- 15 Nisan 2016
- 157
- 141
- 103
- 35
- Konu Sahibi romantikqueen
merhaba kıslarrr
biliyorum bu olay hepimizin başına geldi ama tekrar anlatmaktanda bişey olmaz diye düşünüyorum.
bi adama bağlandım
kendisi normal bi arkadaşımdı 2 hafta içinde bol bol kunuştuk ettik ve ben evlenilecek bi adam mıyım diye ilerledi konuşmamız. daha sonra birden bire bana ilgisini kesti benden uzak durdu ve ne kadar yazıp arasam bile ki bu süreç 1 ayı buldu bana kendiliğinden yazıp aramadı. ben bu uşağa bağlandım ve onunla mutlu olacağıma inanıyorum. niye böyle yaptı bilemiyorum. ondan istediğim tek sey içkiyi bırakmasaydı ve kabul bunu kabul bile etmişti.
herneyse ben bu adamla bişeyler yaşamak evlenmek istiyorum bildiğiniz dualar sureler var mı? rüyasında görsün bni arasın sorsun tekrar istiyoum? dua buyrun efendim. Allah affetsin biliyorum bunca günahım arasında Allah a bunu için yalvaracağımdan da utanıyorum ama inanın ki aklımdan çıkmıyor
aklım çıkıyor o aklımdan çıkmıyor 
biliyorum bu olay hepimizin başına geldi ama tekrar anlatmaktanda bişey olmaz diye düşünüyorum.
bi adama bağlandım

herneyse ben bu adamla bişeyler yaşamak evlenmek istiyorum bildiğiniz dualar sureler var mı? rüyasında görsün bni arasın sorsun tekrar istiyoum? dua buyrun efendim. Allah affetsin biliyorum bunca günahım arasında Allah a bunu için yalvaracağımdan da utanıyorum ama inanın ki aklımdan çıkmıyor