Sevdiğini özleyenler buyurun

meltemcim hediye almak yerıne yeni öğrendim diyip telde kutlamak daha ii gibi geldi bana.. yınede sen bilirsin de..

o taktiği geçen sene kullandım şekerim :lepi:
bu sene biraz da iyi niytin göstergesi olarak bişey almak istiyorum ama bilmiyorum ki ne alsam :uhm: benimkine soracaktım bi kaç işi çıktı konuşamadık şimdi ama bu gece rahatmış artık ona sorucam ne yapsam diye :emir_bebek:

hayatım şu anda komano kursunda 1 sene sonrada 24 ay boyunca dağlarda olucak en zoruda o olucak sanırım benim için:(doğu görevi:çok üzgünüm:

senin yanında halimize şükretmek lazım ya
söz bi daha şikayet etmicem :1ninca:
Allah yardımcınız olsun canım :Saruboceq:

o taktiği geçen sene kullandım şekerim :lepi:
bu sene biraz da iyi niytin göstergesi olarak bişey almak istiyorum ama bilmiyorum ki ne alsam :uhm: benimkine soracaktım bi kaç işi çıktı konuşamadık şimdi ama bu gece rahatmış artık ona sorucam ne yapsam diye :emir_bebek:

bence işine yarıcak ev araç gereçi alabilirsin canım..nede olsa ev hanımı:)

bu arada sevgilinin doğum günüymüş.ben sevgililer gününde kendi üzerimden çıkardığım badimi yani kendi kokumu kargolanmıştım içindede küçük bir not ve resmim vardı.gerçektende çok hoşuna gitmişti.hem masrafsız hem anlamlı.belki işine yarar canım:)

bi dak. doğum günü olan kim sevgilin dğeilmi ya:) asbabsna

kaydirigubbakcemile3 yok canım eltimin doğum günü
ama hediye özürlüyüm biraz o yüzden sizlere danışayım dedim
süsü seven havalı bir ev hanımıdır kendisi :1closedeyes:

Son düzenleme:
bence işine yarıcak ev araç gereçi alabilirsin canım..nede olsa ev hanımı:)

a.s yarın mudoya bi kafa uzatayım bakalım bulurum belkim güzel bişeyler CADIARZU

bu arada sevgilinin doğum günüymüş.ben sevgililer gününde kendi üzerimden çıkardığım badimi yani kendi kokumu kargolanmıştım içindede küçük bir not ve resmim vardı.gerçektende çok hoşuna gitmişti.hem masrafsız hem anlamlı.belki işine yarar canım:)

bunu yazdım bi kenara doğum gününde nasılsa askerde olacak aklımda bulunsun yerimseniben

hımm o zaman abajur olabilir süslü boncuklu filan.aslında nette ilginç bir hediye daha görmüştüm ama nerden temin edebilirsin bilmiyorum.yinede bilgi vereyim Yumurta şeklindeki kutusunda bir bitki tohumu geliyor. Kabuğunu kırdıktan 5-7 gün içinde bitki gelişiyor ve yaprağında bir mesaj veriyor. Eğer bitki saksıya aktarılırsa uzun süre yaşamaya devam ediyormuş.

Yaprağında çıkan mesajlar “hırrr” (yumurta kızgın suratlı), “arkadaşım” yazanda ise yumurta göz kırpan gülen bir surat halinde, bir diğeri ise mutlu yıllar.

sihirli kupalarda işine yarayabilir canım.hani şu içine sıcak su konulduğunda yazı çıkanlar.ışıklı musluklar var bide.suyu açınca kırmızı sarı mavi filan akıyo.fiyatıda çok uygun 25 ytl filan.

hımm o zaman abajur olabilir süslü boncuklu filan.aslında nette ilginç bir hediye daha görmüştüm ama nerden temin edebilirsin bilmiyorum.yinede bilgi vereyim Yumurta şeklindeki kutusunda bir bitki tohumu geliyor. Kabuğunu kırdıktan 5-7 gün içinde bitki gelişiyor ve yaprağında bir mesaj veriyor. Eğer bitki saksıya aktarılırsa uzun süre yaşamaya devam ediyormuş.

Yaprağında çıkan mesajlar “hırrr” (yumurta kızgın suratlı), “arkadaşım” yazanda ise yumurta göz kırpan gülen bir surat halinde, bir diğeri ise mutlu yıllar.

açıkçası eltim o kadar samimiyetimin olmasını istediğim biri değil canım sırnaşık şey
bunlar yakın kişilere güzel hediyeler olur sağol fikirler için. değişik gibiler..
biraz daha resmi hediyeler lazım kaydirigubbakcemile3

benim güzel geçiyor canımm:)
askerlik olmadan herşey çok daha süper
yeterki yanında olsun aynı havayı soluyalım huzurlu oluyorsun
nişan daha yok...
biraz daha beklicez,ondan snra inş.

nişan daha yok...

Allah bizede nasip etsin inşallah.yanında olmasada aynı geceye uyumak aynı sabaha uyanmakta yetiyor.yeterki iyi olsun sağlıklı olsun.

nişan daha yok...

ahh bana denecek şey mi bu
tabi ki güzeldir hem de nasııll senağlama
hayırlısı olsun canım kimsenin acelesi yok a.s.

bnmde bi tane elti var
şimdilik sessiz gözüküyor ama sinsi geliyo bana

hımm anladım bendede ondan 2 tane olucak:)allah tan uzak olucam hepsine

bu eltilerin derdi nedir bilmem
hoş bizde onların eltisiyiz sonuçta
acaba onlar da bizim için böyle mi düşünüyor sırnaşık şey

jelicim sen yine uzaksın benim 2 üst katımda oturacak ben ne yapayım delikafadulden

Back
X