sevdıgıme sahıp cıkamadım! ya kardesıme!!??!!

Bir musibet bin nasihatten iyidir diyosun kısaca doğrusun ama ben ne nasihatten ne de musibetten anlayacak bir aile göremiyorum
Bayanları ezmiş bir kabadayi(!) ailesi görüyorum
Aile meclisi olur da bazı kararlar alıp nice kadınları öldüren aileler vardır ya aynı öyle
İste o yüzden baslarına gelecekleri musibet olarak değilde gurur olarak namusunu temizlemek olarak gören bir zihniyet var ne yazikki
Umarım dediğin gibi başka olaylar olmadan bu olaydan ders çıkarırlar da hidayete ererler

Kardeşin sana da hiç şiddet uyguladı mı? Yarın öbür gün babanı da döver bu küçük cani.
Bencede erkek arkadaşını ikna et gidip şikayetçi olsun sen olmazsan ben gidip şikayet edeceğim de belliki sana kıyamıyor belki böylece şikayetçi olur

kbakma ama kardeşin gerçekten hastaneye yatacak kadar anormal.tamam bi insanı sevmiyo olabilir de bu ne şiddet ya.ben marionun yerinde olsam gider şikayet ederdim size de yazık.

ben gıdıyorum onda kalmaya degıl ama benım onu görmem lazım ben onun yanındayım bunu bılmesı lazım onu cok özledım yaa sımdı bu durumdayıne egoıst olamam

ayrıca kardes bozuntusunun cezasını verıcem yaptıgı yanına kar kalmıcak ama kesınlıkle bu boyle olmaz hayır bunu kabul edemeyız!!

Konuya ilk yorumum buydu danışma önermiştim.. Bu mantık kısmı..yorumum

Diğer yorumumda buydu sizinle diyalga başlamamıza sebep olan .. Buda konuya manevi anlamda yaklaşımım temennim diyelim..

Bu iki yorumumu alıntı yaptım çünkü alakalı alakasız hemen her konuya dini yorumlar yapan kişilerle karıştırılmak istemem dediğim gibi sadece biri mantıklı yaklaşımım diğeride manevi anlamda temennim idi..

Evet böyle düşünüyorum.. ve evet diğer yazdıklarınıza da katılıyorum. Umarım konu biran önce çözülür herkesin iyiliği açısından..

canından olabılırdı varmı ötesı yaa..bırı ölecek bırı katıl olacak olamaz yaaa...allahımm sen koruuuu sen yardım et yol gösterr!!

canından olabılırdı varmı ötesı yaa..bırı ölecek bırı katıl olacak olamaz yaaa...allahımm sen koruuuu sen yardım et yol gösterr!!

Siz zaten gayet akılcıl yorumlar yapıyorsunuz. Umarım aynı şekilde bu sorunuda biran önce çözersiniz. kolaylıklr

Sen nereye gidiyorsun bu saatde?
Kardesin gelecek bu sefer tam tirlatacak kacmadan mario yu maf edecek.
Mantikli davran canim

bir yere gitme ne yaptınız daha yaşlarınız kaç sizin ? gayet normal birşeyden bahsediyor gibisin gitmekten bahsederken sanırım olayın şoku içerisindesin. sakın öyle birşey yapma. kardeşin çıldırmış sanırım o sinirle size birşey yapmasın Allah korusun. şu an sinirlisin sakin ol. kardeşin de demek ki pişman ki ortalarda yok illa ki ya arkadaşları ya da aileden birileri doldurmuş bu çocuğu geldiğinde üstüne gitmeden konuşmaya çalış olayın aslını öğren.

Nekadar adrenalin li bir hayatiniz var yahu..
Biz ot gibi yasiyoruz vallahi...
Yazik Mario ya disleride gitti
Yazik vallahi...
Lutfen cikar at hayatindan
Sende rahat et
Mario da rahat etsin
Kardes ve anne babada...
Kk `da...

kardeşin bu mario' nun bir açığını mı biliyor da böyle psikopatça davranıyor ? hadi kıskançlıkan bir iki tokat attı tartıştı diyelim dikenli demirle öldüresiye dövmek nedir neden bu hale gelmiş ? sana açıklayamadığı bişeyler mi var acaba ?

Yurt dışındasın galiba...
Yoksa Türkiyede bu saatte kapının önüne bile çıkamazsın.
Mario birdaha mesaj attı mı?
Hala kararlı mı şikayetçi olmamakta?

Avrupada yasamayan bilmez
burdaki gurbetcilerin halini
birak yabanciya kiz vermeyi kendi memleketlisi hemsehrisi olmayani bile istemezler
erkek kardes yada abi olur
bacilari ablalari biriyle flort edince namus bekcisi kesilir
onlarin ciktigi fransiz, alman, belcikali kizlar goze batmaz hic
cunku cogunlukta evlilik dusunmezler onlarla
gerci erkek cocuklari daha sansli oluyor
bacisinin asik oldugu cocuk yabanciysa heleki o cocuk birden canavara donusur
peki neden?
arkadaslarina rezil olur (cunku arkadaslarida ayni onun gibi dusunur)
almanlarla italyanlarla geziyor bacin diye lafla sozle alayla baski yaparlar
turk komsular duysun italyan cocukla beraber oldugunu
o aile rezil olmustur artik baba yuzunu yerden kaldiramaz
turkiyede boyle durumlar cok daha az yasaniyor avrupadan!

cok arkadasimin basina geldi bir degil iki degil
bizzat sahit oldum uc dort gencin yabanci cocugu agzindan kan gelene kadar dovduklerini
turk kiziyla nasil cikarmis nedeniyle!

o kizi ayirirlar kiz disli cikmazsa
giderler turkiyeden bir akraba ogluyla evlendirirler

(kati bir genelleme degil ama cok buyuk oranla oyle)

konu sahibesi bana hak verirmi bilmem ama
hic ic acici gorunmuyor bu durum

Önceki konularınızı kısmen biliyorum mario ile ilgili olan.
İlk mesajınızı okuyup yorum yapmak istedim. Arada arkadaşlar yazdı mı bilmiyorum.

Anneniz, elin adamına laf edeceğine, dönsün kendi evladına, yetiştirdiği canavara bir baksın..

Ben sizin yerinizde olsam ne ailemin, ne kardeşimin lafını dinlemez. Sevdiğimle birlikte olurdum.
Gördüğüm kadarıyla aileniz pek de lafı dinlenebilecek olgunlukta insanlar değiller.

Mario'ya çok üzüldüm gerçekten. Allah yardımcısı olsun.

Esmerimsin gitti :26:
Umarım marioya gitmemiştir.:26:
Kardeşi daha çok çıldıracak.
Eğer gittiyse de eve dönmesin madem.

ay bu çocuk gerçekten marıo mu ? yabancı yani.. hee.. ben, burda konu sahibi deşifre etmemek için, lakap olarak kullanıyor sandım şiddetin sebebide şimdi anlaşıldıı

ay bu çocuk gerçekten marıo mu ? yabancı yani.. hee.. ben, burda konu sahibi deşifre etmemek için, lakap olarak kullanıyor sandım şiddetin sebebide şimdi anlaşıldıı

Evet çocuk yabancı.
Ama yabancı olması kardeşinin gidip de dişlerini kırmasını gerektirmez öyle değil mi :26:

KArdeşiniz tam bir ruh hastası
Yarın bir gün annenizi , babanızı , sizi de döver .
Mario'ya da Allah sabır versin ne aşkmış sineye çekiyor her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…