üüüüüüf yazı hatalarımı affedın gercekten berbat durumyazım fenayım

Sakın sakın neler geçiyor aklından
3. Kat yetmez en iyisi 6. Kat yazmış gecen intihar eden kiz
Kat hesabına girme sende
Kangrenli olan sen degilsin iliskin ve kardesin
İliskini bitir
Kardeşinle de bir süre muhatap olma

Ailen neden el atmıyor bu çocuğun durumuna?
Baban varken ona konuşmak bile düşmez.Düşmemeli.
Ama baban buna nasıl müsade ediyor.
Nasıl babanı ezip geçerek senin üstünde söz sahibi oluyor.
Evin reisi sanıyor kendini ufaklık.
Ama iyi bir ders verilmesi gerekiyor.

Eline geçirdiği demir şey derken muştadan bahsediyorsan kullanımı, taşınması yasak diye biliyorum çünkü dediğin gibi bi'vurmayla dişleri dökebiliyor

Zaten şimdi böyle bi'olay sonunda burnu bi'güzel sürtülmezse devamı gelir

Katılıyorum...
Bunu yapan herşeyi yapar.
Yazık cehaletinin kurbanı işte.

Esmerim marionun senle evlenmek istediğni biliyordu demi kardeşin.
Buna rağmen saldırdı ona.

İyi de sen illa evleneceksin.E senin evlenmeni istemiyor o zaman bacaksız.
Senin yaşın 24 müydü.

ya affedersınızde babamın umrdan mı acaba babamı konusmıcam sımdı burda onların sucu ıste onlar getırdı bu hale

onlar verdı gazı gurur duysunlar sımdı eserlerıyle

O şikayet etmiyorsa gidin siz şikayet edin. İşlem yapabilirlermi bilemiyorum ama.. ( muhtemelen o şikayetçi olmadan yapamazlar ) yinede danışın..

Sonucta böyle biri sadece ona değil sizede zarar verebilir tepesini attırdığınızda.. Yada üzücü bir sonuc olur farkındayım ama ayrılın. Yazık günah.. sevgisinden susuyor muhtemelen.. ama bir arkadaş yazmış.. şimdi önlem alınmazsa ileride daha kötü darberler yiyecek gibi görünüyor hak veriyorum.

2-3 defa yazmışsınız intihar edicem artık vb. lafın gelişi psikolojinizin ne halde olduğunu anlatmak amacıyla yazdığınızı cidden böyle saçma sapan düşünceler taşımadığınızı varsayıyorum. Eğer aksiyse sizinde danışmaya ihtiyacınız var.

Son düzenleme:

21
yasındayım ben..mario sms atmıs cilem esyalarını topla bana gel dıye..orda kalma yazmıs

ya affedersınızde babamın umrdan mı acaba babamı konusmıcam sımdı burda onların sucu ıste onlar getırdı bu hale

onlar verdı gazı gurur duysunlar sımdı eserlerıyle

Biricik oğulları yarın öbürgün adam öldürmekten yargılansın da görsünler zaman gururu mururu.
Bu zihniyetteki biri şiddetin her türlüsüne meyillidir.
Yarın adam öldürmeyeceğini kimse garanti edemez.

21
yasındayım ben..mario sms atmıs cilem esyalarını topla bana gel dıye..orda kalma yazmıs

Bu karar hayatının dönüm noktası olur.
Napacaksın gidecek misin ?
Hertürlü peşinizde olur.
Şuanda peşinizde gerçi ama...
Daha çok gözü döner.
Hemen evlenebilseniz o zaman bir halt yiyemez belki ama gene de iyi düşünmek tartmak gerek.

Onlarınki evlat diğeri çöp kutusundan çıkmış sanki.. Böyle insanlar var ve 20küsür yaşlarında evlat sahibiler.. böyle insanlara rabbim evlat vermesin keşke diyorum.. Hem evatlarını kötü yetiştiriyorlar onların günahına giriyorlar hemde onları kötü yetişrirerek kanlarına girecekleri insanların ve o kişilerin sevdiklerinin..

