Sevdiğini özleyenler buyurun

bide ben şey istiyorum yaa böyle nişanlandıgımda hemen 5 6 ayda hemen evlilik istiyorum öyle 1 yıl 2 yıl olunca sanki suyu çıkıcakmış gibime geliyokorkuyorum yani açıkcası..

bide ben şey istiyorum yaa böyle nişanlandıgımda hemen 5 6 ayda hemen evlilik istiyorum öyle 1 yıl 2 yıl olunca sanki suyu çıkıcakmış gibime geliyokorkuyorum yani açıkcası..

valla babam da uzatmayın nişan süresini dedi ama 6 ayda da toparlanabilir miyiz kifisfisfis
ev kurmak kolay iş deil ki bebem..ufak birikim var ama öyle 5-6 ayda da toparlanmaz yani:1no2:

bende isterim gelsinn hemen evlenelim falan:jeyyar:ama şartlar el verirse...
vermezse toparlanana kadar bekliyciiizsengözlerimebaksanab

offfff offff.. çok zor bu olaylar çok bizim hiç birikim yok makina okudu ama gelince ne iş yapacak?bu krizde iş bulabilecekmi? herşey düşünülüyo ama ne olur ne olmaz hiç bilmiyorummirmirmirmir

offfff offff.. çok zor bu olaylar çok bizim hiç birikim yok makina okudu ama gelince ne iş yapacak?bu krizde iş bulabilecekmi? herşey düşünülüyo ama ne olur ne olmaz hiç bilmiyorummirmirmirmir

hayırlısı bebem yaa evet bu kriz herkesi zorlayacağa benzio..
birikimi olanlar için güzel bi zaman ama. çünkü krizden dolayı ev eşyaları baya bi ucuzladı indirime girdi her yer...

küçük ev aletleri olsun, ufak detaylar olsun hazır..
ama o evi döşemesi kolay iş deil:1no2:
altından kalkıcaz hayırlısıyla:1rolleyes:
tek sorun babam..bakalım o yanaşcak mı..kısa tutun nişanı dediÇok üzgünüm çoookonun derdi başka....:jeyyar::jeyyar: art niyetli nolcak
sizde gelince başlarsınız ufaktan bebişim

canım benım öyle ufak tefek herşeyim var çok şükür annem ufaklıgımdan beri hep alır koyar kenara..ama işte o ev i alıp içini döşemesi iki aileyide yorar bencede..allah yardım eder inşallah..ama askerden gelsin zaten sınıfta kalmassam inşllah okulum bitiyo seneye gelecek yıla kadar da ol sa nişan felan söz ne ise istiyorum bişey inşallah ta bana böyle bi konu ile gelir çünkü çok istiyorum okulum bitincede evlenirizistemek suç degilki

kuşum bizim aklımızda hiç yoktu öyle bişey..bi anda geliştiiii nolduğunu bile anlamadankaydirigubbakcemile3
askere gitmeden önce hep bahsedioduk şu tarihte gelsem şu tarihe kadar istemeye geliriz şu tarihe kadar hazırlanırız falan diodu ama hiç bu kadar erken düşünmemiştik

bu izine geldi Aralıkta, dışardaydık dedi kimliğin yanında mı..
bende dedim niye sordun nikah dairesine mi gidioz yoksakaydirigubbakcemile3
aa dedi gel hadi gidelim falan...laf ordan bi açıldıııı dedi istemeye gelcez:1shok:
şok oldum valla ne evet ne hayır hiçbişi diyemedim:1shok:
sonra söledim işte bizimkilere, istemeye geldiler, bide yüzük taktılardelikafadulden
ne kimlikmiş besırnaşık şey

yani bebeğim diyeceğim şu ki, ne zaman ne olacağı belli deil..
bakarsın sana da sürpriz olur böylekaydirigubbakcemile

kızlar çok alakasız bi şekilde araya girecem ama bu seferde başka bi no çaldırdı

ya delircem benim numaram bi arkadaşımda bile yok kmsede yok aşkım dışında ailem bide

ne yapçam aşkıma sölesem bana inanırmı ya ouff yaa

eee kurbik kimliğini niye istemiş:) ama düşünmüş canım bizimkiyle hiç öyle şeyler konuşmadığımız için biz ne zaman ne olur hiç bişey bilmiyorum yani kendi kendime düşüniyorum kendi kendime cvp veriyorum

kız deli niye inanmasın..yok mu böyle telefon sapıkları...inanmayacak ne var bunda

dışarı çıkıoruz diye sormuş yanında mı diye..öyle bazen kimliksiz çıkınca kızıorda kendisi yine ölesine sormuştu...diorum ya, bi anda gelişti bu kadar hızlı tahmin etmemiştim..sonra dedik olmaz böle bi yüzükle hani nişan kutlaması isterim, eğlence isterimsırnaşık şey sonra arkadaşlar eş dost eğlenmiştik bi yer tutup...

sizin de belli olmaz kuşum karamsar olma..seninki de düşünüodur kendince bişeyler:teselli:

asii o tvde herkes nolarını yazıyo ara beni tanışalım fln hesaabıı
yanlış çevirmiştir ya da sana gıcık biri nonu vermiştir..
benim de bi ark ın iki çocugu var
biri de hamile
biz evde kalmışıkk hihoyyyt

ya onca düşünmesin bencede bişeyler düşünsün istiyorum ben çok kızıyorum böyle aklıma gelince dana yaaaaa..

ya bende onu dedim asi.ye ama kız niye versinki kesin gıcığı olan biri vermiştir..ya da işletiolarhihoyyyt

kız merve kuruduk kaldık..elimi çabuk tutmam lazım hemen evlenip çocuk doğuriciğimsırnaşık şey

cicim senın yıne parmagında yüzük var benım oda yok offff offf.. dilimde tüy bitti böyle kendi kendime konuşup düşünürken

cicim numaram kmsede yok yanlış çevirdi heralde
ama bide başka bi no da çaldırıo bugün ne varsa anlamadım yaaa
anam ne güzel topikk dolduuuuu:teytey:

gülçinim hoş geldin nasılsın??

nurum ya sende üzülme senin dinlenme bittimi konuşuyonuz mu??

kurbikim o arayan hariç bi noda çağrı atıo
nomu vercek kmsede yok aman nese boşverim napim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…