sevdıgıme sahıp cıkamadım! ya kardesıme!!??!!

Mario hala seni istiyor mu?

Aileni terkedip onunla beraber olmayi ister misin ki

Mario hala seni istiyor mu?

Aileni terkedip onunla beraber olmayi ister misin ki

yanina gittim bugün hatta dün gecede gittim .. bir kapiyi acarken 2saat sarildik birde beni ugurlarken kapida 2saat sarili kaldik

elimden tuttu birakmadi simski tuttu..dogru düzgün konusamiyor fazla anlasilmiyor dedigi benim yüzümden bu halde ama ben onun yaninda olamiyorum

Zaten ailenin göz önüne alarak soruyorum canım, peki sen nasıl görüyorsun gelecegini?
aci çekiyorsunuz ikinizde, Ama görüyorumki kararlarında emin degilsin..
Niye biliyormusun?
cok hitiyacin olsada o işi burakirdin, nr' nı değiştirirdin...

gercekden yanliz kalmandan korktum,
Öldürürler diyede! Ama bu konuda eminsen oke!:)
inşallah ikinizde farklı yollarda mutlu olmayı öğrenirsiniz. Böyle diyorum, üzülme çünkü, olanaksız bir aşk diye görüyorum......

seviyorum ben onu dogal olarak pat diye kopamiyorum.. ve biliyorum bastan uzak durmaliydim ama durmadim..ama onunla yasadigim hic bir güne pisman degilm!! iyki onu tanidim iyki o hayatimda..

yurtdisinda yasiyorsun anladigim kadariyla ailen yabanci damat ihtimalimi her zaman aklinda bulundurmaliydi

ondan kopamiyorsan aile icinde onun adi bile duyulmasin

gizli gizli devam et gorusmeye

kardesinin ve ailenin sana saygisi yoksa sen niye onlara saygi duyasin ki

onlarin biseyden haberi olmazsa sknti da olmaz, destek ol yaninda huzur buldugun adama

ya da benim goruslerime hic aldirma ben biraz cilginimdir yani

Önceki konularini okumadim
neler yasadiniz daha once bilmiyorum.
ama su okudugum beni hayrete düsürdü.
bi insanin dini inanci ne olursa olsun en azindan insan oldugu unutulmamali.!
dislerini kirmak ne demek?
bu nasil bir canavarliktir?!
kardesinizle konusun ve sonucu ne olursa olsun yaptiginin bedelini ödemeli..!
bu yok sayilabilecek bi darp degil...
ayrica bu olanlara ragmen sizden vazgecmeyen bir insan var karsinizda...
ne olursa olsun sonucu ona sahip cikin...

durumunuzda olmayan anlamaz elbette...
ama kendimi yerinize koyarak cevap veriyorum.
sevdigim benim icin fedakarlik yapan insani ne olursa olsun yari yolda birakmam ve ona zarar verenin her turlu karsisinda olurum.

allah sabrinizi kolayliginizi versin...

zaten öyle yapiyordum..bastan anlattim baktim olmuyor gizli gizli görüstüm bu defada olmadi cünkü salak gibi geziyoruz elimizi kolumuzu sallaya sallaya..ama kac yasinda insaniz demi nereye kacalim..saklambac gibi diken üstüne

bu arada benim de bi mario'm vardi

cok kisa surmustu ama o yuzden yanamci damat krizi olmadi

ama bigun aklima geldi aileme sordum yananci damat kabul eder miydiniz diye

babam evet dedi annem hayir dedi

sonucta babaya bakar daha cok bu is anneye degil

zaten öyle yapiyordum..bastan anlattim baktim olmuyor gizli gizli görüstüm bu defada olmadi cünkü salak gibi geziyoruz elimizi kolumuzu sallaya sallaya..ama kac yasinda insaniz demi nereye kacalim..saklambac gibi diken üstüne

sanirim 21 yasindasin bikac yil saha boyle takilmaya devam edin

biraz daha olgunlasinca belki birbirinizden vazgecersiniz, belki ailen ikna olur, belki de kimseden izin almadan evlenirsiniz

hayat bu ne oalcagi belli olmaz

sen simdi sevdigin adama destek ol

gerisini dusunme

kac tane sigara ictim bugün, kül tablosundan farkim kalmadi .. bu zamanlar gecsin gitsin artik yaa..

ben onceki konularini da okudum

kardesin "kizinizi gavurun koynundan getirdim" deyip de seni yaka paca eve getirdiginde (alti ustu elele tutusuyomussunuz sadece)

Baban orada "hop sana nolio oglum, burada ben varken kardesinin namusu sana mi dustu" demeliydi

insansana benim babamda derdi ki: istersen zenci getir, insan olsunda..seni sevsinde, mutlu etsinde..

simdi acaba macaristanli diye mi begenmedi..hani zenci degil ya

ya ben büyüdügüm, yetisdigim aileyi taniyamiyorum artk..

iyi aksamlar, tesekkürler derdime ortak oldunuz..

cok icim aciyor o yzüden sizinle paylasim yine herzaman ki gfibi..ALLAh hepinizden teker teker razi olsun..

herseyin hayirlisini diliyorum ve istiyorum..

ayrica tekrar belirteyimm kardesimin yaptigi yanina kar kalmicak bu bilinsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…