• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini çok uzun süre bekleyip kavuşanlar?

Sevdiğini çok uzun süredir bekledikten sonra kavuşup evlenen var mı?
Bu ara kafama takılmaya başladı ikimiz de evlenmek istiyoruz ama bir türlü kısmet olmadı hala bekliyorum askerde şu an dönecek de iş bulacak da...Sonra çevreme bakıyorum hemen çat diye birkaç ayda evleniveriyorlar belki çok saçma gelecek dışarıdan bakınca bana saçma geliyor aslında düşüncem ama
acaba diyorum olacak olsaydı çat diye olur muydu :KK43: bir sıkıntı mı var da uzuyor ay ne bileyim kuruntu mu yapıyorum ki?
Merak ettim çok uzun süre sevdiğini bekleyip sonunda kavuşan var mı? Bir de evlilikleri mutlu mu? Yoksa hayırsızmış da ondan mı uzamış ki...çok saçma olabilir pek mantıklı düşünemiyorum bu konuları biliyorum ama fikirlerinizi duymak isterim..

Asker ve kapalı cezaevi sonrası evlendik. Çok acı çektik çok bekledik 3.5 yıl

Uzamasiyla hayirli hayirsiz ilgisi olmaz sen ama madem bu kadar uzuyor cok iyi dusun ailesini, ayni evi ayni omru paylaşacağın insanin herseyini cok iyi dusun merhametlimi sana deger veriyormu mesele kisa surede evlenmek degil bir ömür zorluklarla yasayabilmeyi ogrenmek , o insanla tahammul edebilmek :KK66:
tamamdır inceliyorum zaten ehe kusurları herkes gibi var ama beni rahatsız edebilecek ya da aman bu da nasıl bir kusur dedirtecek bir sıkıntımız yok şükür şimdilik :) inclemeye devam ;)
Vallahi bizim ne engellerimiz vardı yazsam roman olur :) babam istemedi, halam evlenirsen seni tanımam dedi. Hatta dedeme sizi reddederim demiş. Yinede sozlendim diye hasta yatağında Vefat etmeden evvel mezarıma gelmesin demiş benim için. Daha neler neler. Bu kadar uzadı evlenmemiz. Ve biz hiç vazgeçmedik. Savaştık engellere karşı, emek verdik, sabrettik. Kolay olmadı hiç . Dahada değer kattı güç kattı bize bu engeller. Yildirmadi. Siz yine hayırlısını isteyin, pes etmeyin sakın.
oo bayağı zor olmuş gerçekten ya bizim istemeyen henüz ortada yok gibi ileride olur mu bilmem ama
bizim sıkıntımız iş bulamamasıydı askerlik yüzünden
askere gitti işte az kaldı biterse bir de iş bulsaydı ...bakalım bekliyoruz,en hayırlısı olsun aynen
Zamanı gelince olur elbet canını sıkma
Evlendik hala bekliyoruz :-)
bebişi mi bekliyorsunuz? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)))
8 yııllık birliktelik sonunda evlendim cnm evliliğimizn 3ncu yılındayız inş bol bol dua et hayırlısıyla olsun de rabbim yardımcınız olsun
amin haklısınız, sizin de daha nice mutlu yıllarınız olur dilerim:)
4 yıl sevgiliydik askerlik sonra iş bulma aileleri ikna etme vs derken geçti o süre. hepsi kolaydı ailede tökezledik. İnsanın kendi kaderinde etkisi vardır diye aileyi beklemeden gidip evlendik evliliğimizde 2,5 yıl oldu. önemli olan ne kadar zaman geçirdiğin değil nasıl zaman geçirdiğin :KK66:
ne kadar haklı bir söz:) aslında bu zamanların da tadı ayrı olmalı dertlenmeye gerek yok tadını çıkarayım
aklıma fikir geldi bile:) defter tutucam bu günlere onun askerlikteki beklediğim günlerimize dair ehe
Ben esimle 8yilin sonunda evlendim.lisedeydik daha basladigimizda.universite askerlik is hep bekledik bunlarida.en sonunda evlendik.12 yillik evliyim suan.hala ayni askla devam ediyoruz ve 20 yildir birbirimizin hayatindayiz.cocuktuk askimiz basladiginda.sevgi varsa zaman cabuk gecer kavusursunuz.sabretmek ve vazgecmemek gerek
oh ne güzel Allah artırsın aşkınızı:))

