sevdıgıme sahıp cıkamadım! ya kardesıme!!??!!

Esmerimsin inşallah herşey yolundadır.
Aniden ona gidiyorum diyip off olman endişelendirdi beni :26:
Umarım yarın gelir neler olup bittiğini anlatırsın :26:

KArdeşiniz tam bir ruh hastası
Yarın bir gün annenizi , babanızı , sizi de döver .
Mario'ya da Allah sabır versin ne aşkmış sineye çekiyor her şeyi

Güneşim çocukta resmen şiddet tavan yapmış .
Ama mario da seviyormuş esmeri.
Baksana yoksa kim olsa amannn deyip vazgeçerdi.
Yabancı damatı gözüm tuttu benim

Gitmesi iyi olurdu bence.. Saati suutü kalmamış bu işin.. Enn azından yanında olmalı.. ki zaten bunu ona borclu..
Gitmişken piskopat kardeşini ve hatta ailesinide?? tüm bunlara ses çıkarmamak.. Bu saldırıları hazmettiriciler olarak suclamaya ikna eder.
Bugün o garibime yarın bir başkasına böyle aileler şikayeti hak ediyor. Yazık günah insan evladı..

Tüm bunları yaparken umarım -o insanlarıda garibim erkek arkadaşından uzak tutmayı başarır.

Son düzenleme:
O değil de önceki konularını az biraz hatırlıyorum. Seni tehdit eden, peşini bırakmayan hatta işi iftira atmaya kadar götüren eski bir sevgilin vardı yanlış hatırlamıyorsam. Orda hiç sesi soluğu çıkmayan kardeşinin şimdi işi diş dökmeye götürmesi korkunç birşey, resmen ırkçılık bu yaptığı. Sen ne tepki verdin bu olayı öğrenince kardeşine peki?

o kardeş bir gün birini öldürür size söyleyeyim. bu mario olmazda marco olur yada ahmet. ruhunda canillik var çünkü.. o yüzden bir an evvel yaptığı suçun ,darpın cezasını çekmeli. çekmezse bunu kanıksayacak ,normal karşılayacak ve bu hareketlerine devam edecek .sonunda da bir cana kıyacaktır.

yernızde olsam kardeşimi şikayet ederdım görsün gununu hala kızkardeşinin sevgılısı dövuluyor hangı devırdeyız yahu onun sevgılısı varsa sende onu döv ozaman

Günaydın,bu konuda neye yorum yapacağımı şaşır-dım-madım neyse en başta hata aramadan olaya çözüm nasl gelir bir bakalım;sorunlu kardeşin senin sevdiğinle ne alıp veremediği var bu bir-sen eğer mutluluğu onunla yakaladysan ve sevdiğinde senden (eğer)vazgeçmiyorsa geriye kalan nohut ;oda-bakla sofa-her şey bir yere kadardr canım anne,baba,kardeş buna dahil ,kuru gürültü diycemde kardeşin dozu kaçrmış seninkide bu kadar tırsak durmasa iyi olur ,her ne kadar şu an durum uygun olmasada bence çözüm çok basit yerden gelicektir şimdi biraz sakinlik tatlım hepiniz adına bence en güzeli akl-ı selim davranmak umarım herşey yoluna girer...

21
yasındayım ben..mario sms atmıs cilem esyalarını topla bana gel dıye..orda kalma yazmıs

Haklı, öyle cahil bir ailenin içinde bence de can güvenliğin yok

Adam kabadayı gibi aklına esince vurup kırıyor, ailende aslan oğlum sırtını sıvazlıyor

Alıcan eline copu kafa göz girişicen, senin kardeşin dişli adama denk gelmemiş, vücudunda beyaz yer kalmayana kadar ıslatıp ıslatıp dövücen bak bakayım bir daha saldırabiliyor mu.

Ve senin yerinde olsam kardeşimi ben şikayet ederdim polise

o nasıl bi kardeş nasıl bir insan ya.. Ruh hastası... Marionun yerinde olsam şikyetçi olup süründürrrüm o kardeşini

Bu kadar imkansiz bu kadar seven insanlari ayiracak ne var ortada ya inanin ben boyle durumlara sinir oluyorum.
Seven insanlar birlikte olsun dil-din-lrk ne fark eder ya bana cok ters boyle seyler.onlarda insan bizde insaniz neticede.
Ben babamin karsisina ingilizde almanda rusta cikarsaydim kabul ederdi nitekim kardesimde yabanci gelin getirse seve seve bagrimiza basardik ya.
Bir kere geliyoruz su dunyaya ve olum var sonunda.deger mi sevenleri ayirmaya!!!

kardesiniz acilen tedavi gormeli ve hapse tikilmali. kusura bakma yinama mario da kasinmis. beni doven adami ne diye arayayim ki? ne mal oldugu ortada. insan olmadigi icin konusa konusa anlasamayacagi ortada. bir de zaten neden aramis onu da cozemedim. neye varmak istemis? bence ailenden sikayetci ol. yoksa bir dahaki sevgilinde seni de oldurmeye kalkar veya zorla seni kaba saba sevmedigin bi insanla evlendirirler.

