- Konu Sahibi eSmerimSin
-
marionun dini ve incani kimseyi ilgilendirmez bence.. aileme göre belki onlari ilgilendiriyor olabilir bu onlarin sorunu! herkesin inanci kendine..
öyle birsey yapsam beni bulup öldürmek istemezler, silerler tamamen .. acik kapi birakmazlar..
Mario hala seni istiyor mu?
Aileni terkedip onunla beraber olmayi ister misin ki
marionun dini ve incani kimseyi ilgilendirmez bence.. aileme göre belki onlari ilgilendiriyor olabilir bu onlarin sorunu! herkesin inanci kendine..
öyle birsey yapsam beni bulup öldürmek istemezler, silerler tamamen .. acik kapi birakmazlar..
Zaten ailenin göz önüne alarak soruyorum canım, peki sen nasıl görüyorsun gelecegini?
aci çekiyorsunuz ikinizde, Ama görüyorumki kararlarında emin degilsin..
Niye biliyormusun?
cok hitiyacin olsada o işi burakirdin, nr' nı değiştirirdin...
gercekden yanliz kalmandan korktum,
Öldürürler diyede! Ama bu konuda eminsen oke!:)
inşallah ikinizde farklı yollarda mutlu olmayı öğrenirsiniz. Böyle diyorum, üzülme çünkü, olanaksız bir aşk diye görüyorum......
yanina gittim bugün hatta dün gecede gittim .. bir kapiyi acarken 2saat sarildik birde beni ugurlarken kapida 2saat sarili kaldik
elimden tuttu birakmadi simski tuttu..dogru düzgün konusamiyor fazla anlasilmiyor dedigibenim yüzümden bu halde ama ben onun yaninda olamiyorum
yurtdisinda yasiyorsun anladigim kadariyla ailen yabanci damat ihtimalimi her zaman aklinda bulundurmaliydi
ondan kopamiyorsan aile icinde onun adi bile duyulmasin
gizli gizli devam et gorusmeye
kardesinin ve ailenin sana saygisi yoksa sen niye onlara saygi duyasin ki
onlarin biseyden haberi olmazsa sknti da olmaz, destek ol yaninda huzur buldugun adama
ya da benim goruslerime hic aldirma ben biraz cilginimdir yani
zaten öyle yapiyordum..bastan anlattim baktim olmuyor gizli gizli görüstüm bu defada olmadi cünkü salak gibi geziyoruz elimizi kolumuzu sallaya sallaya..ama kac yasinda insaniz demi nereye kacalim..saklambac gibi diken üstüne
kac tane sigara ictim bugün, kül tablosundan farkim kalmadi .. bu zamanlar gecsin gitsin artik yaa..
bu arada benim de bi mario'm vardi
cok kisa surmustu ama o yuzden yanamci damat krizi olmadi
ama bigun aklima geldi aileme sordum yananci damat kabul eder miydiniz diye
babam evet dedi annem hayir dedi
sonucta babaya bakar daha cok bu is anneye degil
ben onceki konularini da okudum
kardesin "kizinizi gavurun koynundan getirdim" deyip de seni yaka paca eve getirdiginde (alti ustu elele tutusuyomussunuz sadece)
Baban orada "hop sana nolio oglum, burada ben varken kardesinin namusu sana mi dustu" demeliydi
insansana benim babamda derdi ki: istersen zenci getir, insan olsunda..seni sevsinde, mutlu etsinde..
simdi acaba macaristanli diye mi begenmedi..hani zenci degil ya
once evet diyolar, is ciddiye binince hayir diyolar demek ki
ya ben büyüdügüm, yetisdigim aileyi taniyamiyorum artk..
evet öyle.. genelde memleketin disindan bile istemezler birakin yabanci ülkeden birini..
neyse ben gidiyorum kizlar.
aklimda bulunsun bi oglum bi kizim olursa oglumun kizima karismasina izin vermeyecegim
iyi geceler
merak etme en buyuk firtinalar bile diner
gecenin en karanlik aninda safak soker
ha bi de yagmurdan sonra gokkusagi cikar
yani, gececek hepsi insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?