ben varım.:KK31:
eşimi ilk tanıdığımda bi işi bile yoktu ve lise mezunuydu. önce sınava girmesi için ikn ettim. sınava girdi kazandı. okullarımızın bitmesini ve iş bulup birikim yapmasını bekledik ve bu arada 5 yılı geride bırakmıştık. şimdi ise 1 yıllık evliyiz. iyiki şartların olgunlaşmasını beklemişiz. çünkü bu sayede hem birbirimizi de daha iyi tanıma fırsatı bulduk hem de büyüdük.
bu arada istediğiniz kadar acele edin nikahınızın ne zaman olacağı kaderinizde bellidir bu değişmez kendinize stres yapmayın olacağı gün gelince olur:spor:

Dediğin defter olayı çok güzel ben yazmıştım eşime sanki onunla konuşur gibi aralara o günlere ait fotolar yapıştırdım yıldönümü hediyesi verdim şimdi hepsi güzel anı :)

ben varım.:KK31:
eşimi ilk tanıdığımda bi işi bile yoktu ve lise mezunuydu. önce sınava girmesi için ikn ettim. sınava girdi kazandı. okullarımızın bitmesini ve iş bulup birikim yapmasını bekledik ve bu arada 5 yılı geride bırakmıştık. şimdi ise 1 yıllık evliyiz. iyiki şartların olgunlaşmasını beklemişiz. çünkü bu sayede hem birbirimizi de daha iyi tanıma fırsatı bulduk hem de büyüdük.
bu arada istediğiniz kadar acele edin nikahınızın ne zaman olacağı kaderinizde bellidir bu değişmez kendinize stres yapmayın olacağı gün gelince olur:spor:
ne güzel hayattaki büyük şansı olmuşsunuz resmen:) kim o kadar destek olur ki...

ne güzel hayattaki büyük şansı olmuşsunuz resmen:) kim o kadar destek olur ki...
eğer şartlar bekleyince iyi olacaksa beklemekte fayda var şimdi size zaman geçmiyordur ama inanın şu yaşadığınız günlerin bile ayrı tadı lezzeti var keyif almaya çalışın elbet bi gün sizde evliler kervanına katılırsınız :) bu arada yaşlar kaç?

eğer şartlar bekleyince iyi olacaksa beklemekte fayda var şimdi size zaman geçmiyordur ama inanın şu yaşadığınız günlerin bile ayrı tadı lezzeti var keyig almaya çalışın elbet bi gün sizde evliler kervanına katılırsınız :) bu arada yaşlar kaç?
aynı yaştayız 28 ikimizin de

ne zamandan beri birliktesiniz?
3,5 yıl (2014 Aralık-Ocak)
biz okulu geç bitirebildik ikimizin de bölümü zordu sonra ben iş buldum o 1 yıl aradı bulamadı sonrasında işte askere gitti
inşallah gelince hemen bulur da artık yolumuza bakabiliriz ....

3,5 yıl (2014 Aralık-Ocak)
biz okulu geç bitirebildik ikimizin de bölümü zordu sonra ben iş buldum o 1 yıl aradı bulamadı sonrasında işte askere gitti
inşallah gelince hemen bulur da artık yolumuza bakabiliriz ....
inşaallah her şey hayal ettiğiniz gibi çok kısa sürede fazla beklemeden en hayırlı vakitte olur :)

Ben 4.5 yil bekledim. 3 ay gorustukten sonra baska yere verdiler. Uzakti zor gorustum. Sonra askere gitti uzun donem sinirdi izne gelmedi donunce gorustum. Benim baska sehire tayinim cikti yine gorusemedik. 13 saat yol vardi. Geldi askerden is bulmasini bekledim basta bulsmadi 9 ay sonra gorustum. Is buldu 1.5 yil ayni ile gelmeyi bekledim. Ama sonunda oldu. Evlendim ve cok mutluyum. Ben hep degecekmi ona diye dusundum ve deger dedigim icin bekledim iyide yaptim. Simdi 8 yildir evliyiz ve Allah bozmasin mutluyuz. Iyi biri ise guveniyorsaniz deger diyorsaniz beklenir.

