- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Beddua etmedim. Aksine onlar iyi iyi birşey diledim.. eğer akıllarını başlarına getiricek birşeyler yaşarsalar daha büyüğünü yaşamaktan kurtulurlar diye düşünüyorum..
Bazı insanların duyarlılığı için birşeyler yaşamaları gerekiyor malesef..
Kötü bir örnek olucak ama neden böyle söylediğimi anlatmak adına yazıyorum...
Allah göstermesin.. bu cocuk böyle efelik yapa yapa zaten muhtemelen birgün ( bu huylardan vazgecmezse) hatta ( ailesi ona böyle destek vermeye devam ederse) ya birinin başını yiyecek yada kendi başını yiyecek.. ama başına böyle bir bir olay gelmeden GİTTİĞİ YOLUN NE KADAR HATALI OLDUGUNU ANLAYACAGI BİR OLAY YAŞARSA.. ben ne yapıyorum der belki ileride oluşabilicek kötü olaylarında önüne geçilir.. yalnışmıyım?
Ailenin önemi tartışılmaz. Ne olursa olsun (bazı konular haric- söylemek istediklerimi tahmin edersiniz. aile içi taciz vb konular) en kıymetlılerımız en değerlilerimiz onlar.
Sizde istemezdiniz eminim ama.. Neden nasıl oldu bilemiyorum .. ortak fikirdirki keşke bu dereceye gelmesine müsade etmeseydinz. Hiçbirşey bir anda patlak vermez illaki belirti verir (insan ilişkileri açısından söylüyorum) .. ama bir şekilde olmuş önüne geçilememiş..
Bence sevgili meselesınden cok kardeşinizin ciddi danışmaya ihtiyacı var. Bu konuyu ailenizle paylaşmadıysanız paylaşın derim. 19 yasında demirli dikenli bilmemneyle herhangi birine saldırıyorsa yarın allah korusun bir cinayet işleyebilir daha acı şeyler yapabilir.
22-19 ... yaşlar kaç olursa olsun.. Sorun sizin sorununuz. ve aileniz ( kardeşiniz ) size saygı duymalı.. Bugün erkek arkadaşınızı döven yarın bir kavga ettiğinizde eşinizide döver veya o onu. Neler duyuyoruz allah korusun..
Söylediklerimi zaten biliyorsunuz.. başka ne denir ne söylenir bilemiyorum üzücü bir durum. Kardeşinizle bu yaptıgı terbiyesizlik konusunda konuşmanızı öneririm. Ailenizlede kardeşinizin bu mafyavari tavırları konusunda.. Erkek arkadaşınıza ne denir.. yanında olmalısınız.. ne olursa olsun sizin yüzünüzden şiddete uğramış gururu incindiği kesin.. Umarım tek sorun gururudur gerçi.. Umarım kısa sürede çözersiniz sorunu.. söylediğim gibi her yönden zor bir durum..
O şikayet etmiyorsa gidin siz şikayet edin. İşlem yapabilirlermi bilemiyorum ama.. ( muhtemelen o şikayetçi olmadan yapamazlar ) yinede danışın..
Sonucta böyle biri sadece ona değil sizede zarar verebilir tepesini attırdığınızda.. Yada üzücü bir sonuc olur farkındayım ama ayrılın. Yazık günah.. sevgisinden susuyor muhtemelen.. ama bir arkadaş yazmış.. şimdi önlem alınmazsa ileride daha kötü darberler yiyecek gibi görünüyor hak veriyorum.
2-3 defa yazmışsınız intihar edicem artık vb. lafın gelişi psikolojinizin ne halde olduğunu anlatmak amacıyla yazdığınızı cidden böyle saçma sapan düşünceler taşımadığınızı varsayıyorum. Eğer aksiyse sizinde danışmaya ihtiyacınız var.
Bir musibet bin nasihatten iyidir diyosun kısaca doğrusun ama ben ne nasihatten ne de musibetten anlayacak bir aile göremiyorum
Bayanları ezmiş bir kabadayi(!) ailesi görüyorum
Aile meclisi olur da bazı kararlar alıp nice kadınları öldüren aileler vardır ya aynı öyle
İste o yüzden baslarına gelecekleri musibet olarak değilde gurur olarak namusunu temizlemek olarak gören bir zihniyet var ne yazikki
Umarım dediğin gibi başka olaylar olmadan bu olaydan ders çıkarırlar da hidayete ererler
ben gıdıyorum onda kalmaya degıl ama benım onu görmem lazım ben onun yanındayım bunu bılmesı lazım onu cok özledım yaa sımdı bu durumdayıne egoıst olamam
ayrıca kardes bozuntusunun cezasını verıcem yaptıgı yanına kar kalmıcak ama kesınlıkle bu boyle olmaz hayır bunu kabul edemeyız!!
canından olabılırdı varmı ötesı yaa..bırı ölecek bırı katıl olacak olamaz yaaa...allahımm sen koruuuu sen yardım et yol gösterr!!
canından olabılırdı varmı ötesı yaa..bırı ölecek bırı katıl olacak olamaz yaaa...allahımm sen koruuuu sen yardım et yol gösterr!!
ben gıdıyorum onda kalmaya degıl ama benım onu görmem lazım ben onun yanındayım bunu bılmesı lazım onu cok özledım yaa sımdı bu durumdayiıne egoıst olamam
ayrıca kardes bozuntusunun cezasını verıcem yaptıgı yanına kar kalmıcak ama kesınlıkle bu boyle olmaz hayır bunu kabul edemeyız!!
ay bu çocuk gerçekten marıo mu ? yabancı yani.. hee.. ben, burda konu sahibi deşifre etmemek için, lakap olarak kullanıyor sandımşiddetin sebebide şimdi anlaşıldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?