Canım şuan ilişkim devam ediyor barıştık

ama bende o ayrılık acısını aylar öncesinde yaşamıştım :26: ve burda yazılanları okuyunca hemen kendimi sizlerin yerine koyuyorum böyle boğulacak gibi oluyorum

bir konu hakkında yanlış anlaşılma olmuştu ayrılmak istedi o an ben çok kötü oldum çok farklı bir duygu

aradım açmadı varya deliye dönmüştüm yanına gitmeye karar verdim o bana sakın gelme beni bulamayacaksın falan diyordu günlerce gecelerce yazdım aradım ama o bana tek bir cevap yazmadı inanın 1hafta boyunca ağladım yemeden içmeden kesildim. Gözlerim şişmişti 1 gram yemek yiyemiyorum ve. 5 kilo verdim sonkez mesaj yazdım skype da son defa seni göreyim daha aramayacağım dedim başka çarem yok mecbur unutacaktım skype' ta görünce gözlerimden nasıl yaşlar süzüldü o da ne kadar kötü olmuşsun yeter bu kadar ayrılalım kapat artık bende hoşçakal seni çok sdim suçum yoktu deyince kendisi aşkımm demeye başladı gözlerinden masumluğun belli oluyor sana inanıp güveniyorum dedi.... Şükürler olsunn kii barıştık

ve halen daha o korkuu yaşıyorum o korku herşeye bedeldi

bu yüzden burada yazılanları okuyunca çok kötü oluyorum yaşadıklarım aklıma geliyor.... Sizde üzerine gitmeyin takmayın desemde o kadar zor ki ne hissettiğini canım gerçekten çok iyi biliyorum :26: biraz bekle aramamaya mesaj yazmamaya çalış eğer ki baktın ses seda yok son kez mesaj at en azından tamamen kafasında bitirdiyse bunu öğren boş yere gözün telefonda kalıpta acı çekme...