Sevdiğini özleyenler buyurun

Abla bence rahat ama şık bişeyler giy
takım giyme
kocişine kavuşcan,sarılırken takım kasıntı olur:roflol:

bu sarı-yeşil noktaların niye şekli şemali değişmiş ya:uhm:

şafak 254 senağlama

ooo şafaklar azalmışşşş
bana fikir verin bakim yemin töreninde ne giysem acaba

sanki sen yemin edecekmiş gibi yazmışsın. sadece eşini düşünerek giyin boşver töreni. zaten o da seni çok özlemiş olacağı için çuval giysen yine beğenir. merak etme:)

offfffffffffff kizlar Askimi cok özledim yarin gelecek hayirlisiyla. Konustuk telefonda da özledim onu her zaman uzaga gidiyor....Allah her zaman saglik versin ona baska birsey istemiyorum.senağlama bazen dayanabiliyorum pazartesi cok zor geliyo zor geciyo ama carsamba persembe oldumu seviniyorum gelecek diye. Su an duygusal anlarimdan birini yasiyom, agliyorum!!!! senağlama bazen oluyor oyle...ama yarin gelecek....:asigim:ne yapalim herseyin hayirlisi.....:asigim:

maşallah ya hiç bişey kalmamış kızlar

off of bize daha çoook var senağlama

Merhaba kızLar kimse varmı ...
MeLtemcim gözükmüordun ortaLıkta....
özLettin kızz Kendini ...

Şafak:58 sivas

Merhaba kızLar kimse varmı ...
MeLtemcim gözükmüordun ortaLıkta....
özLettin kızz Kendini ...

Şafak:58 sivas

sorma şekerim evde değilim gittiğim yerde net yok koptum buralardan :çok üzgünüm:
aklım burda kalıyor valla giremeyince kaydirigubbakcemile2

dalga geçme ama yaa :çok üzgünüm:
sonunda kırcam birilerinin wireless şifresini öyle gircem zati şakkıdı

Günaydın çitLembikLerim...Nassınız BakaLımmmm...
Her günün bitişinde,Her şafak atışında ,Hepimizin içini Yeni bir umut kapLıyor...
işaLLah günLer biran önce biter..SevdikLerimize kavuşuruz...

Ş@f@k:===>57 Sinop<===

günaydın kızlarr benim okumam gereken kitaplar var da bu ara fazla giremiycem malesef...

KISLARR NASILSINIZ BEN COOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM delikafadulden

SAFAKKKKK SADECEE VE SADECE 07 INANILMAZ DIMIkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

menekşe valla inanılmaz kuzum hadi gözün aydın allah mutluluğunu daim etsinnn:):)

nergisim sen nasılsın yawrumm?

cicim ne kitabı okuman lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…