- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Çoktandır bir erkek için üzülmemiştim..
Garibim mario!
Sevdi diye dişlerinden oldu çocuk iyi mi!
sen bu mario yu kaçır bence.......adamın sizin yuzunuzden çekmediği kalmadı valla.......şu kk ya gelip konu açsa herkes ona hak verir heralde......bir kere dişlerini dökene kadar bir Allahın kulu yardım etmıyor mu ya nasıl bir memleket anlamadım ki!!!!!
Mario bildiğin K.K nın yabancı damadı oldu .
Ne diyeyim...Kardeşinizin bir an önce terapi alması lazım .Şiddete meyilinin sadece mario ile sınırlı kaldığını düşünmüyorum .
Sizde artık bir karar verin .
Dişleri döküldü , sırada ne var ? Onu beklemeyin artık .
Mario kardesini sikayet ederse
1 yildan 3 yila kadar hapis cezasi var
Ayrica disleri dokulmus bu yuzden verilen ceza 1 kat arttirilabilir
Bence kardesin cezasini cekmeli..
Islah edilmeli..
Allah sana sabirlar versin..
sen bu mario yu kaçır bence.......adamın sizin yuzunuzden çekmediği kalmadı valla.......şu kk ya gelip konu açsa herkes ona hak verir heralde......bir kere dişlerini dökene kadar bir Allahın kulu yardım etmıyor mu ya nasıl bir memleket anlamadım ki!!!!!
marioya kac defa dedim git polise diye onun bana verdigi cevap:
meslegi yanar kardesinin! konusarak anlasamadik, susarak anlasiriz ..
kiyamam ya sana da mario ya da
ailenle sevdiginin arasinda kaldin
ne zorluklar yasadigini bir sen bir Allah bilir
hicbirimiz yeterince anlayamayiz
elimden tek gelen sana dua etmek
Allah yardimcin olsun
Sana burda dıyorlarya, ay Marino'ya yazık, yok arkasında durmuyorsun bla bla!o kadar aci cektik bu sekilde ayrilmayalim diyor ama bende ayri bir dengesizim cocuga yazik gercekten bizim gibi bir sülaleye bulasti
ben onu coooooooookkk seviyorum gercekten cokkk cokk seviyorumm ama sonumuzu kestiremiyorum..gitse agliyorum, gelse kiziyorum .. benimde piskolojim hic normal degil
Sana burda dıyorlarya, ay Marino'ya yazık, yok arkasında durmuyorsun bla bla!
Emin ol öyle diyenler varya, senin yerinde olsalardı aynı senin gibi davranirlardi, yani cekilirlerdi, kardesleride tıpkı kardeşin gibi davranirlardi! Ben eşimle niye gizli gizli buluşuyordum? Eşime yada bana saldırmasınlar diye, birde senin + var, yabancı erkek arkadaşın:) bir erkekle çık, sonra takdirimi edeceklerdi? Sorun Zadece yabancı ile çıkmak değil. Kardeşin dogru olmazsada kendince erkeklik taslıyor.
Burakin bir birinisi canım! Yoksa ikinizden biri canindan, birileride katil olcak! Sen buradakileri ne dinliyorsun! Sanki senin aileni tanıyorlar! Bu tür şeyler hakında hiç haberlerde görmüyorlami, dizi sandılar!!
eger kardesim (allah korusun) ama herhangi bir madde kullanmiyorsa birisinin canina kiyabilecegine inanmiyorum..
Tamam, insallah!! Erkeklerin kanı deli akar, delidir:)
mario Müslüman olsada kabul etmiyorlarsa,
madem kardeşin bir insan öldürmezse, ozaman fars etki, kaçdın mario'ya, kardeşin ve babanın tepkisi ne olur sence? Tahmin ede bilirmisin biraz? Yada ölümle hiç tehdit edildinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?