Sevdiğini özleyenler buyurun

aaaaaaaah ah ne çok yazardım bu sayfaya. aşkitom askerdeyken. gün gün bekledik valla. aşkım geldi, evlendik. şimdide tüm asker bekleyenlere Allah'ım sabır versin. sizleri çok iyi anlıyorum...

ahh özo ne günlerdi ne kalabalıktık:)

sınavdan geldim kızlar 1 haftadır çalıştıgım ingizceden..ve bebım çözdügüm soruların aynısını sordukları halde 20 sorudan 2 ya da 3 dogrum var heyecanımı atamıyorum üstümden sınava giridğimde ellerim titriyo çok üzüldüm yaa çalışmayanlar benden yuksek alıyor ama ben çalıştıgım ahdle düşük alıyorum

iyiyim ayşe abla sen nasılsın?

nurm kuşum heycanlanınca sınavın iyi geçemiceğini sakin olman gerektiğini düşünn

tabi sölemesi kolay desene canım bnm:sm_confused:

anladım canım:1hug:

valla ben bişye yapmıyorum tatlım sıkılmakla meşgulümgamyoncuiremsu

benımde 45 günüm kaldı:) şafakımın bitmesine:) hem ders çalışıyom hem aşkım ıdüşünyom:)

kız valla dün gece düşündüm de şafaklarınız çok az kaldı ya darısı başıma ya

slm kızlar bende aşkımı çok özledim şu an askerde 34 gün oldu gideli nasıl geçer bu 426 gün bilemiyorum 3,5 senedir ilk defa bu kadar çok ayrı kaldık sizler neler yaşadınız bu dönemde yardım edin bana lütfen askerimi çok özledim... senağlama

geçerrr geçmek zorunda sen üzülsen de üzülmesen de geçicek..

Günaydın kızLarrrr...
NasıLız bakaLım Bugün....
Nisan ayınada girmiş buLunuyoruz....aLLAhım hayırLısıyLa çabucak bu ayıda Yememizi Nasip etsin işaLLah....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canlarım kimseler uğramamış nergisten başka
mehtap 2
ablanız pek keyifli

ohhh Değmeyin Keyfine vaLLa..
süper ayŞe abLam yaaaa..
hadi kocana koVuşuyorsun....
Darısı bizLere işaLLah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…