- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
sorma hayatım ya..
benimde bi arkadaşın 2 yaşında kızı var...
bi tanesinin de 8 aylık :ecrin_bebek:
bi tanesi stajdan arkadaşım..patronla evlendi ayarttı herifi:jeyyar: 1 senelik evliler...
nasip kısmet bebeğim ya bakalım bize de 2010 da yol görünüo-tatlicadiarzu-
bide ben şey istiyorum yaa böyle nişanlandıgımda hemen 5 6 ayda hemen evlilik istiyorum öyle 1 yıl 2 yıl olunca sanki suyu çıkıcakmış gibime geliyokorkuyorum yani açıkcası..
valla babam da uzatmayın nişan süresini dedi ama 6 ayda da toparlanabilir miyiz kifisfisfis
ev kurmak kolay iş deil ki bebem..ufak birikim var ama öyle 5-6 ayda da toparlanmaz yani:1no2:
bende isterim gelsinn hemen evlenelim falan:jeyyar:ama şartlar el verirse...
vermezse toparlanana kadar bekliyciiizsengözlerimebaksanab
offfff offff.. çok zor bu olaylar çok bizim hiç birikim yok makina okudu ama gelince ne iş yapacak?bu krizde iş bulabilecekmi? herşey düşünülüyo ama ne olur ne olmaz hiç bilmiyorummirmirmirmir
kızlar çok alakasız bi şekilde araya girecem ama bu seferde başka bi no çaldırdı
ya delircem benim numaram bi arkadaşımda bile yok kmsede yok aşkım dışında ailem bide
ne yapçam aşkıma sölesem bana inanırmı ya ouff yaa
kız deli niye inanmasın..yok mu böyle telefon sapıkları...inanmayacak ne var bunda
eee kurbik kimliğini niye istemiş:) ama düşünmüş canım bizimkiyle hiç öyle şeyler konuşmadığımız için bizne zaman ne olur hiç bişey bilmiyorum yani kendi kendime düşüniyorum kendi kendime cvp veriyorum
asii o tvde herkes nolarını yazıyo ara beni tanışalım fln hesaabıı
yanlış çevirmiştir ya da sana gıcık biri nonu vermiştir..
benim de bi ark ın iki çocugu var
biri de hamile
biz evde kalmışıkk hihoyyyt
Slm kızlar nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?