• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiginden yada nisanlisindan ayrilanlar.

Evet şimdi evliyim:) ilişkimin başlarında çok koştu peşimden, başkasıyla olsuğumu bilmesine rağmen tehditler vs ile devam etti... psikooat bir adamdı kurtuldum, kurtulduğuma da çok mutlu oldum... sizde de hakaret, darp ne bileyim türlü psikopatlıklar varsa hiç üzülmeyin...

Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah :)

Bizim sorunumuz ilk basta paraydi. Her zaman paranin lafini etti, nisan tepsimdeki o parayi bile kac defa sordular noldu diye.. Onun disinda anneme babamada saygisizlik etti. Bir dügünde gördügü halde bi selam dahi vermedi, sirf benimle arasi iyi olmadigi icin. Hem sucluydu hem güclüydü yani..

Öncelikle herkese iyi geceler dilerim. Okuyan herkesdende Allah razi olsun.

Derdimi kisaca anlatayim. Daha önceki konularimda detayli bahsetmistim yasadiklarimdan. Dügünüme 3 ay kala nisanlimdan ayrildim sorunlu bir sekilde. Ben okadar hevesle heycanla ceyizimi dizerken, tüm harcliklarimi seve seve bunun icin harcarken tüm heveslerim kirildi. Para icin. Para nekadar degerliymis? O sevdigim evlenmek icin sabirsizlandigim insan ve ailesi paranin okadar lafini ettilerki.. Neyse bu konulara fazla girmeye gerek yok..

Neticede ayrildik ve hala toparlanamadim. Cok sükür ilk günki gibi degilim ailemin yaninda güclü durmaya calisiyorum ama icim hala cok aciyor. Olanlar yapilanlar hala cok zoruma gidiyor. Ben sadece güvenmistim sevmistim. Yasadiklarimi hakedecek birsey yaptigimi düsünmüyorum.. O ilk askimdi ve artik yok. Bosluktayim.. Rüyalarimdan aklimdan cikmiyor. Dua ediyorum hep sükür ediyorum yine evlenmeden görebildim bazi seyleri. Ama icim huzursuz. 2bucuk senemiz gecmisti bizim iyi kötü. Birlikte yedik ictik gezdik. Simdi karsilasinca tanimamazliktan gelmek cok zormus.. Onca olanlara ragmen son konusmamizda ondan hakkini helal etmesini istedim, ama o hic istemedi..

Elbette ilk ayrilan nisan atan ben degilim bircok insan var bunlari yasiyan. Herkes bi sekilde unutuyor atlatiyor. Sevdiginden, nisanlisindan yada esinden ayrilanlar peki siz nasil atlattiniz bu zor günleri? Nasil toparladiniz kendinizi yada neler yaparak mutlu oldunuz? Sizden istedigim bir tavsiye yada bir akil yada sadece dertlesmek. Her nekadar sanal bir ortam olsada burasi, okadar iyi geliyorki paylasmak ve rahatlamak..

Bir sene icinde hicmi azalmadi? Insallah Allah karsina öyle birini cikarirki iyiki olmamis diye sükredersin canim. Bu durumda dua etmek yapilcak en dogru sey sanirim. Biz bukadar üzülüyoruz aci cekiyoruzda o insanlar hayatlarina devam ediyorlar birsey olmamis gibi...

Amin ins seninde karsina istedigin gibi birini cikarir.. Azaldi tabi, ama hala icimde derin bi yara.. Hele Evlilik konusu gecince, dügüne gidince hep aklima bu sene benimde dügünüm olacakti gelir.. Icim burkulur.. Nasip degilmis. Dedigin gibi oda hic takmadi, hatta burda bi konum var gidip yeni birini buldu.. Söylenen hersey, verilen sözler yalanmis

Senin nekadar oluyor? Insallah zamanla tüm yaralarimiz kabuk baslar..
Canım şuan ilişkim devam ediyor barıştık :nazar: ama bende o ayrılık acısını aylar öncesinde yaşamıştım :26: ve burda yazılanları okuyunca hemen kendimi sizlerin yerine koyuyorum böyle boğulacak gibi oluyorum:14:bir konu hakkında yanlış anlaşılma olmuştu ayrılmak istedi o an ben çok kötü oldum çok farklı bir duygu :43: aradım açmadı varya deliye dönmüştüm yanına gitmeye karar verdim o bana sakın gelme beni bulamayacaksın falan diyordu günlerce gecelerce yazdım aradım ama o bana tek bir cevap yazmadı inanın 1hafta boyunca ağladım yemeden içmeden kesildim. Gözlerim şişmişti 1 gram yemek yiyemiyorum ve. 5 kilo verdim sonkez mesaj yazdım skype da son defa seni göreyim daha aramayacağım dedim başka çarem yok mecbur unutacaktım skype' ta görünce gözlerimden nasıl yaşlar süzüldü o da ne kadar kötü olmuşsun yeter bu kadar ayrılalım kapat artık bende hoşçakal seni çok sdim suçum yoktu deyince kendisi aşkımm demeye başladı gözlerinden masumluğun belli oluyor sana inanıp güveniyorum dedi.... Şükürler olsunn kii barıştık :nazar:ve halen daha o korkuu yaşıyorum o korku herşeye bedeldi :14: bu yüzden burada yazılanları okuyunca çok kötü oluyorum yaşadıklarım aklıma geliyor.... Sizde üzerine gitmeyin takmayın desemde o kadar zor ki ne hissettiğini canım gerçekten çok iyi biliyorum :26: biraz bekle aramamaya mesaj yazmamaya çalış eğer ki baktın ses seda yok son kez mesaj at en azından tamamen kafasında bitirdiyse bunu öğren boş yere gözün telefonda kalıpta acı çekme...

