Sevdiğini özleyenler buyurun

şu andaaaa bi paket pötübör bisküvim varrr bi de çikolata kremasıı
iki bisküvi arasına sürüp yiyorum mükemmel oluyo :P

aşkımı çok özledim ben ankarada o istenbulda ikimizde çalışıyoruz ben hiç gidemiyorum hep o fedakarlık yapıyor hatta ankaraya bir ay görevlendirme yaptırdı gelecek buraya geçen ay hep burdaydı tüm hafta nöbet tuttu tuttu kaçtı yanıma zaman yarattı. onuuuuuuuuuu çok seviyorum ve özlüyorum.

ben mi ben ne bulursam yiom kız gofretler cipsler pizza hamburger sonra patates pilav kız bunlar çok kalorili sinirli olmasam obez olurdum:icecream:

aşkımı çok özledim ben ankarada o istenbulda ikimizde çalışıyoruz ben hiç gidemiyorum hep o fedakarlık yapıyor hatta ankaraya bir ay görevlendirme yaptırdı gelecek buraya geçen ay hep burdaydı tüm hafta nöbet tuttu tuttu kaçtı yanıma zaman yarattı. onuuuuuuuuuu çok seviyorum ve özlüyorum.

canım engeliniz ne birleşin artık ortasında kız kıyamam özlemek çok zor:teselli:

ben mi ben ne bulursam yiom kız gofretler cipsler pizza hamburger sonra patates pilav kız bunlar çok kalorili sinirli olmasam obez olurdum:icecream:

ya kızlar ben bu sinir işine inanmıyorum öle olsa ben zayıflıktan ölürdüm ama kilom normal çabuk kilo alan yapım var:icecream:

ay evet cicm stresin etkisi çok fazla stresten yakıyon tabia.s

evlenince değil tatlım hamile kalınca alırsın anca evlenince stres bitio mu:asigim:

yok kızzz bi arkadaşm evlendi 10 kg almış valla ya
neden alıyo evliler diye sordm
mutluluktan dedi :))

gzellergzeli sen ne okuyordun canım
normal ingilizce mi görüyon?

canım ben sakaryalıyım ama 21 yasında(koca kız olmuşkene) bilgisayar programcılıpı okumaya başladım:)normal ingilizce görüyorum canım ki sevmedigim bi ders kızlarda bilir aşırı heyacanlanırıyorum elim ayagım titiriyo sınavda ve ortalamadan bayagı yuklek bi puanla geçmişim hemde:):teytey:

en gelimiz onun şuan asistan doktor olması uzmanlığı cerrah paşada alacak olması seney uzman olacak sonrada askerlik yaş 27 bu yaş da bekle dur :(

ay canım ömrün beklemekle geçicek desene yaşta baya olmuş allah sabır versin ne diim

yok kızzz bi arkadaşm evlendi 10 kg almış valla ya
neden alıyo evliler diye sordm
mutluluktan dedi :))

anammm kız sen hemen evlen al kiloları tabi mutluluk olsunda razıyım ben kilo almaya hee hee

Back
X