Sevdiğimin güvenini nasıl kazanırım??? Çok zor durumdayım

Kardeşim bu adamı seviyorum ben. Sizin dediğiniz gibi yapıp yaptığım şeyi kabullenip dik dursam onu kaybederim. Çok iyi tanıyorum onu. Şimdi onun güvenini nasıl kazanırım onun hakkında biraz fikir verseniz

böyle eziklenirsen kazanırım sanıyosan devam et. sadece o adamı kaybetmek yerine güzelce geçirebileceğin hayatını kaybedince ( mutsuz yaşayınca) o zaman ne yapacaksın bakalım.

ayrıca güven kazanılmaz kaybedilir.
güven var olan bişeydir siz o adamlayken başkalarıyla bişeyler yaşasaydınız kaybetmiş olurdunuz ama geçmişte yaşanan şeylerle güven kaybedilmez ya da sonradan kazanılmaz.

Bir arkadaşta demiş. Siz kendi geçmişinize sahip çıkmazsanız HATA diye nitelendirirseniz kırk takla da atsanız o adam sizi bırakır zaten.
Kazanmak mı istiyorsunuz geri?
Dik durun.
İlk etapta onu kaybettim zannedeceksiniz belki.
Birkaç zaman ayrılacak sizden.
Ama hayatınızın erkeğiyse ve sizi seviyorsa geri döner ne olursa olsun ben seni seviyorum der konu kapanır.
Gelmezse de bir ömür başınıza kakınç olacak bir insandan kurtulmuş olursunuz.
Ama ağlayıp sızlanıp onu kazanmaya çalışmanız? Bir ömür sizi mutsuz eder.
Yaş kaç bilmiyorum ama aklı selim düşünürseniz olayın iç yüzünü bu şekilde görebilirsiniz...

Sinir oluyorum işte böyle olunca. Madem korkuyosun ne diye anlatıyosun. Tamam iyi yapmışsın anlatmışsın o zaman anlattığın şeyin arkasında ol. Sen ezilip büzüldükçe o daha çok üzerine gelicek. Sonra ne olacak askerden gelince ayrılacak. Sevgilin hiç mi bir şey yapmamış çok mu düzgünmüş ??

Ben onu kaybetmek istemiyorm . Size göre basit birşey belki bu ama bende yaptığım HATAnın farkındayım. Nasıl güvenini kazanacam ben onun :-( ciddi düşünüyoruz . Ona da hak veriyorum çabuk kabullenecek birşey değil ki bu

Siz diğeriyle birliktemi oldunuz ? Bekaretiniz mi gitti ?
Yani şimdiki sevgiliniz buna mı kızıyor tam olarak ?

Ben onu kaybetmek istemiyorm . Size göre basit birşey belki bu ama bende yaptığım HATAnın farkındayım. Nasıl güvenini kazanacam ben onun :-( ciddi düşünüyoruz . Ona da hak veriyorum çabuk kabullenecek birşey değil ki bu

onun güvenini kazanamazsın artık..zaten sen ayrılmazsan o senden ayrılıcak..yaşa ve gör

Bu konularda mide bulandırdı artık.
O yaşa gelip de bir şeyler yaşamamış olmak acayip.
Gitsin kendi tarzında birini bulsun.
Nasıl kafalar bunlar ya!
Askerdeyken vur tekmeyi.
Emin ol o dönünce seni bırakır.
Pinoli dediydi dersin.

bende her kadının yaşadığının arkasında durması gerektiğine inanaıyorum ve haklısınız ama bence konu sahibi bunu 1 yılın ardından söylemiş adamda haklı yani bu kadar süre saklamak biraz aptal yerine koymak gibi geliyor bana..
en baştan kartlar açık olmalı.

Ayy bu muhabbet ortalama her Türk kızının başından geçiyor herhalde.
Kız geçmişimde iki koklaştım sevgilim oldu diyince erkek küçük emraha bağlar, sanki kızı kerhanelerden toplamış gibi davranır, kızda "ben çok kirlendim seni haketmiyorum ama beni keşke sevsen" e bağlar olayı.
Geçmişte ne yaşadıysan yaşadın. Bu ancak günahıyla sevabıyla seni bağlar.
Durduk yere vicdan yapıp ortalığı karıştırıp kaşınan sensin. Bırak seni terketsin. Bundan sonra onun anca kahrını çekersin çünkü. Bir daha da sevgililerine geçmişini anlatma. Çok saf ve temizim kimseyle konuşmadım açılmamış gonca gibiyim de.
Bir şey olmuyor, denendi onaylandı.

Merhaba arkadaşlar . Ben geçmişimde bur hata yaptım ve bunu sevdiğim insana 2 ay önce falan söyledim yaklaşık 1 buçuk yıldır çıkıyoruz . Ben onu çok seviyorum . Ama eski sevgilimle çıktığımız zaman aramızda bir takım şeyler geçti. Ben öyle şeyler yaptığım için çok pişmanım . Bu olayı ona anlattığımda çok sinirlendi ve bitti falan dedi ama sonra tekrar güzel bir şekilde konuşmaya da başladık . 1 hafta önce tekrar sana güvenemiyorum yaptıkların aklıma geliyo gözümün önünden gitmiyorsunuz dedi. Geçmişim yüzünden yargılanmak ya da i yaptığım hata yüzünden gelecegiMin hayatımın aşkının ellerimin arasından kayıp gitmesine izin vermiyorum . Çok zor durumdayım ne olur akıl verin bana . Ne yapmam lazım? O şimdi askerde askerliğinin bitmesine 2 ay var. Onu da fazla sıkmak istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum . Yardımcı olun lütfen..
Valla hiiiiiç ugrasma guven kazanmaya falan. sen dort dortluk hatasiz olsan bile bi nedenini bulur guvenimi kazan der sana bosverrrr

Geri kafalı adamları çok mu arıyorsunuz? Bırak gitsin.
Eşimle tanıştığımda 23 yaşındaydım, beraber olduk, sanırım 3. veya 4. buluşmamızda, 1.5 yıl sonra da evlendik. Bir kere olsun bana ondan önceki sevgililerimle yaşadığım cinsellik hakkında bir soru sormadı.

