sevdiğine kavuşma duası

romantikqueen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
157
141
103
35
merhaba kıslarrr
biliyorum bu olay hepimizin başına geldi ama tekrar anlatmaktanda bişey olmaz diye düşünüyorum.
bi adama bağlandım :( kendisi normal bi arkadaşımdı 2 hafta içinde bol bol kunuştuk ettik ve ben evlenilecek bi adam mıyım diye ilerledi konuşmamız. daha sonra birden bire bana ilgisini kesti benden uzak durdu ve ne kadar yazıp arasam bile ki bu süreç 1 ayı buldu bana kendiliğinden yazıp aramadı. ben bu uşağa bağlandım ve onunla mutlu olacağıma inanıyorum. niye böyle yaptı bilemiyorum. ondan istediğim tek sey içkiyi bırakmasaydı ve kabul bunu kabul bile etmişti.
herneyse ben bu adamla bişeyler yaşamak evlenmek istiyorum bildiğiniz dualar sureler var mı? rüyasında görsün bni arasın sorsun tekrar istiyoum? dua buyrun efendim. Allah affetsin biliyorum bunca günahım arasında Allah a bunu için yalvaracağımdan da utanıyorum ama inanın ki aklımdan çıkmıyor :( aklım çıkıyor o aklımdan çıkmıyor :(

merhaba kıslarrr
biliyorum bu olay hepimizin başına geldi ama tekrar anlatmaktanda bişey olmaz diye düşünüyorum.
bi adama bağlandım :KK43: kendisi normal bi arkadaşımdı 2 hafta içinde bol bol kunuştuk ettik ve ben evlenilecek bi adam mıyım diye ilerledi konuşmamız. daha sonra birden bire bana ilgisini kesti benden uzak durdu ve ne kadar yazıp arasam bile ki bu süreç 1 ayı buldu bana kendiliğinden yazıp aramadı. ben bu uşağa bağlandım ve onunla mutlu olacağıma inanıyorum. niye böyle yaptı bilemiyorum. ondan istediğim tek sey içkiyi bırakmasaydı ve kabul bunu kabul bile etmişti.
herneyse ben bu adamla bişeyler yaşamak evlenmek istiyorum bildiğiniz dualar sureler var mı? rüyasında görsün bni arasın sorsun tekrar istiyoum? dua buyrun efendim. Allah affetsin biliyorum bunca günahım arasında Allah a bunu için yalvaracağımdan da utanıyorum ama inanın ki aklımdan çıkmıyor :KK43: aklım çıkıyor o aklımdan çıkmıyor :KK43:
canım ben sözlümden ayrıldım ve onun dünyadaki en doğru insan olduğuna inanmıştım ama her zaman dua ederken Rabbim dinim dünyam ahiretim için hayırlıysa onu bana eş olarak nasib eyle değilse daha hayırlısını nasib eyle diye dua ettim..hayırlı değilmiş ki Rabbim gerçek yüzünü gösterdi büyük yalanlarını yakaladım kendi ağzıyla yalan söylediğini itiraf ettim sevgisi kalbimi dolduran insanın adını bile anmak gelmiyor şu an..abdestli namazlıydı bi de velhasıl sana diyeceğim illa ki o olsun diye çok içinden geçiyor biliyorum ama Rabbim hayırlısı ise nasib eyle değilse daha hayırlısını nasib eyle diye dua etmeni öneririm onun dışında beni arasın rüyasına gireyim beni düşünmeden edemesin vs. bunla ilgili çok bişeyler bulabilirsin ama çok sakıncalı olduğu için uygulamanı tavsiye etmem bir insanı iradesi dışında tesir altına dua adı altında almaya çalışmak büyü hükmüne girer vebali de günahı da büyüktür sana da mutluluk getirmez. En güzeli dinim dünyam ahiretim için şu kişi hayırlı ise bizi birbirimize sevdir diye dua etmen canım

canım ben sözlümden ayrıldım ve onun dünyadaki en doğru insan olduğuna inanmıştım ama her zaman dua ederken Rabbim dinim dünyam ahiretim için hayırlıysa onu bana eş olarak nasib eyle değilse daha hayırlısını nasib eyle diye dua ettim..hayırlı değilmiş ki Rabbim gerçek yüzünü gösterdi büyük yalanlarını yakaladım kendi ağzıyla yalan söylediğini itiraf ettim sevgisi kalbimi dolduran insanın adını bile anmak gelmiyor şu an..abdestli namazlıydı bi de velhasıl sana diyeceğim illa ki o olsun diye çok içinden geçiyor biliyorum ama Rabbim hayırlısı ise nasib eyle değilse daha hayırlısını nasib eyle diye dua etmeni öneririm onun dışında beni arasın rüyasına gireyim beni düşünmeden edemesin vs. bunla ilgili çok bişeyler bulabilirsin ama çok sakıncalı olduğu için uygulamanı tavsiye etmem bir insanı iradesi dışında tesir altına dua adı altında almaya çalışmak büyü hükmüne girer vebali de günahı da büyüktür sana da mutluluk getirmez. En güzeli dinim dünyam ahiretim için şu kişi hayırlı ise bizi birbirimize sevdir diye dua etmen canım