Sevdiğini çok uzun süredir bekledikten sonra kavuşup evlenen var mı?
Bu ara kafama takılmaya başladı ikimiz de evlenmek istiyoruz ama bir türlü kısmet olmadı hala bekliyorum askerde şu an dönecek de iş bulacak da...Sonra çevreme bakıyorum hemen çat diye birkaç ayda evleniveriyorlar belki çok saçma gelecek dışarıdan bakınca bana saçma geliyor aslında düşüncem ama
acaba diyorum olacak olsaydı çat diye olur muydu :KK43: bir sıkıntı mı var da uzuyor ay ne bileyim kuruntu mu yapıyorum ki?
Merak ettim çok uzun süre sevdiğini bekleyip sonunda kavuşan var mı? Bir de evlilikleri mutlu mu? Yoksa hayırsızmış da ondan mı uzamış ki...çok saçma olabilir pek mantıklı düşünemiyorum bu konuları biliyorum ama fikirlerinizi duymak isterim..
Eşim benim sınıf arkadaşımdı. Okulda başlamıştık ilişkimize. 2009 senesinde. Sonra o askere gitti ben üni.ye gittim. 6 yıl sonra evlendik. Şu an 2 yıllık (ilk günki kadar taze) evliliğimiz var. Ben çok acı çekmiştim, sonunda sevdiğime kavuştum.. InşALLAH hayırlısıysa sen de kavuşursun :dua::KK16:

Kismet aslinda. Hic oyle kimselerle kiyaslamaya gerek yok. Niyetiniz yalnizca evlenmekse o ayri. Ama bu kisiyle evlenmekse, demek ki vaktiniz var daha :)

Kismet aslinda. Hic oyle kimselerle kiyaslamaya gerek yok. Niyetiniz yalnizca evlenmekse o ayri. Ama bu kisiyle evlenmekse, demek ki vaktiniz var daha :)
sadece evlenmek olsaydı daha kolaymış cidden:))
geçen annemin görüş görüş deyip görüşmediğim çocuk evlendi başka bir kızla nasıl mutluymuş annesi kız filan
dedim Allah mesut etsin de ben ne zaman evlencem acaba :KK53:

Eşim benim sınıf arkadaşımdı. Okulda başlamıştık ilişkimize. 2009 senesinde. Sonra o askere gitti ben üni.ye gittim. 6 yıl sonra evlendik. Şu an 2 yıllık (ilk günki kadar taze) evliliğimiz var. Ben çok acı çekmiştim, sonunda sevdiğime kavuştum.. InşALLAH hayırlısıysa sen de kavuşursun :dua::KK16:
amin çok teşekkür ederim:)

Ben 4.5 yil bekledim. 3 ay gorustukten sonra baska yere verdiler. Uzakti zor gorustum. Sonra askere gitti uzun donem sinirdi izne gelmedi donunce gorustum. Benim baska sehire tayinim cikti yine gorusemedik. 13 saat yol vardi. Geldi askerden is bulmasini bekledim basta bulsmadi 9 ay sonra gorustum. Is buldu 1.5 yil ayni ile gelmeyi bekledim. Ama sonunda oldu. Evlendim ve cok mutluyum. Ben hep degecekmi ona diye dusundum ve deger dedigim icin bekledim iyide yaptim. Simdi 8 yildir evliyiz ve Allah bozmasin mutluyuz. Iyi biri ise guveniyorsaniz deger diyorsaniz beklenir.
sizin de epey zorlu olmuş gibi ne güzel kavuşmuşsnuz ve mutlusunuz :KK200: Allah daim etsin:)
kusursuz değil ama karakteri sağlam güveniyorum, seviyorum da zaten bekliyorum işte bakalım:)

10 yılın sonunda evlendik. Okul iş derken bekledik (hep ayrı şehirlerdeydik)şartlar olgunlaşana kadar. 1.5 yıllık evliyim 5 aylık hamileyim elhamdülillah çok mutluyum. Allah hayırlısını versin herşeyin. Sabredin azcık kalmış.

Back
X