sevdıgıme sahıp cıkamadım! ya kardesıme!!??!!

en doğrusu ayrılmak sizin için.o şimdi ayrılmammı diyor,ne olacak peki.işiniz zor allah yardımcın olsun

İnanamıyorum ya. Önceki konularını okumuştum takipteydim.
Kardeşinin ''sorunlu' biri olduğunu diğer konularından da anlamıştım zaten ama bu kadarı aklıma gelmezdi.
Diş dökmek ya ne demek!
Kişiliksiz!
Kardeşinin kafa tutamayacağı birinden sopa yemesi lazım.

hep orta yol bulmaya calistim icim attim ama olayin en büyük sorumlusu benimm

biliyorsun sen ailene ters birsey madem uzak dur ama degilmi? yok illa rahat durmicam

Esmerimsin hata yapiyorsunuz. Mario da sacmaliyor. Kardesin bu derece kontrolden cikmisken sizin inadina beraber olmaniz ancak onu daha da cildirtacak ve bu derece siddete yakin bi insan olarak daha da beter hale sokacaktir ikinizi de. Dun de dedim, kardesini pasif hale getirmeden sakin yanlis bi hareket yapmayin. Senin ailene cok kiziyorum. 19 yasinda cocugu zaptedemiyorlar. Sizin ikinizinde guvenligi acisindan kardesinin polise bildiilmesi sart. O ne kadar size siddet uygulamakta ciddiyse, sizin de o kadar bu yapilanlari kabul etmeyeceginizi bilmeli. Ama cocuk ne yaparsa yanina kaliyor. Gidiyo adamin elini kesiyo, dudagini parcaliyo, yine yanina kar kaliyo yaptigi hersey.. Boyle olmaz. Marionun da basini yakacaksiniz. Yazik gunah..

ben senin yorumlarini cok ciddiye alarak okuyorum cünkü az cok biliyosun durumlari..

kardesimin yaptiklari tabiki kabul edilemez..mario ilede koustum dedim gel beraber gidelim polise, bende gelicem seninle istemiyorsan gelmem ama bir sekilde polise git..daha fazla beklemeden gidelim..hayir diyor ileride yüzyüze bakicaz kardesinle diyor!!

bende dedim sen bunlari planlarken o sana neler yapiyor!! bunu kabul edemeyiz! hayir diyor ileride ailen bunu yüzüme vurur diyor allahimm bu nasil bir insan yaa!!

kardesim nasil bu hale geldi anlamiyorum

babam anneme bir kere küfür bile etmedi birakin el kaldirmayi..

marionun yanina gidicem yine birazdan..

iyi niyetinin kurbani olacak.
Sen onu uyamaya devam et. Dunya onun dusundugu kadar masum degil, hele kardesin hic degil. Ilerde barisabilirler elbet, ama ilerde barisabilmeleri icin oncelikle ikisininde saglikli bi sekilde hayatta olmalari gerekli oyle degil mi?
Yine de mario tum basina gelenlere ve senin uyarilarina ragmen polise gitmemekte kararliysa kendi bilir. Ne demisler? Kendi dusen aglamazmis. Insallah ortak bi yol, bi cozum bulabilirsiniz, kardesin ve ailen de insafa gelir.. Dualarim sizinle..

bir yandan o kadar sansliyim ki o insani buldum .. gercekten bunu hissediyorum biliyorum ama bir yandan da önümü göremiyorum..

ben ona söyledim bir güzel uyu..sonra iyice düsün ve bana hak vereceksin polise git..ben kizmam sana hatta bende geleyim..hayir diyor..

senin kardeşin faza oldu artık
o saygıdan elini kaldırmadıkça güç gösterisi yapmaya çalışıyor kardeşin...
temiz bi dayağa ihtiyacı var...

Esmerımsın pekı kardesının bu sekılde baskalarına da zarar verdıgı oldu mu ?

hayir yani kizmayada ne hakkim varsa!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…