Sevdiğini göstermemek

sese45

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
88
37
288
Evet hanımlar eşiniz/sevgiliniz/flörtünüz size sevgisini göstermiyor, hiç aşkım canım vs. demiyor diyelim. Bunu ona söyler misiniz, neden aşkım canım demiyorsun veya bugün bana hiç öyle şeyler söylemedin der misiniz yoksa akışına mı bırakırsınız :))

Bu karşıdaki kişiyi ne kadar tanıdığınızla alakalı bir durum. Biz daha cok söylüyoruz evet ama erkekler de hareketleriyle gösteriyor bence. Benim için söylemesinden ziyade davranışları ile belli etmesi daha önemli. Adamı istediğim kadar darlayayim canı istemedikçe söylemiyor zaten

Evet işi inada bindirenler de var sen darlıyosun o inatla söylemiyor falan

Ben aşkım canım demeyi sevmezdim. Sonra aslında meselenin yeterince samimiyet hissetmekte yeterince sevmemekle ilgili olduğunu farkettim. Artık sevgilime binbir çeşit sıfat takasim geliyor:d

Ben aşkım canım demeyi sevmezdim. Sonra aslında meselenin yeterince samimiyet hissetmekte yeterince sevmemekle ilgili olduğunu farkettim. Artık sevgilime binbir çeşit sıfat takasim geliyor:d
Aslında bana da öyle geliyor yani acaba söylemeyince soğuduğu, sevmediği anlamına mı geliyor derim

Ilk başta sorarım yine demezse de içinden gelmediğini düşünürüm.

Hiç demez.başlarda hep takıyordum niye demiyosun diye ama yapısı böyle napayım diyorum artık ancak ben de ona eskisi kadar demiyorım:) hacı der,reis der,hatta alo şşş falan diye çağırır:)

Karaktere gure degisiyor galiba. Kimi durmadan hissttirir kimi soguktur. Bende gisteremem, ugrasamam ysni Targum degil, benimkide vicik viciktir bayar resmen.

Gecenlerde bir cift vardi cok komigime gitti, erkrk esine, yada sevgilisine sûrekli oglum diyodu :)

Herkes farkli.
Seviyorsa biliyorsundur zaten her sekilde. Takma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…