sevdıgıme sahıp cıkamadım! ya kardesıme!!??!!

bir önceki konunu da hatırlıyorum, orada da demiştim ailenin sana böyle davranmasına izin vermemelisin diye.. ailenle bir şekilde konuşmadan orta yol bulmadan, kardeşini yola getirmeden hayatına huzurlu bir şekilde devam edebileceğini düşünmüyorum. ister mario olsun, ister bir başkası.. baban evde yokmuş, kardeşin bir canavara dönüşmüş, annen devamlı ağlıyor ve duygu sömürüsü yapıyormuş.. e annenle konuş? sen de kendi fikirlerini ve haklarını korumak zorundasın, ailede sesin çıkmalı ve senin bir birey olduğuna saygı duyulmalı.

çok yanlış bu olanlar, diyebilecek sakin bir söz bulamıyorum ama olan sevgiline oluyor. ona yazık

senin marioyu ikna etmen lazim, kardesini sikayet etsin. kardesin yoksa hic akilanmaz ve allah korusun dahada ileriye gider. yaptiklarinin yanlis oldugunu ve bir cezasi oldugunu anlamasi lazim. kardesin oturup konusup ortak yol bulcak bir tipe benzemiyor.
insallah hersey düzelir

Adam seni seviyormuş demek ki, kardeşinle konuş; kendisine, sana ve sevdiklerine zarar verdiğini anlasın. Belli ki seni kardeşlik duygusuyla kıskanıyor ve bu yüzden gözünü karartıp şiddet uyguluyor. En fazla kendisine zarar veriyor da farkında değil.

Çoktandır bir erkek için üzülmemiştim..
Garibim mario!
Sevdi diye dişlerinden oldu çocuk iyi mi!

Mario bildiğin K.K nın yabancı damadı oldu .

Ne diyeyim...Kardeşinizin bir an önce terapi alması lazım .Şiddete meyilinin sadece mario ile sınırlı kaldığını düşünmüyorum .

Sizde artık bir karar verin .

Dişleri döküldü , sırada ne var ? Onu beklemeyin artık .

sen bu mario yu kaçır bence.......adamın sizin yuzunuzden çekmediği kalmadı valla.......şu kk ya gelip konu açsa herkes ona hak verir heralde......bir kere dişlerini dökene kadar bir Allahın kulu yardım etmıyor mu ya nasıl bir memleket anlamadım ki!!!!!

Çoktandır bir erkek için üzülmemiştim..
Garibim mario!
Sevdi diye dişlerinden oldu çocuk iyi mi!

kac kere dicem disleri yerinde diye..kardesim msj atmsiti bana dislerini söktüm diye.. gördüm ben marioyu bugün ikinci defa yanindayim.. disleri yerinde, dudagi patlamis ve cenesi sis

onun disinda birseyi yok cok sükür.. kardesimin birseyler aldigindan süpheleniyorum acickasi..cünkü tavirlari normal degil ve önceden böyle degildi!

tren yolunda bulusmuslar!! kimin fikri acaba bu cok merak ediyorum!! benim akillimda niye gidiyor ki oraya bile bile =(

madem sende cak birtane agzinin üstüne görsün dis dökmeyi ama hayir yapmiyor .. mario polise gitmiyor ama ayni seyi mario kardesime yapsa, kardesim 1saniye durmaz kosardi polise!

Mario kardesini sikayet ederse

1 yildan 3 yila kadar hapis cezasi var

Ayrica disleri dokulmus bu yuzden verilen ceza 1 kat arttirilabilir

Bence kardesin cezasini cekmeli..

Islah edilmeli..

Allah sana sabirlar versin..

uzaktan hersey ne kadar kolay görünüyor

Mario kardesini sikayet ederse

1 yildan 3 yila kadar hapis cezasi var

Ayrica disleri dokulmus bu yuzden verilen ceza 1 kat arttirilabilir

Bence kardesin cezasini cekmeli..

Islah edilmeli..

Allah sana sabirlar versin..

marioya kac defa dedim git polise diye onun bana verdigi cevap:

meslegi yanar kardesinin! konusarak anlasamadik, susarak anlasiriz ..

nasil kacirayim anlamadim

marioya kac defa dedim git polise diye onun bana verdigi cevap:

meslegi yanar kardesinin! konusarak anlasamadik, susarak anlasiriz ..

kiyamam ya sana da mario ya da

ailenle sevdiginin arasinda kaldin

ne zorluklar yasadigini bir sen bir Allah bilir

hicbirimiz yeterince anlayamayiz

elimden tek gelen sana dua etmek

Allah yardimcin olsun

Sana burda dıyorlarya, ay Marino'ya yazık, yok arkasında durmuyorsun bla bla!
Emin ol öyle diyenler varya, senin yerinde olsalardı aynı senin gibi davranirlardi, yani cekilirlerdi, kardesleride tıpkı kardeşin gibi davranirlardi! Ben eşimle niye gizli gizli buluşuyordum? Eşime yada bana saldırmasınlar diye, birde senin + var, yabancı erkek arkadaşın:) bir erkekle çık, sonra takdirimi edeceklerdi? Sorun Zadece yabancı ile çıkmak değil. Kardeşin dogru olmazsada kendince erkeklik taslıyor.

Burakin bir birinisi canım! Yoksa ikinizden biri canindan, birileride katil olcak! Sen buradakileri ne dinliyorsun! Sanki senin aileni tanıyorlar! Bu tür şeyler hakında hiç haberlerde görmüyorlami, dizi sandılar!!

Son düzenleyen: Moderatör:

eger kardesim (allah korusun) ama herhangi bir madde kullanmiyorsa birisinin canina kiyabilecegine inanmiyorum..

ve sunuda belirteyim, artik sessiz kalmicam bu kücük canavarin karsisinda!

eve gelecek bu aksam ve adam akilli konuscam!! ve mariodan özür dileyecek yoksa polise gidicez ve meslegi yanacak, hayati kararcak..adam gibi özür dileyecek ve aklini basina alacak!

biz iki tane yetiskin insaniz, bi gerizekali ergenin kuklasi degil!!

eger kardesim (allah korusun) ama herhangi bir madde kullanmiyorsa birisinin canina kiyabilecegine inanmiyorum..

Tamam, insallah!! Erkeklerin kanı deli akar, delidir:)
mario Müslüman olsada kabul etmiyorlarsa,
madem kardeşin bir insan öldürmezse, ozaman fars etki, kaçdın mario'ya, kardeşin ve babanın tepkisi ne olur sence? Tahmin ede bilirmisin biraz? Yada ölümle hiç tehdit edildinmi?

marionun dini ve incani kimseyi ilgilendirmez bence.. aileme göre belki onlari ilgilendiriyor olabilir bu onlarin sorunu! herkesin inanci kendine..

öyle birsey yapsam beni bulup öldürmek istemezler, silerler tamamen .. acik kapi birakmazlar..

kizlar yine marioya gitcem ben..ama annem evden cikarsan birdaha giremezsin diyor..ama bana ihtiyaci var!! senin oglun yüzünden!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…