senin için çok üzüldüm gerçekten :( ama canını artık acıtmıyorsa o kişi gerçekten çok iyi etmişsin ondan soğuyarak. bende yakalasaydım soğurdum affetmezdim belki ama ne beni terk etti ne bana kötü konuştu öle beni boşlukta bırakıp gitti. inanın insanın bu daha çok zoruna gidiyo. herneyse bende Allah ım aramızdaki engel ne varsa kaldır kalplerimizi birleştir diye dua ediyorum. teşekkür ederim sizede...

senin için çok üzüldüm gerçekten :KK43: ama canını artık acıtmıyorsa o kişi gerçekten çok iyi etmişsin ondan soğuyarak. bende yakalasaydım soğurdum affetmezdim belki ama ne beni terk etti ne bana kötü konuştu öle beni boşlukta bırakıp gitti. inanın insanın bu daha çok zoruna gidiyo. herneyse bende Allah ım aramızdaki engel ne varsa kaldır kalplerimizi birleştir diye dua ediyorum. teşekkür ederim sizede...
Hakkında en hayırlısı olsun canım Rabbim kalbine göre versin

ayy kıslarrrr çok mutluyum çookk şükürlerrr olsunnnn :)) dün gece mesaj attı Allah ım benim dualarımı da duydu.. beni mutlu etti çok şükür çook.. o kadars sevinçliyim ki dua ederken demiştim ki Allah ım ettiğim dulara çok şükür gerçekleşti diye sevinmeyi bana da nasip edecek misin ? dedim ve oldu inanamıyorum inanamıyorum. öyle tuhaf hissediyorum ki şah damarımızdan gerçekten yakınmışsın Allah ım sen ne büyüksün çok şükürrr :) gözlerim dolu dolu oluyorum öyle tuhaf hissediyorum ki öyle...:(

Tum dualarinizda Allahim hakkimda hayirlisi o ise bizi birlestir hayirli evlilik nasip et diye okuyun sakin ahmet beni sevsin mehmet in benle evlenmesi niyetiyle diye dua etmeyin elbet yaradan kalpleri bilir siz hayirlisi o ise diye isteyin o baska boyuta giriyor cunku kisinin hur iradesine dua ile mudahale oluyor (biliyorsunuz dua herseyi degistirir)
Birde son zamanlarda bu sevda konularina cok denk geliyorum nette falanda bir dunya gordum herkes bir sey onermis emin olmadiginiz arastirmadigibiz hic bir duayi okunayin
Rabbim hakkinizda hangi kapi hayirli ise onu acsin

Tum dualarinizda Allahim hakkimda hayirlisi o ise bizi birlestir hayirli evlilik nasip et diye okuyun sakin ahmet beni sevsin mehmet in benle evlenmesi niyetiyle diye dua etmeyin elbet yaradan kalpleri bilir siz hayirlisi o ise diye isteyin o baska boyuta giriyor cunku kisinin hur iradesine dua ile mudahale oluyor (biliyorsunuz dua herseyi degistirir)
Birde son zamanlarda bu sevda konularina cok denk geliyorum nette falanda bir dunya gordum herkes bir sey onermis emin olmadiginiz arastirmadigibiz hic bir duayi okunayin
Rabbim hakkinizda hangi kapi hayirli ise onu acsin

evet haklısın... bende araştırmaya çalışıyorum. eğerki duaların türkçe anlamı yoksa onu kaydetmiyorum. eğer hala da bi yanlışlık varsa onu Allah bilir sevabını günahını. ameller niyetlere göredir sonuçta ve arapça bilmediğim için elimden geleni yapıyorum..

ayy kıslarrrr çok mutluyum çookk şükürlerrr olsunnnn :)) dün gece mesaj attı Allah ım benim dualarımı da duydu.. beni mutlu etti çok şükür çook.. o kadars sevinçliyim ki dua ederken demiştim ki Allah ım ettiğim dulara çok şükür gerçekleşti diye sevinmeyi bana da nasip edecek misin ? dedim ve oldu inanamıyorum inanamıyorum. öyle tuhaf hissediyorum ki şah damarımızdan gerçekten yakınmışsın Allah ım sen ne büyüksün çok şükürrr :) gözlerim dolu dolu oluyorum öyle tuhaf hissediyorum ki öyle...:KK43:
Canim cok sevindim allah mutlulugunuzu bozmasin :) okuduğun bir dua varmi? Yoksa icinden geldigi gibimi dua ettin :( benimde cok ihtiyacim var..

