Sevdiğini özleyenler buyurun

tv basina oturmadan biraz daha ugrayayim dedim,
makarna salatamida yedim bol mayonezli oooh kaydirigubbakcemile2
bunlari yazarken gülesim geliyor aklima bisey geldide :roflol:
simdi aralikta türkiyedeyken nisanlima kahvaltiya gitmistik ailecek, bide benim bi huyum var askimin yaninda yemek yiyemiyorum süzülüp büzülüyorum onu izlemekten yemegi unutuyorum napim :utangac: neyse herkes yiyor abur cubur baktim kaynanam bana döndü diyor ki kizim cok zayifsin hadi yesene niye yemiyorsun diyor nisanlimda evet canim benim yesene durma diyor (orda canim demesine ayri bi kizdim büyüklerimizin yaninda hoslanmiyorum böyle seylerden utaniyorum nedense :utangac:) neyse askim öyle dedikten sonra annem döndü ona bide demez mi hayirdir oglum kucagina mi aldin yoksa kizimi zayifsin diyorsun dedi :roflol: koptuk orda ya bi utandi askim bi utandi kiyamam onaa :asigim:

afiyet olsun hevincim
annen de nası demiş öle utanır tabii insan :))

sagol tatlim sizin icinde yedim ha kaydirigubbakcemile2

ay benim annem böyle iste pat diye söyler gerci sakasina söylüyor o ama baskasi olsa yanlis anlardi neyseki kaynanamla kardes gibiler gül gül yerlere yatti kadincagiz ama en cok askima üzüldüm kipkirmizi oldu :roflol: senmisin büyüklerimizin yaninda askim canim hayatim diyen al sana :mymeka:

ben de dogma büyüme istanbulluyum ama aslen karamanlıyız hihoyyyt
askerim de kastamonulu ama doga büyüme istt

ben de dogma büyüme istanbulluyum ama aslen karamanlıyız hihoyyyt
askerim de kastamonulu ama doga büyüme istt

herseyini sevdigimin istanbulu heytt bee :asigim: asigim istanbula ben ya yaz tatilinde türkiyeye geldigimizde malatyaya gideriz bi kac günlügüne babacigimin mezari orda cünki ablamda orda yasiyor ama geri kalanini istanbulda geciririz ee askimda istanbulda oohh :lepi: gönül isterdi ki evlendikten sonra istanbulda oturalim ama olmadi malesef ilerde kesinlikle kesin dönüs yapcaz ama ne zaman olur Allah bilir. Pierre Loti'ye cikasim geldi simdi kaydirigubbakcemile4

hadi kactim canim benim tv karsisina oturayim bi tabak cipsimi kolamida alayim :dance:

yarin görüsürüz öptüm cici bak kendine emi :1hug:

kesin dönüş yapın cnm insanın vatanı gibi olmaz..
sen boş durma ye yine :))
görüşürüss cnmmm

Selam kızlaaaaaaaaar ben geldim hihoyyythihoyyyt
bugün çok mutluyum
sınavlarım bitti
üstümden bi yük kalktı sanki ya
2 dersim hariç diğerleri güzel geçti çok şükür:Saruboceq:
diğer ikisinde loto oynadım resmen-tatlicadiarzu-
çalışmamiştim ama hak ettim:utangac:

aşkımda izin alıp sınava girdi.
komutanlarıyla beraber çıkmış
3 saat arası vardı nette görüştük