öyle bi adamı nerden buldun bilmiyorum ama klonlayıp ülkenin dört bir tarafına dağıtmamız mümkün mü? zira geri kafalılık cahillik zehirlenmesi yaşıyoruz bu ülkede nefrettt...

Kardeşim bu adamı seviyorum ben. Sizin dediğiniz gibi yapıp yaptığım şeyi kabullenip dik dursam onu kaybederim. Çok iyi tanıyorum onu. Şimdi onun güvenini nasıl kazanırım onun hakkında biraz fikir verseniz
Hiçbir şekilde kazanamazsin ,bir şekilde adamı ikna edip evlensen bu defa daha çok aşağılar seni, beraber mı oldun oncekiyle o yüzden mi soyledin

ahh ahh anlatmamalıydın. hele ki geçmişteki o kişi karşımıza çıkar anlatır falan korkusu yoksa, geçmişindeki senin peşini çoktan bırakmışsa hiç anlatmamalıydın, o zaman öğrenebileceği bi yer de kalmazdı. ben de dürüstlükten yanayım ama karşıdaki de insan olmalı geri kafalı olmamalı. ahh ahh bu konuyla ilgili söylenecek çok şey var da yoruldum dillendirmekten.

madem seviyorum diyorsun ciddi ciddi konuş, ''ben böyle bişey yaptım ama neden bana güvenmiyosun ki sonuçta seni aldatmadım etmedim, senden önce olmuş bişeydi bu'' de. ne biliyim işte içinden geçen herşeyi söyle. tamam derse ne ala, yok kabul etmiyorum derse ayrıl biliyorum zor ama..

ya da sana bişey söylim mi aklıma bişey daha geliyor amaaa bilmiyorum ki bi denesen mi acaba?

bunu anlatmaya karar verdiğinizde kaybedeceğinizi göz önüne getirip anlatmalıydınız,şimdi ah vah etmenin anlamı yok ,karşı taraf size böyle bir itirafta bulunsa ne yaprdınız?bazen karşıdaki kişinin yerine koymalı kendini insan,bakalım arkadaşınızda sizin kadar dürüstmü ilişkisinde

Merhaba arkadaşlar . Ben geçmişimde bur hata yaptım ve bunu sevdiğim insana 2 ay önce falan söyledim yaklaşık 1 buçuk yıldır çıkıyoruz . Ben onu çok seviyorum . Ama eski sevgilimle çıktığımız zaman aramızda bir takım şeyler geçti. Ben öyle şeyler yaptığım için çok pişmanım . Bu olayı ona anlattığımda çok sinirlendi ve bitti falan dedi ama sonra tekrar güzel bir şekilde konuşmaya da başladık . 1 hafta önce tekrar sana güvenemiyorum yaptıkların aklıma geliyo gözümün önünden gitmiyorsunuz dedi. Geçmişim yüzünden yargılanmak ya da i yaptığım hata yüzünden gelecegiMin hayatımın aşkının ellerimin arasından kayıp gitmesine izin vermiyorum . Çok zor durumdayım ne olur akıl verin bana . Ne yapmam lazım? O şimdi askerde askerliğinin bitmesine 2 ay var. Onu da fazla sıkmak istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum . Yardımcı olun lütfen..

O zaman hayatında olmayan, aklına bile ihtimali gelmeyecek insana karşı sorumlu değilsin ki hesap sormaya hakkı yok. Neden kendini ezik hissediyorsun?

Hayatımda kabullenemediğim saçmalıklardan birisi. Ne o yerini haddini bilecek, ne de sen bu saçma suçluluk psikolojisinden çıkacaksın. O yüzden başka bir şey yazmıyorum.

Baştan madem hiçbir şey söylemiyecektin erkekler bunu hazmedemez... Bu işten hayır gelmes artık

ahh ahh anlatmamalıydın. hele ki geçmişteki o kişi karşımıza çıkar anlatır falan korkusu yoksa, geçmişindeki senin peşini çoktan bırakmışsa hiç anlatmamalıydın, o zaman öğrenebileceği bi yer de kalmazdı. ben de dürüstlükten yanayım ama karşıdaki de insan olmalı geri kafalı olmamalı. ahh ahh bu konuyla ilgili söylenecek çok şey var da yoruldum dillendirmekten.

madem seviyorum diyorsun ciddi ciddi konuş, ''ben böyle bişey yaptım ama neden bana güvenmiyosun ki sonuçta seni aldatmadım etmedim, senden önce olmuş bişeydi bu'' de. ne biliyim işte içinden geçen herşeyi söyle. tamam derse ne ala, yok kabul etmiyorum derse ayrıl biliyorum zor ama..

ya da sana bişey söylim mi aklıma bişey daha geliyor amaaa bilmiyorum ki bi denesen mi acaba?
Huzur gizem diğer yol ne???

Siz baştan söylemeseydiniz diyorsunuz ama söyledim bir kere. Olan oldu. Onun geçmişine gelecek olursak hic böyle birşey olmadı onun geçmişinde. Kaç kere denedim karşısında dik durmayı. Ama beceremedim yaşım 18 ..

Back
X