Canim cok sevindim allah mutlulugunuzu bozmasin :) okuduğun bir dua varmi? Yoksa icinden geldigi gibimi dua ettin :KK43: benimde cok ihtiyacim var..

teşekkür ederim ama herşey ilk başına döndü yine ortadan kayboldu dua etmekten vazgeçtim artık Rabbim hayırlısını versin umut etmek çok yordu beni :( kenzül arş duasını felan okumuştum. Allah kalbimize ferahlık versin insallah

BEN BAŞKA BİRİNE EVET DEMEYE ÇOK KORKUYORUM ÇOK
HADİ GERİ DÖNECEKSE DİYORUM HADİ BAŞKASINI KABUL EDİNCE GELECEKSE DİYORUM :(
HEP UMUT GELDİĞİ YOK SEVİYORSA DA GELMİYOR :( İLGİSİ YOK

teşekkür ederim ama herşey ilk başına döndü yine ortadan kayboldu dua etmekten vazgeçtim artık Rabbim hayırlısını versin umut etmek çok yordu beni :KK43: kenzül arş duasını felan okumuştum. Allah kalbimize ferahlık versin insallah
Allah hayırlısını versin:)
en güzel dua bu Allah'ım sen en hayırlıyı bilirsin en hayırlı olanı nasip et de bitsin O'na güvenin her şey en güzeli ile oluyor:)

teşekkür ederim ama herşey ilk başına döndü yine ortadan kayboldu dua etmekten vazgeçtim artık Rabbim hayırlısını versin umut etmek çok yordu beni :KK43: kenzül arş duasını felan okumuştum. Allah kalbimize ferahlık versin insallah
Canim cevri gel felan diyorlar onlari okuyunca gelirmis ama geldigi gibide gidermis. Öyle okumustum. Allahim hayirlisini versin.. öyle diyoruz ama gönül dinlemiyor biliyorum. Bende senin durumundayim... yoruldum bittim artik gücümde kalmadi :(

Canim cevri gel felan diyorlar onlari okuyunca gelirmis ama geldigi gibide gidermis. Öyle okumustum. Allahim hayirlisini versin.. öyle diyoruz ama gönül dinlemiyor biliyorum. Bende senin durumundayim... yoruldum bittim artik gücümde kalmadi :KK43:

geldiği gibi geri gittiğini duymamıştım :) aynen de ole oldu gitti valla hemde herşeyi planlamıştık bu sefer annesine anlattı beni gösterdi tanıttı vs vs ama yine de gitti... geri gelmemesi için hiç bir engel yook isterse gelir ama bnm başka talibim var bu arada ve ailem ısrarcı ne yapacağımı şaşırdım. aklımda gelmeyecek biri var ama bu yeni kişiye haksızlık olmaz mı ? karar veremiyorum.. ama gelmicek yani şans verilmeli mi kafamda deli sorularr :KK43:

sana gelince beklemeye alıştın mı önce onu sorma isterim? onun gülüp eğlendiğini göre göre senin kalbinin yanıp tutuştugunu bile bile belki de gelmiceğini bile bile beklemeye alıştın mı? :KK14:

geldiği gibi geri gittiğini duymamıştım :) aynen de ole oldu gitti valla hemde herşeyi planlamıştık bu sefer annesine anlattı beni gösterdi tanıttı vs vs ama yine de gitti... geri gelmemesi için hiç bir engel yook isterse gelir ama bnm başka talibim var bu arada ve ailem ısrarcı ne yapacağımı şaşırdım. aklımda gelmeyecek biri var ama bu yeni kişiye haksızlık olmaz mı ? karar veremiyorum.. ama gelmicek yani şans verilmeli mi kafamda deli sorularr :KK43:

sana gelince beklemeye alıştın mı önce onu sorma isterim? onun gülüp eğlendiğini göre göre senin kalbinin yanıp tutuştugunu bile bile belki de gelmiceğini bile bile beklemeye alıştın mı? :KK14:
Canim hersey nasip kismet. Biz ne kadar istesekte rabbim yazmadiysa kaderimize bir cumlene bile gider ama rabbim yazdiysa aklina gelmenle bile gelir. Belki daha zamani var. Nasip vakitine esirdir derler...
sevince hic birseye alisilmiyor. Onun yokluyu cani acitiyor...:110::KK42::mad:

Back
X