- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
canım bide onların istediği gibi olmaya çalışsan? bakalım öyle olunca huzur vericeklermi?biryere giderken ilk önce kocana sor gidebilirmiyimd e sonra kaynana de kocama söyledim ben biryere kadar gidip hemen geliyorum haberın olsun de vs.
evet okudum bundan sonra dıkkat etcem ama alttal alıyımda onların dedigini yapmam anlamında degl heralde dimi
canım bence sen özgür bi yaşam tarzı istiosun ama
arkadaşında dediği gibi ufak şeyleri bile yapsan deişir bence sende zıtlaşıosun gibi
ya güzelim sen ne kadar mülayim sakin bi kişiliksin öyle :1shok:
ay mümkün değil, ben evlenmişim zaten bi sorumluluk almışım kocama haber veriyorum yetmiyo bi de kayınvalideye haber vericem iyi beklava:
tamam bi aileye karışmışız uyum sağlamak görevimiz ama artık oğlu bir aile kurmuş bize saygı duymak da onların görevi :mymeka:
tyorabiki hayır sadece sana kötü söylesin ama umursama he de geç
ama gözüme takıldı eşin şiddet uyguluyormuş bu hafife alınacak bişey değil
o annesinin biricik oğluysa sen de annenin biricik kızısın, sen de ne emeklerle yetiştinklava: sinir oldum valla
size bişe sölemek istiyorum bigün şehir dışına cıkıcagız
beni araba tutuyo ben eşimşn yanına oturma istedim aman allahım kadın resmen dellendi
nese umursamadım arabaya bindi ne demıyo one kuruldunuz falan filan konusmuyo
kadın bı süre arabaya binmedi gene umursamadım
tam öne oturuyodum eşim arkaya gec dedi annesi one oturdu eşimin bu cıkısına cok uzuldum medem ole karışmamalıydı
ve şimdi öen o oturuyo anne ogul sohbet ed ede gidiyolar
bana ınatlık yaptı mevzu one oturması degl bana yaptıgı inatlık
şeytan diyokı ınatlıgı sende surdur
pekı siz olsanız ne pardınız inatlık yapan sizi aglatan dovduren bırıyse anlayışlı olurmusunuz
ay caım o kadarda deil ya yani sen zaten öne otur demişsin
eşin neden san çıkışıyo ki bencede anlamsız şiddet zaten açıklanamaz ama
bnm demek istediğim mesala siz orda kayınvalidenize anne sen gel öne otur desen kendiliğinden
tabi orda tabi ben oturcam mmı der yoksa huyuna gidince yok kzıım gel sen otur der mi_?
ay canım o kadarda deil ya yani sen zaten öne otur demişsin
eşin neden sana çıkışıyo ki bencede anlamsız şiddet zaten açıklanamaz ama
bnm demek istediğim mesala siz orda kayınvalidenize anne sen gel öne otur desen kendiliğinden
orda tabi ben oturcam mmı der yoksa huyuna gidince yok kzıım gel sen otur der mi_?
ben hala bu şiddet olayına takılmış durumdayım ailenin haberi yok deil mi bu davranıştan :uhm:
bir de kendi ailenle ne uzaklıktasın
böyle bir kadın bence tabi ben oturucam der :mymeka:
beni araba tuttgunu biliyo şuan onu one oturtuyorum kızım sen gec demedı
aman otursun beni üzen eşim bakıyorum herkezın eşi yanında bızdede annesi eşimın yanında bunu gorup nasıl güle güle geziyolar haksızmıyım
işte sen hakkını aramakta son derece haklısın ama eşinin ve ailesinin fikrine göre
sen aramamalısın yani sen aradığın için eşin senin hakkını arama gereği duymuyo gibi geldi bana
şiddeti bilmiyolar ama mutsuz oldugumu ilk zamanlar söylüyodum
annem cok aglıyomuş artık demıyorum içimede atmıyorum yanlış olunca hakkımı savunuyorum
hakkımı savunmak edepsız gelin sıfatı verdiler bana eşimde tabi
KISLAR SAFAK BITTI BENIM kaydirigubbakcemile2 KOCISIM GELIYO BU GÜN ASKERLIK BITTI INANILMAZ BIR DUYGUU ÖYLE BIR HEYECAN VARKII YERIMDE DURAMIYORUM INANIN kaydirigubbakcemile2
KISLAR SIZE BUNDAN SONRA ZAMAN SU GIBI GECSIN ISALLAH HEMEN SEVDIKLERINIZ GELSIN ASKERDEN SIZINDEEE kaydirigubbakcemile5
herkezı öpüyorum byeee
ben anladım galiba seni CADIARZU
msela eşin annesinin yanında sana karşıymış gibi davransa hani madem eşin tek erkek kayınpederin de yok falan diye; ama kendi evinize gelince bak annemin durumu böyle böyle idare edelim dese sarılıp otursa... yani senin derdin diğerlerinin tavrından kayınvalidenle aranı hoş tutmaya çalışmaktan çok eşinin olaylar karşısındaki tepkisi CADIARZU
sinem25 Allah yardımcın olsun yaw ben içinden çıkamadım........
senin baban sağ mı canım :uhm: eğer öyleyse mutlaka ama mutlaka söyle derim ben ailene.. sahipsiz bulmuşlar seni besbelli :mymeka: aradaki mesafeyi sormuştum çünkü mümkün olduğunca annen size gelsin gitsin hatta uzaksa arada gelsin kalsın bakalım ne yapabilecekler :mymeka:
al benden de o kadar...
ne desem başka bi taraftan sorun çıkıyor...
valla Allah uzun ömür versin diyemicem (ne olsa kim olsa anne belki ama) bu durumda annesinin vefatını bekleyin diyim bari.. başka yol bulamadım :sm_confused:
kaç yaşında kayınvalide :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?