İnanamıyorum canım ya..
Senin bu konularını hep takip ediyorum.

Öyle kardeş olmaz olsun , valla ben marionun yerinde olsam acıkcası senin bile adını anmazdım.
Sakın bana kızma.. Kötü anlamda demiyorum..

Çünkü sen o aşka sahip çıkmadın.
Mario şiddet görmesine rağmen yanında duramadın.
Üstüne üstlük bir de o suçlu gibi geri çevirdin.
Yannda olman gerekirdi. Gerekirse onunla olman gerekirdi.

Aşk bu değil. Aşk her türlü onun yanında olmandır.

Bu noktada sana çok kızdım.. çok fazla..

konuscam ortak bır yol mutlaka bulunur demıstı..demek ona varmak ıstemıs, varamadı garıbım..bırtanemm

hayır bu dogru degıl ben onu hıc bırakmadım ama utanc ıcındeydım halende öyleyım anlıyormusun

ne kadar zor bırsey ya ben cok utanıyorumm..ve ıster ıstemez gerı cekılıyorum.. onunda ıyılıgı ıcın gerı cekıldım bır kac gün

sonra 1 hafta kadar macarıstına gıtmıstı geldıgınde dahada mesafelıydı zamana bırkalım fln dedı..

en sonda ıste görüselım son kez dedı sonra olanlar oldu..sabaha kadar onun yanındaydım..fazla konusamıyor ama elımı hıc bırakmadı gıtme dedıı ama geldım eve ben önümü göremıyorum..

kardesım ortada yok..zaten normal degıl..kafa kırık bıraz ınsallah bırsey yapmamıstır kendısıne..korkmustur emınım oda

Kardesin normal degil sekerim, bir insan siddete bu kadar meyilli olamaz. Mario nun yerinde olsam sikayetci olup kardesini hapse gonderirim.

Sen de hastaneye Mario nun yanina git, bir daha da yanindan ayrilma. Sana olan askindan disleri dokuldu, senin icin daha ne yapsin bu cocuk, yazik gunah degil mi ona?

ıcım öyle yanıyor kı canım o kadar cok acıyor kı

sımdı gıdıp ona sımsıkı sarılmak ıstıyorum aglamak ıstıyorum boynunda ama bundan gayrı ne yüzle bakarım yüzüne ben onun
Yok artık! Pes ya! Görende namusuna bir şey yapmış sanacak!
mario bence şikayet etsin! O dökülen dişlerini hayatı boyunca unutmaz! Çünkü hayatı boyunca sigortasını karşilamazsi gerekiyor!

Bu sever üzüldüğümü diye bilirim!
Kardeşine dikat et canım! Gözü dönmuş, sanada zarar verir!sen tepki verme ama mario ile konuş ve şikayet etsin..
yoksa bu sizi öldürürde!!

benim kardeşimde eşime çok çektirdi ama ben ne yaptığımı bildiğimden emindim doğru insan benim eşimdi :)
erkek kardeşim daha 14 yaşında ana bacı sövmüştü eşime eşimde çok sert bu konulrda yani kendni zor tutsada tuttu. onu yolladm ben kardeşmn ağzına 2 tane çarptım ne benmle nede eşmle brdha öyle konştu sonrda nşan dğün bebiş fln iyiyiz yani
canım kardeşnn afedersnde kendini brşey sanmasn senden iymi bilecek senin için doğru insanı kapasın çenesni tutsun elni otursn oturdgu yere.

i take care about myself, dont worry, i am healthy but you should improve your taste for healthy food beucase ı rly care about you an ı dont want mıss you..
unfortunately i hope(realy much of hope) but when anythıng happens to you, ıt wont be another person, so great ın all ways as you, whıch wıll make me smıle just as you do. wıth you ı dont need to pretend a smıle, because when ı see you all the bad thıngs,moods, anythıng ıs away ın the moment. you are sımply the best person who walked thıs earth. ı cant ımagıne a world wıthout you, you mean really much to me, noone do as you do, so take care please, at least because of me.

bana az önce bu maıl atmıs.. cünkü yemıyorum ya hıc=( kılo verdım baya ..hala bu kadar ıyı bana karsı .. o kdar sacmalıga ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…