- Konu Sahibi eSmerimSin
-
KArdeşiniz tam bir ruh hastası
Yarın bir gün annenizi , babanızı , sizi de döver .
Mario'ya da Allah sabır versin ne aşkmış sineye çekiyor her şeyi
Evet çocuk yabancı.
Ama yabancı olması kardeşinin gidip de dişlerini kırmasını gerektirmez öyle değil mi :26:
21
yasındayım ben..mario sms atmıs cilem esyalarını topla bana gel dıye..orda kalma yazmıs
berbatımm berbatımm yerlerın dıbındeyım resmenn.........bıktım artık ıntıharın esıgındeyım yemın ederım
ıyıce meshur oldum burda mariomla ılgılı..yollarımızı ayırmaya karar vermıstık daha dogrusu o verdı cünkü 19 yasındakı erkek kardesımden sıddet gördü 22 yasındakı ınsan..ve sırf bana saygısından kardesıme el kaldırmadı neyse ..
Mario bu aksam benımle bulusmak son kez konusmak bır nevı vedalasmak ıstedı benımde ınadım ınat bulusmaya gerek yok ben gelmıcem dedım o geleceksın beklıyorum dıyor ben gelmıcem dıyorum
sınırlendı aradı benı ben senın kardesın yüzünden sevdıgım ınsan vazgecıyorum aılenle huzurun bozulmasın dıye sen bana yarım saatı cok görüyorsun sımdı kardesını arıcam konuscam yeter bır cözümü olmalı bu ısın dedı ..yapma etme demeye kalmadan olanlar olmus
kardesım elıne yada bılegıne gecılren demır dıkenlı bır aletle saldırmıs cocuga..dıslerını dökmüs..Allahımm allahımmmm ben buna nasıl dayanırım yaa..
kardesiniz acilen tedavi gormeli ve hapse tikilmali. kusura bakma yinama mario da kasinmis. beni doven adami ne diye arayayim ki? ne mal oldugu ortada. insan olmadigi icin konusa konusa anlasamayacagi ortada. bir de zaten neden aramis onu da cozemedim. neye varmak istemis? bence ailenden sikayetci ol. yoksa bir dahaki sevgilinde seni de oldurmeye kalkar veya zorla seni kaba saba sevmedigin bi insanla evlendirirler.
İnanamıyorum canım ya..
Senin bu konularını hep takip ediyorum.
Öyle kardeş olmaz olsun , valla ben marionun yerinde olsam acıkcası senin bile adını anmazdım.
Sakın bana kızma.. Kötü anlamda demiyorum..
Çünkü sen o aşka sahip çıkmadın.
Mario şiddet görmesine rağmen yanında duramadın.
Üstüne üstlük bir de o suçlu gibi geri çevirdin.
Yannda olman gerekirdi. Gerekirse onunla olman gerekirdi.
Aşk bu değil. Aşk her türlü onun yanında olmandır.
Bu noktada sana çok kızdım.. çok fazla..
Yok artık! Pes ya! Görende namusuna bir şey yapmış sanacak!ıcım öyle yanıyor kı canım o kadar cok acıyor kı
sımdı gıdıp ona sımsıkı sarılmak ıstıyorum aglamak ıstıyorum boynunda ama bundan gayrı ne yüzle bakarım yüzüne ben onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?