• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini çok uzun süre bekleyip kavuşanlar?

10 yılın sonunda evlendik. Okul iş derken bekledik (hep ayrı şehirlerdeydik)şartlar olgunlaşana kadar. 1.5 yıllık evliyim 5 aylık hamileyim elhamdülillah çok mutluyum. Allah hayırlısını versin herşeyin. Sabredin azcık kalmış.
İnşallah :)
Allah mutluluğunuzu artırsın ne güzel:)

Herkes bir degil tabiki ama ben 10 sene bekledim ve evlendim. Bal ayinda basladi kavgamiz ve suan hic mutlu degilim. Bosanmayi bile dusunuyorum. Iki sene oldu daha evleneli. Evlenmeden once belli etmisti aslinda kendini ozamanda kavga ederdik simdiki gibi olmasada. Hakkinda hayirlisi olur insallah.

Sevdiğini çok uzun süredir bekledikten sonra kavuşup evlenen var mı?
Bu ara kafama takılmaya başladı ikimiz de evlenmek istiyoruz ama bir türlü kısmet olmadı hala bekliyorum askerde şu an dönecek de iş bulacak da...Sonra çevreme bakıyorum hemen çat diye birkaç ayda evleniveriyorlar belki çok saçma gelecek dışarıdan bakınca bana saçma geliyor aslında düşüncem ama
acaba diyorum olacak olsaydı çat diye olur muydu :KK43: bir sıkıntı mı var da uzuyor ay ne bileyim kuruntu mu yapıyorum ki?
Merak ettim çok uzun süre sevdiğini bekleyip sonunda kavuşan var mı? Bir de evlilikleri mutlu mu? Yoksa hayırsızmış da ondan mı uzamış ki...çok saçma olabilir pek mantıklı düşünemiyorum bu konuları biliyorum ama fikirlerinizi duymak isterim..
O cat diye evlenenler bir sure sonra pat diye dusuveriyorlar peri masallari ulkesinden asagi
Gec olsun guc olmasin ;)

Bekleyip kavustuktukta ne oldu hep mutsuzuz bazen tanimadigim biriyle evlenseydim de bu yasadiklarim bu kadar zoruma gitmezdi diyorum binca sene nasil tanimamisiz yaaa...sizinde hakkinizda hayirlisi kavusursunuz elbet onemli olan onunla gelecek olan huzur mu mutsuzluk mu?

Herkes bir degil tabiki ama ben 10 sene bekledim ve evlendim. Bal ayinda basladi kavgamiz ve suan hic mutlu degilim. Bosanmayi bile dusunuyorum. Iki sene oldu daha evleneli. Evlenmeden once belli etmisti aslinda kendini ozamanda kavga ederdik simdiki gibi olmasada. Hakkinda hayirlisi olur insallah.
Aynen :kızgın:

7 yıl bekledik birbirimizi. Ayrı şehirlerdeydik son 4 yılımızda. Çok zor oldu ama çok şükür 11 aydır evliyiz. Bebişimizi bekliyoruz. Mutluyum çünkü eşim gerçekten çok anlayışlı. Birbirimize olan saygımızı hep koruduk. Ne zaman ki saygı kaybedilir o zaman mutsuzluk başlar. Bana kalırsa saygı sevgiden daima önde olmalı. İnşallah bekleyen herkes sevdiğine kavuşur ve mutlu olur.

Bu ara kafama takılmaya başladı ikimiz de evlenmek istiyoruz ama bir türlü kısmet olmadı hala bekliyorum askerde şu an dönecek de iş bulacak da...Sonra çevreme bakıyorum hemen çat diye birkaç ayda evleniveriyorlar belki çok saçma gelecek dışarıdan bakınca bana saçma geliyor aslında düşüncem ama
acaba diyorum olacak olsaydı çat diye olur muydu :KK43: bir sıkıntı mı var da uzuyor ay ne bileyim kuruntu mu yapıyorum ki?
Merak ettim çok uzun süre sevdiğini bekleyip sonunda kavuşan var mı? Bir de evlilikleri mutlu mu? Yoksa hayırsızmış da ondan mı uzamış ki...çok saçma olabilir pek mantıklı düşünemiyorum bu konuları biliyorum ama fikirlerinizi duymak isterim..
Askerden dönmesi beklenir de daha iş bulacak daa meselesini bilemedim

Herkeste öyle olacak diye bir şey elbette yok. Ama mesela benim oldu, 5 senenin ardından düğüne 2 hafta kala bitti, kısmet değilmiş demek ki..

Ben çok bekledim. Aileler hep problemdi bizde. Annem asla vermem seni o çocuğa deyip durdu,hiçbir olumsuzluk olmadığı halde belki kültür düzeylermiz yüzünden bilmiyorum ama çok problem çıktı gel zaman git zaman onca ayrılık kavga gürültü sonrasında annem babam ağız ucuyla söz verdiler ailesine gidip askerlik yapsın sonrasında bakarız nişan falan yaparız 'belki' diye. Neyse bir yilda öyle bekledim. Sonuç 1 buçuk yillik evliyiz. Elhamdülillah pişman da değilim rabbim pişmanlık vermesin. Demem o ki aslında kisilere yasanmisliklara bağlı böyle şeyler. Biz çok problem yaşadık ama inan durup dusunmeyince aklıma bile gelmiyor artık. Hakkında hayirlisi

6 buçuk yıl uzun sayılır mı? Lise bitti üniversite bitti evlendik bir kızımız var ikinci bebeğimiz de yolda Allah izim verirse:KK36:

O 6buçuk yılı gel bir de bana sor o kadar zor geçti ki çünkü ben çok fazla evlenmek istiyordum ama üniversite bitmeden de olmazdı yalnız askere gitmesini bekleyemedik artık biz üniversite biter bitmez aile desteğiyle evlendik ben evlendikten sonra meslek sahibi oldum (evlendikten sonra avukatlık stajına başladım, anne olduktan sonra da avukat oldum) Eşim de daha yeni kendi işini kuruyor anca

Şimdi 2 yıl 2 aydır evliyiz zaman nasıl geçti anlamadım:KK36:

6 buçuk yıl uzun sayılır mı? Lise bitti üniversite bitti evlendik bir kızımız var ikinci bebeğimiz de yolda Allah izim verirse:KK36:

O 6buçuk yılı gel bir de bana sor o kadar zor geçti ki çünkü ben çok fazla evlenmek istiyordum ama üniversite bitmeden de olmazdı yalnız askere gitmesini bekleyemedik artık biz üniversite biter bitmez aile desteğiyle evlendik ben evlendikten sonra meslek sahibi oldum (evlendikten sonra avukatlık stajına başladım, anne olduktan sonra da avukat oldum) Eşim de daha yeni kendi işini kuruyor anca

Şimdi 2 yıl 2 aydır evliyiz zaman nasıl geçti anlamadım:KK36:
3,5 yıl bizim şimdiden huzursuzlanmaya başladım
6,5 dile kolay:)) ne sabırlıymışsınız maşallah
mutluluklar :) :KK200:

Bekleyip kavustuktukta ne oldu hep mutsuzuz bazen tanimadigim biriyle evlenseydim de bu yasadiklarim bu kadar zoruma gitmezdi diyorum binca sene nasil tanimamisiz yaaa...sizinde hakkinizda hayirlisi kavusursunuz elbet onemli olan onunla gelecek olan huzur mu mutsuzluk mu?
alışma döneminizdir belki henüz?sorunlarınız geçer dilerim bir an evvel..

Back
X