Amin ins seninde karsina istedigin gibi birini cikarir.. Azaldi tabi, ama hala icimde derin bi yara.. Hele Evlilik konusu gecince, dügüne gidince hep aklima bu sene benimde dügünüm olacakti gelir.. Icim burkulur.. Nasip degilmis. Dedigin gibi oda hic takmadi, hatta burda bi konum var gidip yeni birini buldu.. Söylenen hersey, verilen sözler yalanmis

Amin canim insallah.. Takmayip yeni birini bulduysa hemen demekki hic üzülmeye degecek bir insan degilmis. Bosver canim ucuz kurtulmus sayilirsin. Nekadar üzülsende icindeki o yara canini acitsada gecicek elbet birgün. Seni hakedecek degerini bilecek ve gercekten sevecek bir adam cikcak karsina ve ozaman bu acini tamamen unutmus olucaksin insallah.

Bizde bundan sonra gecmise degil gelecege bakmamiz lazim. Kendimizi mutlu etmeyi ögrenmeliyiz :)

Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah :)

Bizim sorunumuz ilk basta paraydi. Her zaman paranin lafini etti, nisan tepsimdeki o parayi bile kac defa sordular noldu diye.. Onun disinda anneme babamada saygisizlik etti. Bir dügünde gördügü halde bi selam dahi vermedi, sirf benimle arasi iyi olmadigi icin. Hem sucluydu hem güclüydü yani..

para konuşan erkekten uzak durmak lazım çok büyük sıkıntı oluyor çünkü. benim annem öyle sürekli para para konuşur babama da bana da fenalık geldi gerçekten çekilmez:51:

Canım şuan ilişkim devam ediyor barıştık :nazar: ama bende o ayrılık acısını aylar öncesinde yaşamıştım :26: ve burda yazılanları okuyunca hemen kendimi sizlerin yerine koyuyorum böyle boğulacak gibi oluyorum:14:bir konu hakkında yanlış anlaşılma olmuştu ayrılmak istedi o an ben çok kötü oldum çok farklı bir duygu :43: aradım açmadı varya deliye dönmüştüm yanına gitmeye karar verdim o bana sakın gelme beni bulamayacaksın falan diyordu günlerce gecelerce yazdım aradım ama o bana tek bir cevap yazmadı inanın 1hafta boyunca ağladım yemeden içmeden kesildim. Gözlerim şişmişti 1 gram yemek yiyemiyorum ve. 5 kilo verdim sonkez mesaj yazdım skype da son defa seni göreyim daha aramayacağım dedim başka çarem yok mecbur unutacaktım skype' ta görünce gözlerimden nasıl yaşlar süzüldü o da ne kadar kötü olmuşsun yeter bu kadar ayrılalım kapat artık bende hoşçakal seni çok sdim suçum yoktu deyince kendisi aşkımm demeye başladı gözlerinden masumluğun belli oluyor sana inanıp güveniyorum dedi.... Şükürler olsunn kii barıştık :nazar:ve halen daha o korkuu yaşıyorum o korku herşeye bedeldi :14: bu yüzden burada yazılanları okuyunca çok kötü oluyorum yaşadıklarım aklıma geliyor.... Sizde üzerine gitmeyin takmayın desemde o kadar zor ki ne hissettiğini canım gerçekten çok iyi biliyorum :26: biraz bekle aramamaya mesaj yazmamaya çalış eğer ki baktın ses seda yok son kez mesaj at en azından tamamen kafasında bitirdiyse bunu öğren boş yere gözün telefonda kalıpta acı çekme...

Anladim canim Allah birdaha böyle birsey yasatmasin. Insallah bundan sonra hep mutlu olursunuz :)

Benim iliskim tamamen bitti geri dönüsü yok artik. Oda kendi yoluna bakiyor zaten olmasi gerekende buydu. Sadece bu günleri nasil atlatirim nasil unuturum onun derdindeyim :)

para konuşan erkekten uzak durmak lazım çok büyük sıkıntı oluyor çünkü. benim annem öyle sürekli para para konuşur babama da bana da fenalık geldi gerçekten çekilmez:51:

Haklisin hep sknti oldu zaten. Okadar uyarmama ragmen lütfen bana paranin lafini etme dememe ragmen hep devam etti. Ve birgün bu para yüzünden tüm hevesim tüm heycanim gitti. Bi para ugruna beni kaybetti.

Anladim canim Allah birdaha böyle birsey yasatmasin. Insallah bundan sonra hep mutlu olursunuz :)

Benim iliskim tamamen bitti geri dönüsü yok artik. Oda kendi yoluna bakiyor zaten olmasi gerekende buydu. Sadece bu günleri nasil atlatirim nasil unuturum onun derdindeyim :)

Sağoll canım inşallaah karşına adam gibi birisi çıkar... Allahtan önceden rengini belli ettide evlenmeden bitti .. Dİğer türlü olsaydı yazık olurdu... :/

Back
X