Onaylanmayan bir ilişkiyse sizi çekip konuşsunlar olmadımı.. milletin evladına ne diye bulaşırlar.. Dilerim böyle insanları izaha sokucak onların akıllarını başlarına getiricek olayları kendileri yaşarlar.. milletin evladının osunun busunun başını yemeden önce..

Ailedir yinede.. belki agır cumleler ister gücenin ister alının benim gerçeklerim bunlar..

Yerden göğe kadar haklisin ama beddua etmeyin
Beddua edene doner derler bosverin

Esmerim marioyu seviyorsun ona büyük bir aşkla bağlısın değil mi?
Ondan ayrılırsan hayatın nasıl devam eder ?
Hayatında büyük bir yer kapladığını söyleyebilir misin ?

Bu soruların cevabı önemli aklında gitmek varsa.

Son bir kez çek aileni karşına konuş.Evlenmek istediğinizi söyle.
Hala cevapları hayır ise bir karar ver.

Ayrılmak mı ?
Ailen bırakıp ona gitmek mi?

Bu iki seçeneği beyin terazinde tart.Hangisi ağır basıyor?

eski konularını bilmiyorum ama mario neden gitmiş kardeşinle buluşmaya, laftan anlamayacağı belli ki daha önce de dövmüş, yazık etmiş kendine, yapabileceğin 2 şey var, mario ile mutlu olacağına eminsen, kardeşin de peşinizi bırakacaksa git evlen kurtul, ama kardeşin bela olacaksa hemen şimdi marionun rapor alıp şikayetçi olması lazım, bunu da kardeşine söylein ya evlenmenize razı olsun ya da hapsi boylasın, belkim caydırıcı olur, hapisteyken de evlenirsiniz, tehdit ettiği anda tekrar şikayet edersiniz..

21

Sakin sakin sakin gitme!
Bu kardes faktorunu ortadan kaldirmadan (artik yasal yollarla mi halledersiniz, yoksa babaniz onun agzini yuzunu kirip mi onu adam eder bilmiyorum) sakin boyle biseye kalkismayin. Bu kardesindeki akilla ikinizi de oldurur. Mario ya soyle senden uzak dursun, cocugun basini yakacak kardesin ya!

Yerden göğe kadar haklisin ama beddua etmeyin
Beddua edene doner derler bosverin

Beddua etmedim. Aksine onlar iyi iyi birşey diledim.. eğer akıllarını başlarına getiricek birşeyler yaşarsalar daha büyüğünü yaşamaktan kurtulurlar diye düşünüyorum..

Bazı insanların duyarlılığı için birşeyler yaşamaları gerekiyor malesef..

Kötü bir örnek olucak ama neden böyle söylediğimi anlatmak adına yazıyorum...

Allah göstermesin.. bu cocuk böyle efelik yapa yapa zaten muhtemelen birgün ( bu huylardan vazgecmezse) hatta ( ailesi ona böyle destek vermeye devam ederse) ya birinin başını yiyecek yada kendi başını yiyecek.. ama başına böyle bir bir olay gelmeden GİTTİĞİ YOLUN NE KADAR HATALI OLDUGUNU ANLAYACAGI BİR OLAY YAŞARSA.. ben ne yapıyorum der belki ileride oluşabilicek kötü olaylarında önüne geçilir.. yalnışmıyım?

Bence mario yu ikna et, gitsin kardesini polise sikayet etsin. Bugun mario, yarin bi baskasi.. Kardesin cok tehlikeli biri ve cezasini cekmeli

daha önceki konularını bilmiyorum.. nedir ki kardeşinin sevgilinden alıp veremediği bu kadar.. sen 13 14 yaşında olsan hadi anlarımda yetişkin insansınız sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…