Sevdiğini özleyenler buyurun

ooohh ne kaynatmışsınız bugün bende çarsıya indim converse baktım anam ne pahalı yaaan 100liradan aşagıya yok allahtan ayaklarım 35 numara çocuk reyonundan baktım 55liraya buldum bembeyaz bir converse:)

iyigeceler arkadaşlar... ankara455 arkadaşım benim kociş de nisan 12 de teslim oldu.yemin töreni 28 güm sonra oluyor.şafak 155 yazmişsın ama o izin kullanmazsa sanırım

ızın kullanmıcaktı canım oyle konusmustuk o yuzden 155 yazdım evet
allah kavustursun ıkımızıde :)
heralde herkes yaprak dokumunu ızlıyo kımse yok

amin canım amin.bende pc den izliyorum diziyi biraz biraz.biz izin kullanacağız çünkü 4 aylık bebişimiz var babası dayanamıyor ona.nerde asker ? benim eşim amasya da.

cicişim meltemim nerdesiniz ya özsledim ben siziiiiiii:)):))))..):

gzeller gzelim 35 miiiiii?:??? boyun kaç kuşum senin?

hoşgeldin ayşecan
hayır bende sorun yokkk
bugün çok kaynattık çokkk

çokta nesi okumaya üşendim valla sayfalarca kuzummkaydirigubbakcemile2

:)
bugün okul berbattı karnım ağrıdı adet oldum
gözüm kanlandı doktora gittim
offf hiç geçmedi ya

oy kıyamam geçmiş olsun tatlım ay anam ayın en nefret ettiğim günleri-tatlicadiarzu-

1,62 canıma ma anneminde babamınd ayakları ufak babamın boyu 182 ama 41 numara:) annemde benım boyumada 37 felan oda iştebende küçücüküm:)

ehhehe asicim benım ev arkadasım 39 40 numara giyiyo:)haytta sevemdiğim sev birbirimiz şeylerini giymek olur ya ben hiç sevmem öyle şeyi huylanırım giyemem kesinlikle sade ce sokak terliği giyerım oda aceleden felan:) çorap bile giyemem mesela anneminkini felan..allahtan ev arkadasımlab oyutlarımız farklıda giyemıyoz birbirimiznkini:)

bende o civarlardayım valla deli oluyorum yasenağlama

ay benim arkadaşlarım önceden isterdi bende sevmiyorum şimdi allahtan yok öle şeyler

bende sevmiyorum eşyalarımın kullanılmasını huylanırım artık giyesim gelmez:jeyyar:

cicişim meltemim nerdesiniz ya özsledim ben siziiiiiii:)):))))..):

gzeller gzelim 35 miiiiii?:??? boyun kaç kuşum senin?

geldim kız geldim şakkıdı

1,62 canıma ma anneminde babamınd ayakları ufak babamın boyu 182 ama 41 numara:) annemde benım boyumada 37 felan oda iştebende küçücüküm:)

bu gecenin konusu boylar ve ayaklar sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…