Sevdiğini özleyenler buyurun

ewet canım allah nasip ederse 7 ayımda yanımda 5 ay yapacak ve gideli 5 gün oldu

ıyı bı doktorun varmı ıstersen onerebılırm hem cok yakın akrabam hemde en basarılı kadın dogumculardan bırını ankarada

ıyı bı doktorun varmı ıstersen onerebılırm hem cok yakın akrabam hemde en basarılı kadın dogumculardan bırını ankarada

canım yok iyi bi doktorum ya söylersen sewinirim gerçekten büyük doğuma gitmiştim doktorun azından lafı kerpetenle alıyorum bende özele fln gidiyim diyodum ben batıkentte oturuyorum

ayy ayse ablacım gecmısı okumaktan yazamadım bı turlu
gecmıs olsun burada en kısa zamanda ıyılesırsın ıns.

ankara455 uzulme canım herseyı oluruna bırak emınım sevdıgın suanda bulundugu asker psıkolıjısıyle boyle davranıyordur 5bucuk yıl az bızaman degıl bı kalemde sılmeye kımsenın gucu yetmez zaten

nazz canım hosgeldın Allah kavustursun ılk gunler zor gelsede zamanla alısıyosun
hem 5ay kısa bı sure 15ay bekleyenlere gore hemencecık gecer ıns.

tşk ederim eftelya allah razı olsun inş. amin en kısa zamanda kavuşuruz rabbimde seni sewdiklrinden ayırmasın

ozelıne yazdım canım bahsettıgım doktoru docenttır, gebelık takıbını ıyı yapar allah korusun anomalılerde falan uzman. hemde ozel hastanede umarım ısını gorur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…