Sevdiğini özleyenler buyurun

evett hatirladim simdi süpersiniz kizlar ya cok sagolun :1hug: a.s.

sözlerini buldum simdi nede uymus bize ah aah :a015:

Caresizim mecbur bu veda
Kokun üzerimde gidiyorum uzaklara
Siginip anilara bu hasrete dayaniriz elbet
Ümidiz muradina erecek sabret

:a015: :a015: :a015:​

canım benim yaa Allah kavuştursun
sizin kavuşma tam olacak hem bak
biz daha öğrenciyiz daha bi hareket yok biz de dimi kız nur
biz acık daha bekliycez

sen istanbullumuydum elifçim yaa bu site hep değişıo yaa bizim memleketlerde yazmiyiii artık..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
keyifler nasıllllllllllllllllllllllllllllllll

iyi diyelim ii olsun asicim sen nasılsın neden agresifsin bakalım hayrola?

hevin cim düğününüz olana ladar yanına gelebilcekse yanına gelsin?

Gelemiyor canim vize sorunu var hem calisiyor para kazanmasi lazim dügün icin hemde kursa baslicak mayis basinda dil kursuna, bende isterdim aslinda gelmesini ki esim oldu zaten nikahimiz kiyildi ya sorun cikmaz ama iste calisiyor diye bisey yapamiyoruz :çok üzgünüm:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hosgeldin canim benim nedense hic keyfim yok cok durgunum, CGHB var Kanal D'de onu bekliyorum baslada biraz keyiflensem :utangac: sen nasilsin güzelim?

canım benim yaa Allah kavuştursun
sizin kavuşma tam olacak hem bak
biz daha öğrenciyiz daha bi hareket yok biz de dimi kız nur
biz acık daha bekliycez

aminn canim cümlemizi insallah, evet Allah'in izniyle bu sefer tam kavusma olcak 4 sene bekledik sonunda tarih belli oldu :asigim:
ay kiyamam size ya olsun bitanem okulunuz cok önemli önce okulu bitirin mesleginizi elinize alin bunlar önemli seyler Allah'im tez zamanda sizlerede nasip etsin dügün dernek islerini insallah dualarim sizinle canlarim :Saruboceq:

Bana müsade tv karsisina geceyim daha sonra görüsürüz kizlar iyi bakin kendinize öpüldünüz kocaman :1hug:

iyiyim hevincim nasıl olsun
sen neden durgunsun:1hug:
kız ben hiç öle tv deki şeylere gülmüom yaa:çok üzgünüm:

hoşgeldin asicim

sen istanbullumuydum elifçim yaa bu site hep değişıo yaa bizim memleketlerde yazmiyiii artık..

tatlım ben ankaralıyım
benim memlekete geldiğimizde baya az kalmış olacak:sm_cool:

iyiyim hevincim nasıl olsun
sen neden durgunsun:1hug:
kız ben hiç öle tv deki şeylere gülmüom yaa:çok üzgünüm:

bilmiyorum tatlim ya sabahtan beri böyle bi durgunluk var üzerimde bi askimi arayim bari sesini duyarsam güc yüklemis olucam vücuduma sırnaşık şey
can sıkıntısı iste canim yoksa bende cok gülmem öyle seylere ama CGHB yine güldürüyor bazen heleki o ıslıgı yapan var ya ersindi galiba adı, onu görünce gülüyorum ben bile :dance:

hadi kactim güzeller öpüldünüz a.s.

ben de gediiimkaydirigubbakcemile

kurbik gelirr hoş gelirrrr ley ley gümü gümü leyyy:teytey::teytey:

ay herkescikler toplandı uzun zamandan sonra :emir_bebek:
iyiyim kızlar siz nasılsınız :1hug:
hoşbuldum kurbikcim hoşgeldin a.s.

meltemcikim bende hoşbuldum..ya akşam oldumu erkenden yatıorum giremiorum artık kk ya:1no2:

ne var ne yok kızlar şafaklar kaç?

Back
X