Sevdiğini özleyenler buyurun

hoşgeldin canım..

hoşgeldim şekerim a.s.

kaçamazsın yakalarım:roflol:

dinle kuzum kıraçın zaman var onuda dinle bide sevda var onunda annem gibi var

onuda dinle ama önce gülbeni dinle

kuzum eski yazılanlar oku oku bitmiy ya:mymeka:

:roflol:

olmaz hepsinden önce Funda Arar yasakkelime
sonra Kıraç
en son Gülben :mymeka:
kalite sırası lütfen :1closedeyes:

tamam canım afiyet olsun:):)

bide videodaki o düet deilmiş yafrum ben karıştırdım benim dediğim başkaymış link vericemde sonra yasak diolar:)

güzelmiş gerçekten senağlama

afiyet olsun şekerim. bu arada sen hangi daldasın güzel sanatların :uhm:

okul olarak seçenek yok en yakını oydu diye seçtim normalde dışarıdan okuyorum şimdilik tiyatro gurbundayım okul bitene kadar tiyatro deniyeceğim sonra meslek olarak yine bir sanat dalıyla ilgili birşey istiyorum bakalım :) grşz :teytey:

yok tatlım güzel sanatlar yok çıkar onu kafandan o sadace bana en yakın olan seçenekti :) sanatı sevdiğim için ve uğraştığım için bir çok dalıyla onu seçtim okadar :) normalde ben dışarıdan okuyorum okul bitene kadar uğraştığım şeyler.. dans , tiyatro, resim vb şeyler
okulda biterse inş. üniye gidersem oyun ve yazarlık bölümü yada yaptığım faaliyetlere yakın bir meslek istiyorum dedim anladın :)

Son düzenleme:
Kızlar slm ben bugun naptım sabah havaalanına gıttım antalyaya bı bılet aldım kuzenımın yanına geldım pazar yada pazartesı eve donerım canım sıkkındı gecsın dıye bı cılgınlık yaptım ıste
Aysecım malesef nerde oldugunu hala bılmıyorum e- maıl attım :)

anladım canım sen kaç yaşındasın ?canım sen açıktan liseyimi okuyosun ben üni sandımdı.peki açıktan meslek mi okuyosun yoksa düzdemisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…